Beauty HAUL

neděle, února 07, 2016


Príjemnú nedeľnú pohodu vám všetkým prajem. 
Dnes som si pre vás pripravila článok o kozmetike,ktorú som si v poslednej
dobe nakúpila. Tieto články/videá ma veľmi bavia, pretože sa strašne rada kochám tým čo si kto kúpil a naberám tým vlastne aj inšpiráciu pre seba..ehm a svoju peňaženku,ktorá tým väčšinou trpí. Nakupovala som dosť, hlavne preto lebo bolo po sviatkoch = zľavy, ale aj kvôli vlastnej potrebe.
Mám totižto veľmi tučný wishlist, ktorý vám v najbližšej dobre určite ukážem, ale teraz k produktom.




Balíček z net - a - porter / www.net-a-porter.com
Nie som si istá či túto stránku veľa ľudí pozná, ale určite sa nejakí nájdu. Nájdete tu predovšetkým dizajnérske kúsky, ale aj niekoľko značiek kozmetiky ako Hourglass, Nars, Anastasia Beverly Hills, Kevyn Aucoin, atď. A práve od Kevyna som si kúpila produkt po ktorom som túžila už dlhšiu dobu.




Kevyn Aucoin - The Creamy Glow Duo sculpting (28€)
Doteraz som väčšinou používala púdrové produkty, ale rozhodla som sa
  spraviť nejakú zmenu. Kevyn Aucoin je značka, ktorá až taká
známa nie je a tak isto je aj toto môj prvý produkt. Zatiaľ je to veľká spokojnosť,
len ma trošku sklamalo to mini balenie v pomerne veľkej, ale za krásnej krabičke. 
Po dôkladnom otestovaní určite napíšem recenziu.


L´oréal - true match / DM dorgérie (cca 15€)
Doteraz to bol môj najobľúbenejší make-up. Prišiel však z novým balením a zrejme aj s novým zložením pretože mi príde,že už nie je taký dobrý.
Mám odtieň Vanilla, ktorý mi predtým vyhovoval hlavne tým,že bol trošku do ružova, čo mojej pleti skvele vyhovovalo. Inak mi na ňom vlastne nič iné neprekáža. Má celkom dobrú výdrž,prirodzený finish, dobre sa nanáša a rozotiera. Poroďte prosím ak viete či sú tie odtiene teraz nejako inak, alebo či sa to len mne zdá. 

Pupa Milano - Matujúca báza (cca 10€)
Dlhšie som potrebovala dobrú bázu pod makeup, pretože doteraz som nakupovala len bázy od Rimmel a tie mi bohužiaľ nevyhovujú. Táto od Pupy je presne to čo som potrebovala. Jemná konzistencia, naozaj pleť zmatní a makeup vydrží s ňou aj pomerne dlhšie. Nie je to žiadny zázrak, ale to sa bohužiaľ ani nedá čakať, keďže ja mám dosť mastnú T-zónu. Trošku mi vadí tá divná vôňa, ale báza je za to na jedničku.

Dermacol Invisible fixing powder  (8,99€ DM drogerie)
Transparentný práškový púder som si kúpila pretože som chcela vyskúšať nový beauty trend, ktorý koluje hlavne vo vlogovej sfére, mám na mysli baking. Samozrejme,že túto techniku nepoužívam stále a nie v takom množstvo ako to vidím u niektorých slečien. Používam ho hlavne nižšie pod lícne kosti aby som trošku zvýraznila kontúrovanie. Púder je zatiaľ fajn, ale používam ho ešte krátko.

Cargo HD Blush/Highlighter - www.BeautyBay.com (24,10€)
Beautybay je môj najobľúbenejší e-shop. Nakupujem tam často, sú tam dostupné rôzne značky, poštovné je tam zadarmo,balík mám do týždňa aj pól doma. Túto lícenku som tam vyberala strašne dlho a neostala som sklamaná. Je to presne to čo som potrebovala na každý deň. Spočiatku som sa trošku zľakla trblietajúcej farbičky, ale nakoniec to na mojej pleti vyzerá super a nepotrebujem ani rozjasňovač. Pigmentácia aj výdrž je skvelá. Dostupné sú aj iné odtiene, ja mám Pink Shimmer.


Maybelline Affinitone (cca 4€) / Astor Perfect Stay (cca 4€)
Moje obľúbené rozjasňujúce korektory HD od Nyx sú ťažko dostupné tak som musela hľadať alternatívu u nás v drogérií. Ako prvé som siahla po Maybelline, ktorý je však pre mňa moc žltý. Používam ho skôr na vyrážky a iné nedokonalosti na ktoré je skvelý. Astor korektor je úžasný ! Môj nový drogériový objav. Mám už druhé balenie. Mám odtieň  Ivory, ktorý je pre mňa ideálny. Je krásne jemný, nezlieva sa do čiarok, krásne kryje a rozjasňuje očné okolie. Fakt odporúčam každej.

Nyc Eyeliner liquide (cca 4€)
Dlhši obľúbenec. Inú tekutú linku vlastne ani nepoužívam. Jej výhodou je hlavne to,že je matná. Rýchlo schne, dlho vydrží a nerozmazáva sa. Má super štetček aj na hrubšie alebo tenšie linky.

NYX Micro Brow Pencil - www.feelunique.com (9,24€)
Veľmi som túžila po automatickej tužke na obočie, no zatiaľ všetky kúpy produktov na obočie boli skôr kroky vedľa. Potom však feelunique začal predávať NYX a môj favorit bol jasný. Ceruzka je vysúvacia a ja som čakala,že sa minie hneď. Používam ju už druhý mesiac takmer každý deň a zatiaľ z nej veľa neubudlo. Na druhej strane je kefka na obočie, ktorú som si úplne obľúbila a používam ju na vyčesávanie. Ceruzka super vykreslí obočie, nezanecháva drobky z ceruzky ako iné produkty. Keď zafixujem obočie ešte gélom, výdrž je celkom dobrá. Zatiaľ môj veľký objav.

Gosh - Catchy Eyes (Fann parfumeria 10€)
V-Ý-B-O-R-N-A riasenka. Zatiaľ som nič lepšie doma naozaj nemala. Nič mi tak krásne nevytočí, nevyčeše a neurobí takéto prirodzene pekné mihalnice. Vôbec sa nedrolí, riasy sa nelepia, práve naopak sú krásne rozdelené. Dočítala som sa,že je porovnávaná dosť s riasenkou od Benefit - They´re real, ktorá je mimochodom tiež skvelá, ale stojí o 15€ viac. Ak hľadáte dobrú riasenku v pomerne dobrej cene, všetkými desiatimi odporúčam túto!

Milani Amore  Lip Creme - Crush (krasotika.sk 7,92€)
Mám odtieň Crush, ktorý je dosť nezvyčajný - hnedý. Odtieň je nádherný, ale netrúfam si ho nosiť medzi ľudí takže zatiaľ to mám len taký tekutý rúž pre seba na fotenie, alebo len tak. Milani má však aj iné odtiene, ktoré sú už nositelnejšie. Inak je naozaj extra matný, ale naopak zas príjemný na perách.

Mac Lip Liner - Burgundy (Bratislava Aupark 18€)
Opäť trošku tmavšia farbička, ale za to nositelná. Nádherne tmavá burgundská sa mi skvele hodí k tmavému rúžu od Milani. K produktom od Mac sa dá povedať jedine len,že nemajú v podstate žiadnu chybu.

Maybelline - Matte Rose Rush (cenu si nepamätám)
Ja teda na ružové odtiene vôbec nie som, ale tento mi naozaj padol do oka. Asi hlavne pretože je matný a ja matné rúže milujem. Mala som ho zatiaľ pár krát a väčšinou som ho kombinovala s nude farbičkou. 

LA Girl tekuté rúže (ebay)
Neviem prečo som rúže zabudla odfotiť, ale každopádne som z nich taká sklamaná,že asi aj viem prečo som na ne zabudla..Mám na mysli práve tieto : 


Mám odtieň rebel,backstage a secret. Na obrázku môžete vidieť ako by mali vyzerať, a dole na mojej ruke môžete vidieť ako vyzerajú v skutočnosti. Farbičky sú krásne a celkom zodpovedajú až na odtieň rebel, ktorý som si predstavovala trošku inak. Rúže sú naozaj extrémne matné. Nič by sa nestalo keby som nemala na perách taký nepríjemný pocit a mohla som ich dať dole z pier. Nejde to ani klasickým odličovačom, ani mastnýn krémom. A keď to už konečne ide..pery mám ako klaun. Takže som ich ešte ani nestihla vyvetrať pretože sa bojím,že potom to nedám dole už vôbec. Ešte som ich poriadne neotestovala pretože prišli nedávno, ale zatiaľ to nie je žiadna sláva..

---> LA Girl Backstage, Secret, Rebel / Mac Burgundy / Milani Crush / Maybelline Rose Rush

Astor Perfect Stay Ivory / Maybelline Natural


Anastastia Beverly Hills - Self Made www.shop.nordstrom.com (35€)
Ak sledujete môj instagram, paletku ste už určite videli. V podstate som ani nedúfala,že by som ju niekedy mohla mať, ale naskytla sa mi príležitosť kúpiť si ju, tak som neváhala! Na stránke nordstorm boli posledné kusy a zhodou okolností som mala známu v zahraničí. Objednala som ju k nej a ona mi ju doniesla priamo až domov! Inak by ma poštovné na Slovensko vyšlo na nehoráznu sumu! Paletka je ešte krajšia ako na obrázku, určite budem o nej písať recenziu a určite bude aj líčenie.

The Balm - In the Balm of your hand
Veľmi multifunkčná paletka. Obsahuje líčka,The Balm známy bronzér, rozjasňovač, tiene a dokonca aj rúž. Tak isto bude na ňu určite recenzia. Odporúčam ženám,ktoré nechcú mať moc líčidiel, ale stačí im jedna paletka v ktorej je všetko.

Morphe - www.beautybay.com / Hakuro Brushes www.krasotika.sk
Kde sa vzalo tu sa vzalo, zrazu tu mám tri skoro rovnaké štetce. Ale práve takýchto štetcov nie je nikdy dosť. Morphe kvalita štetcov ma vôbec nezradila a tak isto aj hakuro. Výborne do záhybov oka a na ľahké blendovanie.

Mac - Everyone´s darling (Bratislava aupark 18€)
Pôvodne som chcela z Mac-u iba refill tiene, ale práve tento bol limitovaná edícia,ktorá v refill verzií nebola dostupná. Bol o 8€ drahší, ale už som to prežila a práve tomuto odtieňu sa nedalo odolať. Názov hovorí za všetko. Ako som už povedala na  Mac produkty sa nedá nič zlé povedať.

Marionnaud - Wild Jungle 
Ešte Vianočný darček. Paletka má len shimmer odtiene, ale za to má celkom pekné farbičky. Bola som celkom prekvapená z kvality,ktorú som ani nečakala. Sú dobre pigmentované, maslové, len trošku prášia. Neviem či je ešte dostupná, ale viem,že bola v akcií pred sviatkami. 


Dúfam,že sa vám článok páčil a nejakými produktmi som vás inšpirovala aj ja! 


You Might Also Like

3 Lovely reactions

  1. To je škoda, že ten Loreal True Match už není stejný s tím původním. Já používám tu starší verzi a je super. http://www.parfums.cz/maybelline/color-drama-rtenka-v-tuzce/

    OdpovědětVymazat
  2. Suhlasim s tvojim názorom na Loreal Tru Match , bohužiaľ sa "pokazil" a je mi ľuto, že už neviem zohnať tu staršiu ediciu :(

    OdpovědětVymazat
  3. rtěnky mají nádherné barvy! přišly krásné produkty a líbí se mi balení v té černé krabičce:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook