Čo sa mi najviac páči od elfkozmetika.sk ?

sobota, října 27, 2012

Značku e.l.f. určite každá poznáte, prípadne ste si s tejto stránky už aj niečo objednali.Na Slovensku bohužial ešte nieje dostupný taký široký výber ako na anglických stránkach,ale dá sa povedať,že aj to málo čo máme dostupné je určite použiteľné.Teraz Vám ukážem pár produktov,ktorú som si obľúbila ja.


Tvár - Complexion Perfection & Matifying Powder



Oba tieto produkty som Vám už na mojom blogu opisovala a pre mňa sú to rozhodne najlepšie výrobky z Elfu.Púder naozaj skvele matuje, púdrový korektor neupcháva póry,tiež zmatňuje pleť a výhodou je aj to,že ho môžete použiť samostatne aj ako korektor.

Pre mňa za oba produkty:
5/5 muffin´s





Tvár - Krycí krém v tyčinke


V prvom rade chcem dať na vedomie,že tento produkt stojí smiešnych 1,89 € , a je vážne dobrý!Jedinou maličkou nevýhodou je,že je korektoru v tubičke málo.Čakať však od dvoch eur veľkú vec sa tiež vždy nedá.Táto tyčinka si s krytím naozaj dobre poradí.Zakryje škaredšie vyrážky,neupcháva póry čo si ja pri každom produkte všímam ako prvé.A prihrá aj vašému nošteku pretože vôňa je príjemná,povedala by som,že tak jemne kvetinová.
5/5 muffin´s





Tvár - Booster - minerálny púder





Tento minerálny púder som si obľúbila len nedávno,ale mala som ho už dlhšie.Je veľmi príjemný a dobre sa nanáša akýmkoľvek štetcom.Neupcháva póry,je bez vône,a našla som mu jednu chybučku a to tú,že balenie je strašne maličké iba 482 gramov.Napriek tomu si myslím,že tých pár eur sa za tento malý pomocník sa oplatí.
5/5 muffin´s





Oči - Očné tiene 


K očným tieňom od elfu by sa toho dalo povedať.Vyskúšala som ich celkom dosť ale obľúbila som si najmä tieto dva.Oba sú prevažne zemitej farby,všetky majú dobrú pigmentáciu a dlhú výdrž.Dobre sa nanášajú,neprášia.Nemám im čo vytknúť.Ak sa veľmi ponáhľam alebo nestíham sú to práve tieto dve duo alebo quatro odtiene.Hodia sa takmer ku všetkému a nič nimi nepokazím.Pre mňa tieto tiene určite áno.
5/5 muffin´s.








Ďalšie produkty,ktoré mám rada sú určite štetce a aplikátory bamboo.Ceny za elf výrobky sú lacné a myslím si,že pár eúr vyhodiť za krásne očné tiene,či štetce sa naozaj oplatí.

Aké sú vaše TOP výrobky od Elfu? 

(Produkty,ktoré sa nachádzajú v tomto článku určite niesú stále a rebríček výrobkov budem postupne obnovovať.)


You Might Also Like

0 Lovely reactions

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook