TAG - Blogerská prokrastinácia

sobota, května 18, 2013

Príjemnú Sobotu,
tento TAG som našla na PetraLovelyHair a zjavne je Peťka češka, takže ako by mal názov správne znieť v slovenčine netuším ,takže ak to niekto viete kľudne ma opravte :) Mne sa TAG veľmi páčil a preto som sa hneď do ňho pustila. Dúfam,že sa Vám bude páčiť.


1. Aký kozmetický úkon robíš len niekedy? 
Tohto je by som povedala viac. Nemám rada masky na tvári, neprejde ani 5 min a ja už si to väčšinou chytám či je to suché aj keď to mám mať na tvári ešte ďalších 10 min.Lakovanie nechtov(hlavne na nohách),žehlenie vlasov mi príde príliš zdĺhavý proces. Naopak pri maskách na vlasy vydržím aj hodinu. Vždy si nájdem nejakú činnosť.

2. Umývaš si pravidelne kozmetické štetce? 
Snažím sa. Najčastejšie umývam tie štetce, ktoré mám na tvár. Na tiene ani moc nie. Niekedy sa však do toho musím sama prinútiť. Už mám vyše 50 štetcov a tiež to nieje len tak ich všetky "pucovať" do čistučka.

3. Ako dlho si schopná byť s "ošúpaným" lakom na nechtoch? 
Nevydržím to! Už keď mám len trošku ošúpaný lak na končekoch nechtoch, vadí mi to. Snažím sa si nechty pestovať, nikdy som si nechty nekúsala a musím povedať,že nechty mi rastú celkom rýchlo. Mám rada pekný nail art a aj keď nechty nemám nalakované každý večer si ich natieram mastičkami a olejčekami. Keď mám málo vitamínov nechty sa mi za to odplácajú a to nemám rada. 

4.Ako dlho odkladáš nákup novej kozmetiky aj keď ho nutne potrebuješ?
Myslím,že tú veľkú časť zohrávajú aj peniaze. Predsa ak nemám peniaze, ten produkt môžem potrebovať akokoľvek, nemôžem si ho kúpiť keď nemám začo. Najviac sa mi to stáva pri odličovacích tampónikoch a pri odličovači na oči. To je aj moje veľké mínus,že ak mi chýba jedno s tohto buď použijem krém a caknem to aj na suchý obrúsok :D

5.Najhorší kozmetický hriech ?
Som lenivá na krémovanie. To,že si musím dať pod každý make-up krém to som sa už našťastie naučila, ale stále sa mi lení krémovať sa večer. Mám dni keď si viem večer dať na tvár všetko čo potrebujem a niekedy si len odlíčim mokrými utierkami make-up a umyjem sa mycím gélom. Na krémovanie potom už kašlem,dám si len balzám na ústa. 

6.Nekozmetická činnosť, ktorú stále odkladáš ?
Dá sa povedať,že odkladám veľa vecí, ale na nejakú konkrétnu si asi spomenúť nemôžem. Ak teda nepočítam upratovanie a podobné.

7. Keď sa ideš niekam baviť, nechávaš úpravu zovňajšku na poslednú chvíľu ?
To som celá ja.Viem dobre,že musím byť aspoň 90% pripravená a neprísť na vlak alebo autobus na poslednú chvíľu ako to ja viem, ale aj napriek tomu si ešte hodinu pred odchodom poviem - mám čas. 
A potom tak vyzerá,že som naštvaná sama na seba,že som nezobrala a neurobila to čo som plánovala. Niekedy sa však viem polepšiť a viem sa pripraviť na čas, ale len výnimočne. 

8.Vieš dodržať zákazy nakupovania ?
Viac nie ako áno. Teraz keď som si šetrila na zrkadlovku som sa snažila DM drogériu obchádzať z ďaleka. Zrušila som aspoň na pár dní pravidelne obzeranie chcenej kozmetiky a do Wishlist som si radšej nič nepísala. Nakoniec som to aj tak nevydržala a kúpila som si Urban Decay. Mama mala potom zo mňa radosť ako som si "super" ušetrila keď mi musela nakoniec aj tak dokladať :).

9.Ako je organizovaná tvoja make-up zbierka ?
Rada si sama pre seba rozprávam aké výrobky moja zbierka obsahuje takže si to rada často aj upratujem.
Mám svoj vlastné miestečko vyhradené na všetku kozmetiku. Mám to uložené v košíčkoch a potriedené podľa tematiky. Možno niekedy urobím aj článok o mojej zbierke. Ak budete chcieť :) 

Ak by ste sa niekto chceli do tohto tagu pustiť, určite mi napíšte odkaz do komentára, rada si prečítam vaše odpovede :)) 

post signature

You Might Also Like

3 Lovely reactions

  1. pekný tag :) tiež častejšie umývam štetce na tvár, ako na tiene :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jop Jop ja chcéém otázočky Kristínka :))

    OdpovědětVymazat
  3. Ano ja chcem clanok zbierky na kozmetiku :)

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook