Moje každodenné letné líčenie

čtvrtek, července 04, 2013

Ahojte dievčatká moje.
Dnes by som chcela prispieť článkom o mojom každodennom letnom líčení a teda vám ukázať produkty, ktoré používam a niečo o nich povedať. Kedže ročné obdobia veľmi záležia na produktoch aj keď teraz už vlastne niekedy neviem čo by sme mali a čo nemali používať. Takže bez zdržovania do toho.



V mojej predstave je letné líčenie nahé líčenie. Komu by sa predsa aj počas horúčav chcelo dávať na tvár tony makeupu, ktorý po 5 minútach stečie ako zmrzlina. 


Na leto som si kúpila krém od Neutrogeny, ktorý som vám tu už na blogu ukazovala aj recenzovala. Je  hydratačný a bez olejov, takže pomocou neho by mala pleť vydržať dlhšie matnejšia a pritom hydratovaná. Plus k tomu som sa naučila dávať už pod každý make up primer. Tvár pekne zacelí a zakryje všetky póry takže sa potom do nich nedostanú žiadne nečistoty. Tento od Rimmelu mám už mesiac a zatiaľ robí všetko čo má. Je veľmi jemný a navyše krásne vonia.

Po krémovaní a primeri nasleduje makeup alebo BB krém. Je väčšinou teraz používam len BB krém pretože má SPF a moju pleť chráni aj pred slnkom. Tento od Maybelline má SPF 30. Klasicky makeup používam len keď je vonku trošku chladnejšie a nepáli tak slnko. Najradšej mám teraz tento od Gabriely Salvete. Táto značka sa mi osvedčila a neviem prečo som ju vlastne do teraz obchádzala. Matuje aj kryje priemerne a hlavne nevysušuje.

Druhou taktikou po krémovaní a primeri je len korektorovanie. Jednoducho zakryjem korektorom všetky nedokonalosti a zapúdrujem . Je to asi najjednoduchšie a predsa tak dovolíte pleti aby sa aspoň čosi s toho leta na ňu nalepilo. Niekto vraví,že slnko robí na tvári dobre,že dokáže pekne pleť vyčistiť od vyrážok, ale kto má tomu veriť. Môj najobľúbenejší púder je momentálne od Essence, ktorý je práškový a nemôžem si ho vynachváliť. Na pleti urobí krásny jemný vzhľad, ktorý nepôsobí tak prepudrovane. Stojí okolo 4 €.

Pre mňa je samozrejmosťou aj úprava obočia. Najradšej požívam set od Essence. Obočie mám potom viac prirodzenejšie a nemám ho také umelé "povykresľované" ako s ceruzkou. Alebo som možno ešte nenašla ceruzku, ktorá by mi urobila také isté prirodzené obočie. Primer od Avonu používam na bežné nie moc farebné líčenie.Od Urban Decay si šetrím na farebnejšie líčenie aby mi vydržalo pekne celý deň.

Tiene volím ako som už písala na začiatku nahé. Na to sú najlepšie paletky od Nakedu pretože majú v sebe dostatok krásnych prirodzených farieb a pritom vyzerajú stále dobre. Color Tattoo síce používam, ale nie tak často. Už dlhšie si chcem kúpiť ten v hnedej verzií, pretože tento sa mi strašne zvláštne rozotiera. Klasicky rozžiarím vnútorné kútiky, pod obočím a trošku jemne hnedej do záhybov. Milujem takéto jednoduché líčenia.

Linka a špirála tomu dodá už len potrebné korenie a tvár je takmer hotová. Linky mám najradšej stále tie isté, jedine čo mením je hrúbka. Špirála to už len takmer všetko zakončí.

Líčka musia byť určite. Tej nahote trošku dodajú šmrnc a šťavu. Na fotkách mám len líčka od elfu, ktoré sú skoro neviditeľné čo ma trošku mrzí pretože taká pekná broskyňová farba to vyzerala a v skutočnosti je bez pigmentácie. Hard candy som vám na blogu už recenzovala.

Posledným kúskom v mojom líčení sú pery. Ak mám povedať pravdu fakt sa mi niekedy nechce na pery dávať žiadnu farbu. Vždy sa mi potom na ňu len lepia vlasy a stále mám pocit,že je rozmazaná. Preto mám aj rúže rada aj nie. Niekedy si dokonca zabudnem hodiť do kabelky nejaký rúž a potom idem na prázdno. Pred odchodom z domu si ale vždy aspoň pery pretriem hocijakým balzamom na pery.

Tak ako vyzerá vaše každodenné líčenie ? :)) 

post signature

You Might Also Like

10 Lovely reactions

  1. Pekné líčenie, také prirodzené :)

    GA → http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/2013/07/giveaway-with-firmoocom.html

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som si zase teraz zvykla dávať makeup, každý bb mi len sedel na pleti a keď som si prešla prstom po tvári tak BB som mala na prste. Inak oči si robím len linkou, ale aj som ju zabudla kresliť čo som na dovolenke a nemaľujem sa :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. správne na dovolenke dovolenku aj maľovatkám :D :))

      Vymazat
  3. pekné líčenie :) a inak písala som ti mail tak budem rada ak si ho pozrieš :))
    Sunrise of my life :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pekné jemné líčenie, tiež v lete volím najčastejšie takéto prirodzené farby, ale občas si dám aj niečo výraznejšie :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne líčenie :) Perfektné na leto.

    OdpovědětVymazat
  6. Aký máš typ pleti ? :) pretože ja mám mastnú pleť. a chcem si kúpiť BB krem od Maybellinu a rozhodujem sa medzi klasickým a pure. lebo pure je určený presne na mastnu pleť :)

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook