DIARY : 8.1. 2O13 New IN

úterý, ledna 08, 2013

Pre väčšinu z nás dnes začala opäť škola, pre mňa to platí tiež. Týmto sa už definitívne končia Vianočné aj nevianočné prázdniny. Musím povedať,že mi je za tým tak trochu smutno a samozrejme mi bude chýbať hlavne spanie minimálne do 10 hodiny. Má to snáď aspoň jedno maličké bezvýznamné plus a to také,že sme o mini maličký krôčik bližšie ku letným prázdninám haha. Dúfam,že som Vás potešila ;)



Dnes Vám chcem aspoň v skratke napísať čo všetko sa chystám urobiť a čo nové som nadobudla za tých pár dní v roku. 
Nikdy ma extra nebrali výpredaje či už letné, zimné alebo hocijaké. Netuším prečo, ale hlavné je,že za posledný rok som sa začala prebúdzať a objavovať nové veci, možno,že to je aj dobou. Celkom som prepadla svetu kozmetiky, móde však ani nie, ale o tom možno nabudúce. Vždy som mala potrebu si niečo kúpiť a samozrejme,že som vždy po niečom aj túžila, no teraz je to chcenie už trošku inakšie ako predtým. Ale k veci nakúpila som si pár vecí aj keď všade píšu 70%, 50% sale, mám dokopy asi 2 veci z výpredajov. 


Tento krásny svetrík v nádhernej ružovo-korálovej farbe som našla posledný v Tally Weijl. Zbožňujem Tally Weijl!!! a viem,že som Vám to tu už spomínala, no nedá mi to opäť.
9,90€

Balea Urea krém na chodidlá. Tento krém stojí smiešných 1,47€ a spĺňa funkciu možno aj 10 € krému. Samé dobre viete,že počas zimy sú nohy stále zavreté v čižmách a papučiach. Tento krém je určený práve na suché nôžky, ktoré potrebujú starostlivosť. Ja mám po ňom vždy jemné a hladké päty. Vrelo odporúčam. 
My skin roll on na unavené oči je drogerkovým zázrakom. Mám už druhé balenie a pre mňa je tento roll on maximálna záchrana. Ak ste dlho v škole, či už v práci tento roll on vaše očká určite preberie.
DM drogéria 2-3 € ?

Konečne som si kúpila všetkými ospevovaný Lips Seduction. Fakt neviem kde som doteraz spala,že som si ho nekúpila už skôr. Moje srdiečko si v poslednom čase veľmi žiada krásnu korálovú farbu a moje pery tiež. 
Farba sa mi už nepodarila tak pekne zachytiť ako naozaj vyzerá, je to skutočne krásna korálová farba. Ak by pomohlo je to odtieň 04 tak ak budete mať cestu okolo Dermacolu určite sa naň kuknite a myslím si,že ku krásnemu obalu a dokonalému rúžu by sa zišli aj názvy pre odtiene. Určite nie je toto môj posledný Lips Seduction.
101 drogéria 3,99 €


Nasleduje láska level 5000 pretože keď som túto kabelku uvidela, vedela som,že už niet únikom pred jej krásnou farbou aj štýlom. Mám ju necelých 12 hodín a už teraz ju neskutočne milujem. 

Krásna krémová farba s krásnym zlatým remiekom a nádherným vnútrom. Mám s nej obrovskú radosť a už sa teším ako ju budem nosiť teraz aj v lete.
H&M 14,95€

Krvavo červené tričko z H&M za 2 €. Konečne som sa naučila nakupovať v H&M za čo sa mimoriadne chválim.

Rozhodla som sa vrátiť ku svojej starej úchylke a to ku nakupovaniu bižutérie. Vlastním asi 50 párov náušníc a teraz sa opäť vraciam do starých časov len teraz si rozširujem obzory na náramky a retiazky.
Tally Weijl Little necklace - 3,95 € , Gate Bracelet - 1,98 €

Týmto moje nákupy asi na pár, čo pár, viac dní končia pretože ako som spomínla šetrím si na zrkadlovku.

Teraz k tomu čo sa chystám na blogu.
Určite budem robiť dosť recezencií a na konci mesiaca by som opäť chcela stvoriť nejakú giveaway.Ak máte návhry na nejaké články,ktoré by ste radi na blogu čítali,určite ich napíšte do komentáru :) 
Tak snáď sa tešíte a dúfam,že sa Vám článok páčil.

Čo vy "výpredaje a podob" ?

You Might Also Like

3 Lovely reactions

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook