Našla som svoj zázrak na vlasy!

pondělí, června 24, 2013

a nie, nie je to Aussie.


Konečne som našla niečo čo na moje vlasy naozaj funguje a myslím,že aj vždy fungovať bude. Už jeden takýto zázrak v podobe masky som vám už na blogu recenzovala tu. Macadamiu stále milujem a stále si chcem zadovážiť ďalšie produkty.

Späť k Silicon. Túto neznámu Dominikánsku značku som našla na MakeUpByCamila2 ..click..
Verím,že Camilu pozná aspoň niekto a ak nie tak si na ňu okamžite kliknite. Táto nádherná portugalka robí tutoriály na krásne líčenia a rôzne typické youtuberské veci. Zaujala ma hlavne pretože je to jediná zahraničná youtuberka, ktorej rozumiem všetko! 


Vo videu kde rozprávala o produktoch na vlasy, ktoré používa sa rozplývala práve nad silicon mix. Vidieť jej krásne,lesklé a zdravé vlasy, viac mi netrebalo a musela som pátrať. Našla som na ebay.com a okamžite som objednávala. Kondicionér ma vyšiel na 15 € aj s poštovným. Je to síce moc, ale ja rozhodne neľutujem. Čítala som rôzne informácie a recenzie, kladné i záporné vlastnosti.
Predovšetkým sa veľa dievčať bojí,že kondicionér by mohol vlasy zaťažovať pretože obsahuje minerálny olej. Ďalej som čítala dohady o tom,že je skôr pre prirodzené nefarbené vlasy či pre vlasy so sklonom k vlnitosti. Ja mám farbené vlasy, ale mám od prírody kučery. Možno preto je to dôvod prečo mne tento hĺbkovo ozdravujúci kondicionér pomohol.

Textúra a vôňa = S vôňou si tu teda moc nenavoniate pretože je to veľmi zvláštna a povedala by som dosť silná vôňa. Tie, ktoré sú na sladšie si moc nepochutnajú. Textúra je veľmi jemná,biela a hlavne hustá. 
Balenie= Mne domov prišlo také,že toho bolo úplne doplna. Keď som to otvorila musela som si dávať pozor aby mi to "nevykypelo" :))



Ako ho používam ? = Stále!!! Vždy keď si idem umyť vlasy je to prvá vec, ktorú zo sebou beriem.Vždy do polovičky uterákom presušených vlasov, počkám 3 minúty a potom zmyjem.
Účinky= Lesklé, zdravo vyzerajúce vlasy bez rozštiepených končekov a ja teda naozaj necítim nijaké zaťaženie!! 


Pre tie, ktoré rady testujú a nie je im ľúto vyhodiť za to trošku viac peňazí určite odporúčam. 
Ja som naozaj veľmi spokojná.



post signature

You Might Also Like

6 Lovely reactions

  1. pomohlo ti to aj na zničené končeky? :)

    OdpovědětVymazat
  2. tyjo! :) vypadá to dobře,ale volím trochu levnější variantu:D .Používám různé olejíčky z Avonu,taky jsou na roztřepené konečky,ale hlavně na suché vlasy a to potřebuju především:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja som ich mala tiež,ale nepomohli:( asi mám viac zničené končeky :/

      Vymazat
  3. Tiež ma tá maska zaujala hneď ako o nej Camila hovorila. Teraz si ma nalomila ešte aj ty, asi jej dám šancu lebo podľa toho čo píšeš presne to potrebujem ;D

    OdpovědětVymazat
  4. Nemohla by si mi dat link na ebay kde si si to objednavala ? :-)

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook