Freeman - Feeling Beautiful

neděle, května 13, 2012

Freeman je prírodná kozmetika s vôňou ovocia. Obsahuje ovocné výťažky z čučoriedok, hroznového vína, marhúľ, broskýň, avokáda, malín, kiwi, mandlí,uhoriek a ďalších. Bohužial na Slovensko sa vo veľkom ešte nedostala teda aspoň ja som ju nevidela v žiadnych drogériach. Našla som ju len v 101 drogérií a to len 3 druhy masiek na tvár. Dokonca som sa dočítala aj,že pleľové produkty sú vraj vhodné na pleť nad 18 rokov neviem čo od toho čakať ..
Pátrala som po nejakých stránkach a našla som : http://www.freemanbeauty.com/ , http://www.svetzeny.sk , http://www.kosmetika.vte.cz/katalog/freeman.php
Masky som videla na YT väčšinou v my glam.Bola som zvedavá a keď som ju zbadala v drogérií jednoducho som ju musela vyskúšať.


Táto je s obsahom ílu,avokáda a ovosu.Sľubuje to čo je napísané na obrázku na pravo. Používam ju 2 krát týždenne kedže mám mastnú pleť a je celkom dobrá.Už len ten obal na mňa kričal "vezmi si ma".Konzistencia je veľmi jemná, zelenkastej farby a krásne vonia.Priam nádherne.Pleť je naozaj potom vyčistená a hlavne svieža.Nenašla som zatiaľ žiadne záporne vlastnosti tejto masky.Zatiaľ. Myslím,že by som ju mohla odporúčiť.

Hodnotenie : 9/10


You Might Also Like

0 Lovely reactions

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook