Little Essentials of 2013

sobota, ledna 04, 2014

V blogovej sfére sa teraz roztrhalo vrecúško toho najlepšie za rok 2013.
Síce aktuálne je už 4.januára 2014, ale neviem ako vy, ale ani ja sa nemôžem zmieriť s tým,že už je nový rok. Ani nie sa s tým zmieriť, ako si to skôr uvedomiť. Články o tom čo vás za celý rok najviac potešilo a čo bolo podľa vás najlepšie, hlavne z tej kozmetickej strany ma bavia čítať a preto som sa rozhodla niečo podobné stvoriť aj ja. Ja som zvolila cestu z každého rožku trošku tak snáď sa vám to bude páčiť.


Tých maličkostí bolo určite hrozne veľa a nebolo mesiac čo by ma niečo nepotešilo alebo by som si sama neurobila radosť. V poslednom mesiaci som si urobila radosť s touto manikúrou, ktorú som kúpila v Gate za cca 5 €. Ku koncu roku som si začala kupovať umelé nechty a lepiť si ich. Po novom roku mám už nechty svoje, ale mini manikúra sa zíde do každej kabelky, veľkej či malej.


Taktiež aj z dekoratívnej kozmetiky bolo toho hrozne veľa, napríklad nákup oboch Naked paletiek, či heart blusher od Etude House a kopu kopu iných vecí. Tento rok bol prelomový pretože sa mi podarilo nahromadiť dosť veľké množstvo kozmetiky z čoho mám nesmiernú radosť. Dokonca sa mi podarilo objaviť niečo čo ma baví a dokonca mi to aj celkom ide. Späť k veci.

Podarilo sa mi objaviť najlepšiu drogériovú riasenku a to od Loréal - Volume Million Lashes,
Moje drahé, zatiaľ som lepšiu riasenku nevlastnila! Som naozaj hrdá,že som dokázala investovať do takéhoto produktu pretože toho vôbec neľutujem. Má mega dobrú kefku, stačí pár vrstiev a mihalničky sú krásne. Je perfektne čierna, nerobí žmolky, šmuhy ani sa neodtláča. Takže za mňa jednoznačne áno a odporúčam každej.
Druhým produktom je tento rozjasňovač od The Balm. Tento je skôr s tým teplejším zlatým podtónom takže sa možno ku každej pleti hodiť nebude. Pre mňa je ideálny. Používam ho hlavne pod obočie a pri kontúrovaní nosa na jeho stred. Taktiež som rada,že som do tohto produktu zainvestovala pretože mám pocti,že žiaden iný rozjasňovač mi k šťastiu nechýba. Vydrží krásne dlho, má nádherné a praktické balenie.
Odporúčam. Môžete ho kúpiť napríklad na feelunique.com kde je teraz dokonca v zľave za 13 €. 


Z vôni som si najviac obľúbila tieto dve od firmy Avon.
Priznám sa,že nikdy som nebola na drahé parfémy a stačili mi aj obyčajné drogériové alebo z katalógu. No až teraz ku koncu roka som sa rozhodla zaobstarať si konečne drahší parfém a ten aj používam teraz počas zimy. (Calvin Klein) Konkrétne tieto dve toaletné vody sú krásne svieže. Možno,že ich aj nie jedna z vás pozná. Opisovať vône mi teda moc nejde :3


Poslednou maličkosťou je tento depilačný krém taktiež od Avonu. Týmto vás zároveň aj prosím ak poznáte nejaký depilačný krém, kľudne mi dajte vedieť do komentárov.
Na depilačné krémy som nebola nikdy pretože som tomu ani nechápala. Raz som študovala v katalógu kde som našla tento v zľave a tak som ho vyskúšala. Jediné mínus je asi len to,že krém neskutočne smrdí, ale dá sa to prežiť samozrejme. Inak je celkom spoľahlivý a má to aj svoje výhody,že sa nemusíte mordovať zo žiletkou a robiť si zbytočné ranky, lebo toto to urobí za vás a bez bolesti..




Takže toto sú moje maličkosti, ktoré zlúžili počas roku 2013 mne. Týmto zároveň aj uzatváram rok 2013 na blogu. Odteraz už sa venujeme výrobkom tohto roku.


You Might Also Like

4 Lovely reactions

  1. Ja tiež nechápem, že už je 2014.. Tú mascaru už si musím kúpiť teda keď ju tak chváliš :)) Úžasný článok ako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten depilačný krém si pamätám, skúšala som ho a strašne smrdel , kvôli všetkým tým chemikáliám. Odvtedy som si už nič také nekúpila :D

    OdpovědětVymazat
  3. Super věci, ta řasenka vypadá skvěle. :)

    OdpovědětVymazat
  4. rozjasnovac vyzera krasne!

    Inak pozyvam na Nobilis Tilia giveaway a k tomu par drobnosti. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook