DIARY: 19.12. 2012

středa, prosince 19, 2012

..alebo čo má nové BeutyMuffin

Ako na Vás pôsobí to,že Vianoce sú tu už za necelý týždeň? Ja som sa akosi tento rok ešte stále nestihla spamätať,že vôbec nejaké Vianoce sú. Snažím sa aspoň nejako dokopať trochou Vianočnej 
atmosféry, ale vôbec mi to nejde. Zo všetkých strán na mňa číha Vianočná výzdoba, zatiaľ čo u mňa doma v izbe mám jednu Vianočnú ružičku a dva obrúsky s vianočným motívom..
Na youtube to hýri vianočnými outfitami,make-up lookmi zatiaľ čo sa u nás pozriem von oknom a vidím tam ešte jablká na strome a potôčiky stopeného snehu..
A aby toho nebolo málo asi celá zemeguľa rieši to,že o 2 dni je koniec sveta.
Dokonca ani to so mnou nehýbe.
A dobre keby som sa mala zmieniť o darčekoch tak snáď asi zaplačete. Mám zatiaľ jeden darček,zajtra idem s tým dobojovať. Skoro všetky objednávky na internete mi stornovali, alebo mi oznámili,že prídu až po sviatkoch.Dúfam,že vy ste na tom aspoň s polovice lepšie.


Ale aby som Vás tu neobťažovala len mojími zlými správami a stavmi tak aspoň trolilinku Vianoc. Historicky prvý krát som napiekla medovníčky a dopadlo asi takto nejako. S polevou a zdobením som sa hrala asi 2 hodiny. Potom sa mi už vážne nechcelo možno aj preto to tak odfláknuto vyzerá..
Väčšina sa už zjedla tak hádam až také zlé neboli.

Tento rok som sa vyzbrojila na tvrdú a hlavne zasneženú zimu. Snáď predpoveď na víkendové snaženie výjde.

A ešte Vám chcem pripomenúť,že zajtra je koniec Giveaway, takže už zajtra vyhlásim komu sa zadarilo šťastie.

Ďalšia vec je,že je Vás tu konečne viac ako 30, čo ma nesmierne teší a dúfam,že počet bude len narastať a ja sa budem snažiť aby to tak bolo. A preto ak chcete môžete kľudne "lajknúť" stránku na FB ak by ste náhodou chceli o článkoch vedieť do predu, alebo ak by som uverejnila nový určite to hodím aj tam.

Tak ako sa Vám darí tento rok pri darčekovaní a Vianocovaní ?

You Might Also Like

1 Lovely reactions

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook