Koho sledujem na youtube?

pondělí, ledna 21, 2013

Ahojte,dnešný deň si dáme taký oddychový, keď už je ten pondelok.
Dnes Vám ukážem a niečo napíšem o tom čo najradšej sledujem zo sveta kozmetiky,líčenia a podbne na youtube. Dosť sa to tu teraz na blogo rozlialo s príspevkami takéhoto typu a ja som to už plánovala dlho tak prečo nezačať práve dnes.


SHAAANXO
Youtube kanál tejto krásky nájdete tu.

Mnohé z Vás ju možno poznáte dokonca aj sledujete, ak nie tak si okamžite naklikajte jej kanál.Táto krásna blondína,ktorá mimochodom prešla už asi všetkými odtieňami farby na vlasoch, je pre mňa v poslednom čase najlepšia z najlepších. Na jej kanáli nájdete veľa obľúbených Get Ready videií. Videá rozdelené na chit chat v ktorých rozpráva a zároveň sa líči, a na tie v ktorých hrá len hudba, tie mám osobne aj najradšej.Je vtipné,že niekedy jej v pozadí behá mačka, kamarátka behá po štyroch alebo si niekto v pozadí žehlí vlasy. Páči sa mi na nej,že je zábavná,nepotrebuje mať všetko dokonalé a nie je taká ako zvyčajné americké youtuberky u ktorých častokrát počujete len slovo omg alebo hlásky tohto slovíčka,nehovorím,že u nej som to ešte nepočula. Líčenie jej ide od ruky a len vďaka nej som sa naučila používať BB cream pod makeup a začala som zbožňovať rúže na pery. Vždy keď sa nudím otvorím si jej kanál a pozerám aj tie videá, ktoré som videla  už 10 krát. Vždy mi dodáva novú inšpiráciu a chuť púšťať sa do niečoho nového. Okrem líčenia u nej nájdete aj outfity, tipy, kecacie videá a veľa iného. 


PEARYPIE
Kanál nájdete tu

Pearypie som našla len čistou náhodou počas toho ako som hľadala na youtube videá get ready. Dlho dlho som ju obchádzala až som si jedného dňa klikla na práve to video, ktoré som stále úspešne obchádzala.
Okamžite ma očarila a okamžite som ju začala sledovať. Pearypie nemá len neskutočne dobre spracované videá, ale aj jej líčenia sú krásne prirodzené a profesionálne. Táto čínska kráska zrejme pracuje pre mnho spoločností a zrejme sa o ňu musia poriadne biť! Kto by predsa nechcel aby niekto tak dokonalý urobil dokonalú aj z iných. Na jej kanáli nájdete mnoho lookov. Nenaľakajte sa toho,že rozpráva po čínsky, väčšinou má v každom videu anglické titulky. Jedinou chybou je snáď len to,že tie nové videá sa u nej objavujú pomerne málo ..


ANDREASCHOICE
youtube kanál



Myslím si,že Andreu Vám predstavovať nemusím pretože túto módnu,kozmetickú,vlasovú a DIY guru musí poznať snáď každý. Toto dievča je podľa mňa obdarované obrovskou krásou a nápady jej rozhodne nechýbajú. Bola ako prvá, ktorú som začala na youtube odoberať a odoberám ju doteraz,všetky videá mám pozreté aspoň tak 5 krát. Boli časy keď som prišla domov a k jej videá som si robila horúcu čokoládu. Andrea má svoju kolekciu lakov, a ďalší kanál,ktorý Vám predstavím hneď pod týmto popisom. 


THE PLATFORM
kanál
Platform je kanál, ktorý zrejme už existoval dávnejšie, no kto ho obnovil fakt netuším, pretože som ho objavila len nedávno. Každopádnel je to ako jedna veľká relácia v ktorej nájdete niečo o kozmetike, niečo o móde a niečo kecacie. Video v ktorom sa predstavovali dievčatá z The platform sa mi veľmi páčili a tak isto aj samotný kanál, tak som začala ihneď odoberať. Dievčatá majú teda každá svoju rubriku. AndreasChoice = Make up to breakups v ktorom väčšinou robí rozhovory, Makeup By Camlia = Beauty Pop v ktorom sú väčšinou návody na líčenia(ak sa Vám Kamila páči rovnako ako mne môžete ju násť aj na jej druhom anglickom kanáli, kedže originálne rozpráva tak,že ničomu nerozumiem)  a Amy Pham = The Fashion Statement, ktorá predstavuje hlavne svoju božskú módu. Poslednou rubrikou p´ trique kde vystupuje fúzatý chlap s blonďatými vlasmi a je to zároveň relácia, ktorej som nepochopila a zatiaľ som jej dôraznú sledovanosť nedala. Ak ste ešte kanál nevideli určite naň aspoň mrknite, máte to všetko All in 1 :)


LAURENBEAUTYY


Lauren Beautyy vlastným menom Lauren Curtis som našla na youtube tiež len náhodne. Má neskutočne dlhé,krásne zdravé vlasy a nádhernú postavu. Pri videách mi príde absolútne uvoľnená s celkom profesionálnym prístupom. Na kanáli nájdete hlavne make up tutorialy, ale aj typy, tagy a iné. Určite stojí za pozretie a odoberanie je už len na Vás.

GETTHELOUK


Lou je jediná, ktorú aktívne sledujem s českej scény. Určite ju poznáte takmer všetci. Pre mňa je táto žena záchranou pretože jej môžem rozumieť absolútne všetkému o čom vo videách rozpráva a nemusím si to prekladať haha. Veľmi dlho mi trvalo kým som ju objavila, ale teraz ju sledujem už pekne dlho a jej videá mám všetky pozreté. Strašne sa mi páči jej český hlas,úsmev a to ako má perfektne určený svoj štýl. Na jej kanáli nájdem vždy neskutočnú dávku inšpirácie, a tutoriály, ktoré dáva na kanál som už nie raz skúšala. 






Učite toto nie je všetko čo sledujem na youtube k ním by sa určite pridali zástupy ďalších videií na ktoré denno denne klikám, ale nesledujem ich tak intenzívne ako tieto. 

Tak a koho sledujete vy? 

You Might Also Like

7 Lovely reactions

  1. Tak na tyhle kočky se už brzy podívám...jsem 100 let za opicema a vůbec je neznám. Díky za super tipy ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  2. baví ma dívať sa ako sa niekto maľuje, ale oblubencov nemám a je to divne, ale nikoho ani nepoznám. vsetky sú krásne, niektoré určite omrknem. :)
    cara mia

    OdpovědětVymazat
  3. ďakujem za tipy:) mám rada bloggerky ktoré robia youtube videá,a určite si ich pozriem :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zlatino je pondelok :) GEATTHELOUK je super :)

    OdpovědětVymazat
  5. bolo to plánované na nedeľu :D ale Ďakujem za opravu :)

    OdpovědětVymazat
  6. super tipy :) ja z čr sledujem aj http://www.youtube.com/user/AnetxSCHIZOPHRENICx strašne sa mi páčia jej videá :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak z týchto vlogeriek poznám len Lauren :) zbožňujem Zoellu (Zoe Sugg), Tanyu Burr, Evelinu, a samozrejme Bethany Mota :) síce nie sú vždy zamerané iba na krásu, ale robia aj krásne a použiteľné DIY, hauls, niektoré sú viac zamerané na makeup a niektoré viac na oblečenie :) sú návykové a odporúčam!

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook