5

pondělí, května 30, 2016



Ahojte! 
Ospravedlňujem sa za moju miernu neaktivitu, ale pravda je taká,že nebolo ani času, ani chuti na písanie. Preto som sa do toho nechcela nútiť, aby články neboli o ničom. 
Samozrejme meškám s rubrikou 5 kde vám ukážem 5 obľúbenosti, ktoré som si za posledný mesiac obľúbila. Tento mesiac bol tak trochu ebay, mám tu totižto 2 veci objednané z ebay..



Ako prvé tú mám tieto botičky z FaF. Mala som na pláne kúpiť podobné baleríny,napríklad šnúrovacie ako sú teraz v Mangu. Špičky však strašne predlžujú nohu a koniec koncov keď máte nohu 39, moc dobre to nevyzerá. Nakoniec som objavila tieto v Tescu, tak som si ich rovno aj kúpila. Ich cena je myslím okolo 15€. Príjemne sa v nich chodí, netlačia ma a nerobia mi hlavne otlaky #thanksgod :)


 Viem,že teraz sa napríklad dosť roztrhlo vrece z parfúmom od YSL Black Opium. Nebudem klamať,táto vôňa je aj na mojom wishliste, pretože je neskutočne krásna!
 Chcela som vám však ukázať aj tohto krasavca menom - Boucheron - Place Vendôme.
 Objavila som ho pri mojom horoskope v katalógu od Marionnaud. Objednala som si najskôr vzorku. Chcela som vyskúšať niečo nové a preto som si ju neskôr kúpila v 100ml balení. Je to celkom príjemná vôňa, možno sa bude zdať niekomu ťažšia. Jej hlava je pomaranč, ruža, červená paprika..v opisovaní vôní nie som moc dobrá.
Je to zaujímala vôňa, myslím,že sa hodí aj mladším aj starším ženám. Ak budete mať cestu okolo nej, určite vyskúšajte. Na oplátku mi môžete napísať aká vôňa sa teraz páči vám, alebo akú používate, prípadne by ste chceli vyskúšať. 


Ako som spomínala, mám tu dve veci z ebay. Prvá je tento krásny mramorový kryt na telefón. Tak isto si myslím,že práve z týmto vzorom sa roztrhalo vrece a preto som nemohla byť pozadu. Tento mám teda odtiaľto -> link. Takže ak vlastníte iPhone, myslím,že dobrý typ na lacné oblečenie pre váš telefón. Bola som prekvapená pretože obal je vcelku kvalitný, nie je príliš tenký, takže ten telefón naozaj ochráni a navyše je teda fakt pekný.


Druhá vec je táto nádherná crossbody. O kabelkách by som vám vedela rozprávať celkom dosť, kedže som obrovský zberateľ. Vlastním doma už toľko kabeliek, že už mám zákaz kupovať si ďalšie..
Tejto však naozaj nešlo odolať. Naozaj! Je to vlastne taká jemná napodobenina Chloe kabelky, ktorú ste určite videli. Mne sa ten štýl veľmi páčil a cena bola taktiež super. Tá kvalita tej kabelky sa za tú cenu rozhodne oplatí. Vo vnútri je pevná, má veľa miesta. Vrch je zo semišu. Retiazka ku kabelke je skvelý nápad pretože chráni pred zlodejmi. Ak ju máte práve na tom kruhu, ťažko sa vám niekto dostane do vnútra. Mám ju z tohto linku.


Posledné je skôr taký tip pre vás. Je to vlastne aplikácia,ktorá sa volá Sky View. Dá sa stiahnuť aj na android (myslím). Aplikácia vám ukáže všetky súhvezdia a hviezdy a rozpozná všetky nebeské objekty. Aplikácia je podľa mňa graficky krásna a dosť zaujímavá. Ja nie som moc veľký znalec a súhvezdia a hviezdy ma moc nezaujímajú, ale táto aplikácia je veľmi pekná,zaujímavá, hlavne na večer, ale aj cez deň. 

Dúfam,že sa vám mojich 5 vecí páčilo :) 
Ahojte :))

You Might Also Like

8 Lovely reactions

  1. tie topánočky a kabelka sa mi veľmi páčia :) ja mám tiež 39 nohu,ale nosím aj špicaté :) teda hlavne špicaté topánky :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mala by som to tam opraviť a napísať,že nie vždy to vyzerá dobre :D :)

      Vymazat
  2. Topánočky sú nádherné!:) Veľmi sa mi páči aj kryt na mobil a kabelka:) Aplikácia vyzerá naozaj zaujímavo:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherná kabelka, tú by som brala ihneď. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Ten obal na telefon a i ta kabelka, to jsou opravdu super kousky! A ta aplikace vypadá zajímavě! ♥
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ďakujem za komentár :) ..áno je dosť zaujímavá :)

      Vymazat
  5. Kabelka je peeerfektna...taku mam vo wishliste na ali uz asi polroka....ach musim si ju kupit :)

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook