TIPS FOR SUMMER No. 1

pátek, června 14, 2013

 Príjemný piatok vám prajem,
konečne je koniec týždňa a koniec stresu aspoň na 2 dni. Hoci nám na víkend moc pekné počasie nehlásia, aj tak som rada,že si aspoň trochu oddýchnem. Noviniek teda moc nemám a ak budú dozviete sa ich čoskoro. Plánujem natočiť prvé video, ale nejako neviem nájsť vhodnú tému do ktorej bude ochotná sa bez hanby pustiť. Ak máte nejaké návrhy, kľudne mi dajte vedieť do komentárov. Späť k téme.

Chcem vám predstaviť túto mini rubriku, ktorú by som chcela na blogu zaviesť. Každý týždeň alebo každý druhý deň by som chcela prispieť nejakým tipom či už na pleť,telo či vlasy. Samozrejme sa tu môžu objaviť aj veci nekozmetického charakteru. Bude to spojenie typu s mini recenziou. Samozrejmosťou je,že ak mi to pôjde nebudú to tipy len na leto. 
Pre dnešok to bude telová kozmetika a to moji 3 letný obľúbenci.


Ziaja olivový sprchový gél
Raz som bola v drogérií s kamarátkou a tá keď zbadala v regáli ziaju, hneď mi ukazovala práve tento sprchový gél. Vychválila ho a ja som si ho musela kúpiť. Je to veľmi jemný a voňavý sprchový gél. Navyše je olivový čiže je ako stvorený pre tipy, ktorým sa nechce po sprchovaní natierať telovými mliekami a masťami. Pokožka po ňom ostane krásne zamatová, nádherné pení a naozaj krásne vonia. Je to rodinné 500 ml balenie takže vám vydrží naozaj dlho. Momentálne je to môj najobľúbenejší sprchový gél a myslím,že som lepší ešte nemala.

Balea telový olej
Po olejčeku na telo som už pátrala trošku dlhšie, no nemala som žiadne skúsenosti tak som chcela začať od základu a to od Balei. Má krásnu vanilkovo-kokosovú vôňu, ale ako hovorím s olejmi nemám žiadne skúsenosti. Dalo by sa vytknúť asi len to,že je až príliš moc tekutý, pravý olej si predstavujem trošku hustejší. Do pokožky sa vsiakne rýchlo. Mnohým by možno vadilo,že práve po olejoch zostáva pokožka dlhšie mastná ako po krémoch. Mne to nevadí a príde mi to viac praktickejšie ako krémy. Asi som čudná. Napriek tomu vrelo doporučujem. Olejček stojí asi okolo 4 €. 

Oriflame telový peeling
Peelingov presne ako olejčekov som veľa ešte neotestovala. Tento od oriflamu zrejme tak skoro nevymením. Keď som ho prvý krát použila, bola som veľmi milo prekvapená. Po väčšine peelingov ostane pleť tak zvláštne suchá, po tomto mi ostala pokožka ako práve natretá telovým mliekom. Nádherná vôňa, ktorú som cítila ešte ráno po zobudení. Pokožka sa tým zregeneruje a ak máte vyrážky aj na chrbte, určite im to prospeje. 


Máte už niektorá skúsenosti s týmito produktmi ?

You Might Also Like

4 Lovely reactions

  1. Ziaja olivový sprchový gél musím mať! Niekedy som taká unavená že po sprchovaní sa hneď hodím do postele a zaspím. A na telové mlieka či olejčeky naozaj nemám čas a ani náladu.Preto som sa veľmi potešila tomuto článku a tvojím skvelým mini recenziam" Sú užasné a je to veľmi dobrý nápad! A ten peeling by som aj ja vyskúšala mám veľmi suché nohy a aj keď niekedy ako som spomýnala nemám čas, na peeling stakouto dobrou recenziou ktorý navyše hydratuje nesmie chýbať v mojej zbierke! :) Na záver by som už len chela dodať že máš krásny blog, poďakovať sa za tipy a popriať ti veľa šťastia a dobrých nápadov do tvojho prvého videa!
    PS: Veľmi sa naň teším a určite každá téma ktorú vyberieš bude fajn:) Ale keď ťa nijaká poriadná nenapadne skús spraviť anketu a nech vyberú iný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. veľmi si ma potešila tvojím krásny komentárom :)) ja ďakujem za rady a,že sa ti môj blog páči :)))

      Vymazat
  2. Olejček ma láka, ale rozmýšľam, či by nebol lepší od Alverde. Tiež ho majú s kokosovou vôňou. A peeling poznám, práve sa nám minul. Je fakt skvelý, hlavne pre tých lenivejších, ktorým sa po sprche nechce krémovať :D Ale príde mi, že sa dosť rýchlo míňa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. áno míňa sa strašne rýchlo a to ma strašne mrzí :( ..dúfam,že bude naň ešte akcia a kúpim si ho :)) a od Alverde tam som ho nevidela ale skúsim sa kuknúť :))

      Vymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook