Avon vs. Oriflame - / Rúže na pery /

čtvrtek, března 14, 2013

V prvom rade by som Vám chcela napísať,že články typu vs. (konkrétne medzi Avon a Oriflame) by som v budúcnosti chcela písať viac.

Dnes to bude o dvoch rúžoch, ktoré len nedávno firmy predstavili. Ja som ich testovala a dnes Vám chcem napísať svoje skúsenosti.



Oriflame Demi Moore - Princess Pink 

Celá kolekcia Demi Moore sa nesie v znamení luxusu a kvality. Celkovo sa mi kolekcia veľmi páčila,naozaj pôsobila luxusne skoro ako šperk. Kolekcia teda obsahuje paletku očných tieňov a líčok, laky na nechty a rúže na pery. Môj výber bol jednoznačne rúž na pery, pretože sa mi farby páčili. Ja som si vybrala z odtieňov Coral Red, Hollywood Red, Pink Drama a Cherry Delight, Daring Brown vybrala ten najsvetlejší barbie odtieň.

Obal obsahuje luxusný zaklikávací uzáver presne ako pri Dermacol Lip Seducation. 
Pre mňa je to veľmi praktické a rýchle pretože stačí len zakliknúť a rúž máte otvorený alebo zatvorený.
Praktické to stále aj je len hneď na prvý krát je práve ten môj obal asi nejaký pochybný a uzáver sa zle zaklikol a rúž sa mi stihol poškodiť hneď v prvý deň. 

Rúž má byť jemný,matný a zároveň má hydratovať. Tak trochu sa mi zdá,že oriflame rúž je možno trošku menší ako od Avonu a to práve tým,že je jemnejší ako od Avonu. Znamená to,že rúž sa míňa určite o dosť rýchlejšie.

Farba je taká ako na obrázku, presne takto si predstavujem ružovú pre princezné. Nezdá sa mi,že by farba vysušovala pery, skúšala som nanášať rúž aj bez toho aby som pár minúť pred tým použila balzám na pery.Rúž je krásne matný a pery vám zahalí do krásnej jemnej rúžovej matnej farby.


Trvácnosť je normálna, nevydrží celý deň ale nezmizne ani po hodine. Extra vôňu som nezaznamenala skôr normálnu rúžovu.

Nemám čo vytknúť a s kúpou som naozaj veľmi spokojná. Zoženiete ho v katalógoch oriflame alebo u vašej oriflame lady. Cena sa pohybuje bežne v katalógu okolo 6-7 €.
5/5 muffins
Avon - Perfect Kiss - Peach Peck

Avon ponúka 24 krásnych farieb medzi, ktorými si určite vyberie každá slečná či žena. Nájdete výraznejšie ale aj nevýraznejšie farby. Ja som si vybrala práve menej výraznejšiu.

Obal je presne taký ako pri klasických rúžoch od Avonu. Osobne mám radšej Avon rúže už len preto,že obaly sú naozaj pekné a praktické.

Farba tohto rúžu vlastne ani moc farba nie je. Je to veľmi jemná korálová farba s troškou trblietkami. Skoro ako jemný balzám na pery a presne tak isto sa správa aj na perách. Keď mi rúž prišiel domov bola som sklamaná,že som si neobjednala viac odtieňov. Teraz to ľutujem ale v budúcnosti sa chystám kúpiť si ich. Farba je presne taká istá ako v katalógu na obrázku. Vhodná na denné nosenie a myslím,že sa hodí k čomukoľvek.


Vôňa je veľmi zvláštna pripomína mi možno nejaký kvety. Naopak vôňa práve urobí rúž naozaj o to viac perfektný.
5/5 muffins
Rovnako ako pri Oriflame kúpu neľutujem. Som rada,že som si svoju zbierku rúžov mohla rozšíriť o dve krásne farby.


You Might Also Like

6 Lovely reactions

  1. prídu veľmi podbne,, no ten od demi Moore je trošku krajší

    OdpovědětVymazat
  2. niekedy som bola avonlady a bola som s avonom veľmi spokojná!
    a tie rúže majú naozaj krásnu farbu!

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  3. Na rtech se mi více líbí peach :*

    http://nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ja sa pri rúžoch musím kľudniť, nemôžem kupovať, mám dosť. Ale tie z Avonu som chcela keď boli ako novinka =D Nakoniec som odolala. Inak ten z Avonu mi pripomína môj prvý rúž, tiež z Avonu =D Myslela som, že som ho stratila, ale neskôr som zistila, že si ho mama privlastnila =D

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj,
    také mám teď z Avonu novou rtěnku, ale odstín Peach Peck a jsem z ní nadšená! Krásná barva :)

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook