Coastal Scents - Paletka 120 tieňov

čtvrtek, ledna 10, 2013

Všimla som si,že veľa z Vás sa zaujímalo o moju paletku, ktorú väčšinou používam na líčenia tu na blogu, 
preto som sa rozhodla,že Vám niečo o nej poviem.


Ako som už spomínla paletku som si objednala zo stránky beangel.sk za 19,00 € aj s poštovným (platila som prevodom), ale nájdete ju aj na iných stránkach ako napríklad : 

S beangel.sk som problém nemala,len mi prišla paletka s tým,že jeden tieň v paletke už bol roztrieštený.
To ma však neodradilo a aj napriek tomu sa z nej teším doteraz. Ako som už spomínla v paletke je 120 tieňov, prevažne teplých farieb. Obsahuje matné aj lesklé tiene.

Balenie ma prekvapilo pretože som si myslela,že bude trochu väčšie, ale keď sa na to pozriete z inej strany, 120 tieňov je naozaj dosť. Obsahuje teda 2 paletky, ktoré sú uložené v plastovom obale. Jeden tieň je presne taký veľký ako 10 centová minca.


Tiene sú kryté fóliou aby sa do nich nedostal prach či iné nečistoty. Paletky sú uložené v obale jedna na druhej. Aby sa paletky dali ľahšie vyberať k druhej je pripevnená stužka.

Prvá paleta:

 Celkovo medzi všetkými tieňami si môžete vybrať medzi rôznými odtieňami hnedej či už matnej alebo leskej. Nie všetky tiene sú 100% pigmentované, ale naopak sú také,ktoré sú mimoriadne. Nájdete tu napríklad aj 2 tiene, ktoré sú krásne zlaté, bohužial majú veľmi slabú pigmentáciu. 

Na ruke sú len niektoré, ktoré sú čiastočne aj moje obľúbené.
5 z ľava je zlatá
Druhá paletka :

Na druhej palete sú naopak prevažne tmavšie tiene a povedala by som,že obsahuje viac lesklých ako matných tieňov. Opäť je tu obrovský výber hnedých otieňov. Výdrž tieňov záleží aj od toho či používate bázu pod očné tiene alebo nie. Nemyslím si,že by dokázali tiene vydržať celý deň aj noc, ale s primerom približne 10 hodín držia čo je myslím celkom dosť.

Opäť len niektoré
Ďalšia chybička je,že určité tiene výrazne dosť prášia. Naozaj to nie sú všetky ani väčšina. Pri týchto tieňoch sa mi už pri nanášaní pod viečkom nahromadí malá vrstvička. S tieňmi sa fakt dobre pracuje, nenašla som žiadny tieň, ktorý by sa mi nepáčil alebo by som ho v budúcnosti nechcela používať.
_____________________________________________

Kúpte si ju ak : Naozaj túžite po nejakej paletke, ktorá obsahuje viac tieňov, nie ste náročná, a nechcete na začiatok siahať po drahej kozmetike. Ak chcete paletku používať len na
bežné nosenie.
Nekupujte si ju ak : Chcete hneď na začiatok investovať do drahej paletky, chcete väčšiu kvalitu, ste náročnejšia a paletku nechcete používať nie len na bežné nosenie.


Dúfam,že sa Vám recezencia páčila a poradila som Vám.
Aké máte skúsenosti vy s paletkami a aké vlastníte vy ? 


You Might Also Like

4 Lovely reactions

  1. nějaké paletky doma mám, jsem na ně fakt nemocná :D A tahle vypadá úžasně, alespoň co se odstínů týče... :)

    OdpovědětVymazat
  2. pekna paletka! ja mam doma podobnu,ale trosku farebnejsiu..urcite si zadovazim aj takuto v neutralnych farbach :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dovolím si Ťa trošku poopraviť. Toto nie je Coastal Scents paleta, oni nerobia 120 tieňové. Môžu byť však rovnakej kvality, všetky paletky s menom aj bez sú z Číny =D A možno trošku nesúhlasim s tou kvalitou (teda neviem ako konkrétne tvoja), ale rpzhodne bývajú kvalitnejšie ako drogériové, či väčšina luxusných (z vlatnej skúsenosti napr. Chanel) tieňov. Urban Decay a Mac sú samozrejme inde =D Len som sa chcela zastať tej paletky =D

    OdpovědětVymazat
  4. rozumiem ťa a som rada,že si ma opravila, usúdila som s toho,že sú to coastal scents pretože to bolo písané na krabičke ..ale tak dám na teba :) ..a tiež si myslím,že všetky paletky aj s menom sú vyrobné v Číne :)

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook