Do It Yourslef = LipScrub

pátek, ledna 25, 2013

Tento rok som si dala záväzok, že sa budem venovať veciam, ktoré si dokážem sama vyrobiť. 
Musím sa pochváliť, že napriek tomu,že si skoro na nič nemôžem nájsť čas, vytvorila som si už celkom pekné dekorácie do izby. Tento DIY nepatrí do dekorácií, a ani medzi neznáme, ale na tento zimný čas keď máte všetko zničené od mrazu a snehu sa celkom hodí. 


Za posledné 2 týždne som mala moje pery v neskutočne hroznom stave. Stále sa mi šupinkovali, robili sa mi zádery a žiadne balzamy nepomáhali. Preto som sa rozhodla pre spôsob tohto scrubu, ktorý sa dá urobiť na 1000 spôsobov. Hlavnou ingredienciou je cukor v kryštalickej forme, ktorý pôsobí ako peeling. Akú ingerdienciu zvolíte ďalej je už len na Vás. Ja som si zvolila takúto:


Hmota, ktorú vytvoríte môžete dať aj do už použitej fľaštičky alebo krabičky od balzamu, dať do chladničky a mať na Viac použití. Výhodou je,že nemusíte kokosový olej ani med dávať do tekutej podoby kedže je zima a tuhnú samé. Cukor môžete použiť aj hnedý, len nie práškový pretože potom by scrub nespĺňal svoju funkciu. Pery som mala po scrube myslím,že o dosť krajšie, nešupinkovali sa a neboli také drsné. Takýto domáci lipscrub som si robila prvý krát, ale teraz to bude častou záležitosťou. 

Skúšali ste už niekedy niečo podobné? Ak áno aké ste použili produkty Vy? 

You Might Also Like

3 Lovely reactions

  1. Mám v PC zopár podobných návodov ale ešte som to neskúšala :) Ale vyzerá to byť dosť fajn :)

    www.spwfashion.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé,taky už jsem si podobný scrub na rty vyráběla :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky si dělám domácí, ale místo toho kokosovýho oleje dávám olivovej. Ale asi si koupím ten s kokosem, bude chutnat líp :)

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook