Aby nohy boli ešte hladšie

pondělí, ledna 07, 2013

..alebo
Gillette Venus Pro Skin -Holiace strojčeky s lubrikačným pásikom

Tento výrobok sme si spoločne kúpili na Vianoce s mojou mamou. Kúpite jedno balenie,ktoré obsahuje 2 holiace strojčeky za 6,99 €, alebo som dokonca natrafila na také, ktoré obsahujú v jednom balení 2 + 1 strojčekov za rovnakú cenu. Už pri kúpe som vedela,že som si kúpila dobre a teraz idem o tom presvedčiť Vás.


Možno sa Vám zdá,že je zima,že nohy počas zimy holiť netreba. Ja mávam občas tiež ten pocit, ale tieto strojčeky mi spôsobili počas holenia pocit,že mi niekto hladká nohy haha. Oba strojčeky sú s lubrikačným pásikom (áno možno Vám to príde vtipné,mne tiež) a tak nemusíte používať gély či peny na holenie. Stačí ak si na holenie vezmete len strojček.

Držadlo strojčeka je gumové takže manipulácia je výborná. Hlavica strojčeka sa dá dobre ohýbať, nemáte problém sa dostať do všetkých partií tela. Na niektorých týchto podobných strojčekov sa dajú hlavice vymieňať, pri tejto však nie. Plastový obal v ktorom sú žiletky zabalené je použiteľný dá sa povedať,že slúži aj na úschovu.




Strojček stačí namočiť pod teplú vodu, pásik sa zmení na tak povediac mydielko, nohy si nemusíte ani máčať a môžete rovno začať holiť. Čím dlhšie holíte tým sa bude zdať,že pásik ubúda a je trochu slizkejší. Slizkejší je, ale pásik je určite na viac ako jedno použitie. Pásik je pomerne dosť hrubý a je na oboch stranách žiletky. Po oholení stačí pásik namočiť pod studenú vodu, on sa schladí a začne tuhnúť takže sa nemusíte báť,že budete mať všetko zapatlané od mydla.


Čo sa týka strojčekov sú 3 čepeľové a vidíte na akom spôsobe sú žiletky založené. Keby ste akokoľvek tlačili, nemáte si ako ublížiť ani porezať sa. Po oholení sú nohy viditeľne hladšie, nie sú podráždené. Nasleduje už len klasická rutina po holení.

Nenašla som žiadnu zápornú vlastnoť.

Pre mňa je tento produkt už počas zimy NO.1 pri holení, a určite bude aj počas leta.

5/5 muffins

Páčila sa Vám recezencia? 
Máte tento produkt otestovaný? 
Ak áno napíšte aký názor máte naň vy ? 

You Might Also Like

4 Lovely reactions

  1. Tak s Venusem jsem spokojená a vždycky budu....Jen tu cenu by mohli trošku snížit :).

    OdpovědětVymazat
  2. Nikdy jsem neměla moc důvěry v tyto strojky. Jesnou jsem si koupila v drogerii a byla jsem dost zklamaná. Radši mám jednorázovky, které u mě vždy obstojí, asi nejsem moc na tu kosmetiku. Ale je to super recenze! :ú Líbí se mi to!

    OdpovědětVymazat
  3. Taky pouzivam Venus:-) je nej:-) super clanek

    www.diarybylucinda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Moje nožky by si daly říct. ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook