Top mesiaca

neděle, listopadu 11, 2012

Rimmel Match Perfection 2-in-1 Concealer & Highlighter


Korektor je jednou z vecí, ktorú vaša kozmetická taštička musí obsahovať.Presne tak musí.
- - -
V prvom rade je však apsolútnou nutnosťou uvedomiť si,že tento korektor je Concealer & Highlighter čo znamená,že kryje a rozjasňuje. To Vám dúfam, je jasné,že ak sa chystáte kúpiť si tento výrobok preto lebo chcete zakryť vyrážky, tak nech Vám to ani nenapadne. Predsa nechcete ich zosvetliť, ale zakryť.

Značku Rimmel proste milujem a keby som mohla vykúpim celý stojan. Na začiatok som si teda aspoň kúpila tento korektor. Rozhodovala som sa medzi Maybelline a Rimmel a ako vidíte vyhral ten podľa mňa správny..

V drogériach som videla dva druhy odtieňov a to Classic Beige, ktorý mimochodom vlastním aj ja, a Ivory.
Ivory bol pre mňa príliš bledý, pre bleduľky výhoda, pre mňa až tak nie, pretože až tak bledá niesom. 

Pre mňa je krytie tohto korektoru 96% čo je výborné. Poradí si z tmavými kruhami pod očami, a aj krásne rozjasní. V krytí by som mu nemala čo vytknúť. Zatiaľ najlepší korektor, ktorý som na kruhy pod očami vyskúšala. Teda okrem Acnecoloru alebo Dermacolu, snáď neporaziteľné krytie. 



Štetinka tohto korektoru však strháva plusové body. Je síce mäkkučká, aj sa s ňou dobre nanáša ale problém je v tom,že aj keď hustejšiu hmotu vytlačím s tubičky, niekedy sa mi stane,že jej vytlačím moc, niekedy menej. Potom je celý vrchnáčik zapatlaný a zbytočne tým míňam to čo som mohla vypotrebovať na zakrytie.

Stále to však nemení nič na situácií,že tento výrobok odporúčam aj Vám.
5/5 muffins.








Páči sa Vám recezencia na tento produkt ? 

You Might Also Like

2 Lovely reactions

  1. tiež mám tento korektor! =) vedela by som si predstaviť aj lepšie krytie, ale vcelku som spokojná...a inak máš veľmi sympatický blog, budem sa sem vracať ;)

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook