GIFTS FOR HER

středa, prosince 09, 2015

Ahojteee

Dnes som si akurát spisovala zoznam vianočných darčekov, ktoré chcem kúpiť,áno presne tak nemám kúpený ešte ani jeden to je klasika u mňa,že všetko nakupujem na poslednú chvíľu. Ale! tento rok už mám dopredu premyslené čo chcem kúpiť a zajtra sa už chystám objednávať pár vecí z internetu. Napadlo ma,že keď to už spisujem, mohla by som dať pár tipov aj vám a možno tak niektorým dušičkám,ktoré stále nevedia čo kúpiť aj trošku pomôžem. 




1./2./3./4./6./7. Túto zimu nemyslím na nič iné len na onesie! /asos.com, boohoo.com/ Som do nich úplne zamilovaná a presne takto si predstavujem cozy zimu. Zazipsovať sa do oblečenia s ušami prípadne s chvostami a jesť pri tom vianočné pečivo :D..no maximálne zdravé, ale hlavne pohodlné.
 Ideálny darček pre niekoho kto zbožňuje takéto srandy. Rukavičky a čiapky /asos.com/ sú 
must-have na zimu, nehovoriac o super papučiach. Ja už som tento rok jedny podarovala ešte na začiatku zimy, ale ako darček podľa mňa skvelý nápad. Tak isto som sa rozhodla tento rok pre bláznivé motívy a to určite v prípade ponožiek. Pekné majú napríklad aj v kamennom obchode Gate. Nemôžete predsa porušiť starú dobrú vianočnú ponožkovú klasiku. No a príjemné huňatá deka /ikea, jysk, pepco/ už len tomuto zimnému pohodliu pomôže.
5. Tieto krásne sklenené hrnčeky so slamkou som našla na stránke asos.com, lenže kým som ich stihla objednať, tak sa vypredali. Takže ak niekto viete kde by sa dali kúpiť, určite mi napíšte do komentárov.
8. Tento hrejivý vankúšik (termofor je originálny názov) je podľa mňa zaujímavým darčekom. Ak sa vám podarí nájsť zaujímavý motív, určite je to plus. Pekné so sobami som videla na mall.sk ale dajú sa zohnať aj v hračkarstvách.
9. Aké by to boli Vianoce bez sviečok?
10. 11. Z kozmetiky by sa toho dalo nájsť určite veľa, napríklad takým dobrým balzamom na pery,krémom na ruky či parfémom  nikdy nič nepokazíte. 
12. Šumivé bomby do kúpeľa. Ja osobne by som ich mala doma tak veľa, ako sa dá. /lush.cz/soaphoria.sk/
13. DIÁR! Pre niekoho kto sa celý rok bez neho nepohne, je toto darček ako vyšitý. Ja už mám svoj vybraný na yuppi.cz
14. Tieto slúchadla som videla už asi v 5 wishlistoch a vôbec sa nečudujem. Vyzerajú  ako tie od apple a tie sú pre mňa veľmi dobré. Navyše sú v rôznych farbách. /asos.com,alza.sk/
15. Tieto pom pom kľúčenky som si ja tento rok obľúbila až tak,že mám doma už 3 farby. Nájdete ich napríklad v Tally Weijl.
16. Hodinky Daniel Wellington sú tohto ročným hitom, a ak máte niekoho blízkeho komu chcete darovať naozaj pekný,kvalitný a trošku aj drahý darček, určite. Ja sama by som ho brala všetkými desiatimi. 
17. Hrnečky s rôznymi nápismi.
18. Listovou kabelkou pre kamarátku, tak isto nikdy nemôžete nič pokaziť. Samozrejme ak nie je proti kabelkám.
19. Led svetielká alebo pismenkové nápisy sa mi túto zimu strašne páčia.
20. Ak nie kabelka, tak aspoň kozmetická taštička.
21. Maska na spanie. Ja už bez nej nemôžem zaspať! 

A ešte som si dovolila zložiť aj môj "skromný" vianočný wishlist. Kopu z týchto vecí si budem ešte určite kupovať v priebehu januára aj sama.


V prvom rade by som veľmi chcela paletku od Anastasia Beverly Hills - Self made , lenže táto vec je pre mňa a vôbec myslím aj pre iné slečny takmer nereálna. Všetky e-shopy na ktoré som klikla majú túto paletku už nedostupnú, jediná možnosť mi zatiaľ ostala Amazon.com. Lenže to je risk sám o sebe. Ach škoda... :( 
 Ďalej by som veľmi chcela sivý kabát, ktorý si najskôr kúpim niekedy po novom roku. Určite by som ešte chcela bomber jacket.
Kabelku mám vybratú z Carpisy, presne v takomto odtieni. 
Mám konečne môj vlastný kozmetický stolík a potrebujem k nemu už len nejakú stoličku a lampu. Nič nemám vybraté konkrétne, ale stolička by s takou chlpatou vecou určite mohla byť.
Z topánok by som chcela niečo na zimu, Timberlandy asi nie,pretože tá cena je až príliš. Na doma papuče a na jar keď bude teplejšie určite klasické lodičky, ktoré v mojom šatníku stále nemám a neviem prečo.
Ako som hovorila diár mám už vybratý zo stránky yuppi.cz.
Hodinky nemusia byť práve Daniel Wellington ani tieto na obrázku, môžu byť aj lacnejšie, len aby boli s čiernym remienkom a s úplne jednoduchým dizajnom. 
Nejaké to oblečenie pre moje dieťa (obaly na iPhone :D).
Určite nutne potrebujem vlasové produkty od značky Grow Gorgeous. Na začiatok by mi stačilo Grow sérum a šampón.
No a z kozmetiky by ma potešili tekuté rúže od Gerard cosmetics /beautybay.com/, L.A. Girl korektory v tmavšom a bledšom odtieni, už veľmi dlho ich chcem na kontúrovanie. 
Laky od Essie, aspoň jeden v nejakom peknom odtieni, milujem totižto výdrž Essie. A posledné na čo si potrebujem zájsť až do ďalekej Bratislavy a dúfať,že budú mať práve tieto odtiene. Veeľmi by som chcela Mac rúž v odtieni Brave a kontúrku Soar. Ak tieto nebudú, mám ešte ďalšie v zálohe, ale aj tak haha. 


Tak a aké darčeky by ste chceli VY? 

You Might Also Like

1 Lovely reactions

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook