Silvestrovské líčenie a lá Beauty Muffin

pondělí, prosince 31, 2012

V blogovej sfére opäť vládnu články o poslednom dni v roku 2012.
Tiež nie som výnimočná a pridám sa len trošku v inakšom zmysle.
Tak ako na Vianoce aj na Nový rok sa patrí vyzerať dobre, predsa ako sa hovorí ako na Nový rokm tak aj po celý rok. Trošku som sa opäť pohrala s mojími tieňami, možno dokocna trošku neobvyklími a vzniklo mi s toho toto "silvestrovské dielo".

Na blogoch aj youtube channels to hýri glitrami a pigmentami. Ja som sa tomu úspešne po celý čas vyhýbala a snažila som sa ich nevnímať. Teraz práve počas Vianoc a Nového roku ma to dobehlo a tak trochu už aj začínam ľutovať,že som si nezaobstarala aspoň jeden. Práve na tieto obdobia by sa perfektne hodili, nuž čo už.  Posnažila som sa vytvoriť niečo nie veľmi trblietavé aj s toho čo doma mám. 

Postup celého líčenia som však nefotila pretože som na to po slovenský povedné zabudla.
Skrátka to by som proste ja nebola. Všetky produkty,ktoré som použila som však nafotila, ale všetky Vám t u aj tak ukazovať nebudem. Ak by niekoho postup vo fotkách zaujímal,veľmi rada Vám ho nafotím.

Líčenie je veľmi jednoduché a mne osobne veľa času nezabral.
Hlavnou farbou je prekvapujúco modrá a neprekvapujúco strieborná.

Ako pevný a základ som použila dlhotrvácne tiene Od Essence, ktoré som Vám už ukazovala v minulom článku. Naniesla som ich na celé pohyblivé viečko. Naozaj dlho vydržia a tak isto aj farby,ktoré potom nanesiete na nich pekne držia, dokonca mi príde,že tiene,ktoré majú v sebe trošku trblietok na nich držia ešte lepšie. 
Čierny tieň naniesla do záhybu vonkajšieho kútika som potom naniesla čierny tieň a vyblendovala ho tak, aby farba čiernej nebola príliš silná.
Do samotného vonkajšieho kútika oka som potom naniesla modrý tieň,ktorý som nanášla od kútika až do stredu pohyblivého viečka aby prechod tieňov nebol až tak viditeľný. 
Táto modrá je od Catrice - 170 Don´t Drink and Dive, a je to naozaj krásna modrá s ľahkým shimmerom
Na zvyšnú časť pohyblivého viečka som naniesla odtiene striebornej.  

Oko potom už stačí len orámovať linkou a dokončiť maskarou. Do vnútroného kútika a nadočnicového obluka som ešte naniesla jemný vanilkový odtieň,ktorý oko krásne rozjasní. 


No, a týmto líčením by som Vám zároveň chcela popriať Šťastný Nový rok, aby bol pre Vás lepší a krajší ako tento 2012. A nezabudnite sa poriadne vykúpať aby z Vás opadala špinka z 2012 ;))

You Might Also Like

5 Lovely reactions

  1. to je perfektní! a ta poslední fotka - uáá - nemám slov :)

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi pekné ! :)Aj ja by som sa mala dokopať aby som niečo vytvorila ...:D
    A na tej poslednej si fakt krásna :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné líčení! Moc ti to sluší!! Přeju ti všechno nej do nového roku!

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook