Jordana lícenky a tekuté rúže

neděle, června 05, 2016



Podľa názvu už môžete vedieť,že dnes pôjde o značku Jordana. Už na začiatku vám môžem povedať,že podľa produktov,ktoré som zatiaľ vyskúšala môžem povedať,že pri tejto značke platí porekadlo:  za málo peňazí, veľa muziky. 



Predstavím vám tekuté rúže, ktoré sú teda novinka (neviem síce koľko sú už na trhu, ale viem,že to nie je dlho) a lícenky, ktoré sú na trhu už dlhšie. Všetky štyri produkty som si zakúpila na stránke www.krasotika.sk. Mohli ste si všimnúť jemné matching medzi medzi lícenkami a rúžmi. Ja som si to v podstate ani pri objednávke neuvedomila, ale keď som si to vlastne dala dokopy, ma to úplne potešilo. Aby som teda neobkecávala.



Sweet Creamy Matte som už čo to čítala a tie recenzie boli rôzne. 

Ja som sa do týchto rúžov úplne <3 i="">zamilovala
<3 .="" div="" nbsp="">

Ak teraz uvidíte,že mám na perách nejaký rúž, hlavne na instagrame, tak sú to väčšinou tieto!  Mám odtieň Tiramisu - krásna hnedá farbička s takým jemným tehlovým podtónom. Druhý odtieň je Créme Brulée, ktorý ste mohli vidieť v akcií už tu. Veľmi sa mi páči ich krémová konzistencia, ktorá behom niekoľkých minút úplne zmatnie. Nemusíte sa však báť úplne prepúdrovaného matného efektu ako to niektoré tekuté rúže majú tendenciu robiť. Tento sa na perách správa veľmi pekne a v podstate ho ani necítim. 


Čo sa týka aplikátoru je normálny. Značka ním nič nepokazila. Rúž sa s ním nanáša dobre, kedže nie je ani príliš malý, ani príliš veľký. Trošku mi vadí,že z tubičky naberie niekedy trošku väčšie množstvo krému, ale s tým sa dá v pohode pracovať.

Výdrž. Výdrž je v poriadku, nie je to nič extra, ale myslím,že znesie toho dosť. Jedla som s ním aj pila. Zvládla som s ním predjedlo aj hlavné jedlo aj pitie a rúž mi zmizol iba v strede pier čo je v norme. Dá sa to potom v poriadku opraviť. Povedala by som teda,že tých krásnych 5 hodín vydrží bez poškodenia (ak nepijete nejete), potom ho už treba trošku upraviť. Ja vlastne ani takú silnú výdrž nepotrebujem, väčšinou mi počas jedla dosť prekáža,že mám niečo na perách. Tieto rúže hodnotím veľmi pozitívne, páčia sa mi ich krásne farbičky. Ó, a aby som nezabudla na tú sladučkú vôňu.



Lícenky Jordana už boli toľko krát spomínané, ale ja som stále akosi nemala priestor na to aby som ich kúpila. A teraz si búcham hlavu o stenu čo som doteraz robila bez nich.
Prosím vás vynecháme toto tak trochu lacné, ničím zaujímavé balenie. Naopak je však veľmi praktické a za tú cenu ani viac očakávať nemôžem. To čo sa však ukrýva vo vnútri je 100 krát lepšie. 

Odtieň Rose Silk  je nádherná staro-ružová, púdrová farbička. Do tejto farby som absolútne zamilovaná! Používam ju takmer každý deň. Myslím si,že mi pristane aj keď nie som moc blush girl. Pigmentácia je super, produkt skoro vôbec nepráši. S akýmkoľvek štetcom lícenku naberám vždy je ten konečný efekt krásny. Som úplne unesená z tejto farby. Výdrž je taktiež super, kamaráti sa dokonca aj s mojou zmiešanou pleťou na ktorej obyčajne nič nevydrží, ale táto lícenka teda prežila celé poobedie. Za tú cenu naozaj úžasná lícenka,myslím,že ani v drogérií by som takú nenašla. 

Rose Silk
Cinnamon Spice
Tento odtieň bol pre mňa trošku krok vedľa, ale aj napriek tomu ho celkom rada používam. Tá farbička je ako už z jej názvu vidíte taká dosť škoricová. Je to veľmi pekná farbička, bohužiaľ som si však nie istá či práve mne pristane. Používam ju, ale bez bronzéru. Ak chcem kontúrovať tak len krémovým produkt  a na ten už nič nedávam, len zapúdrujem. Pigmentácia je opäť veľmi pekná, preto s lícenkou pracujem veľmi opatrne aby som to neprehnala. 

Créme Brulée
Tiramisu
Cinnamon Spice
Rose Silk
Zo všetkých štyroch produktov som bola krásne prekvapená a určite si ešte niečo od tejto značky kúpim.Vrelo odporúčam aj tekuté rúže aj lícenky.
Aký produkt vlastníte od Jordany vy ? :)

You Might Also Like

11 Lovely reactions

  1. to sú krásne farby rúžov! :) páči sa mi hlavne Tiramisu
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Licenky vyzeraju super, ale aj ruze, zisiel by sa mi takyto extra matny, len mam dost suche pery...tak neviem ci by to vyzeralo pekne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určite by pomohol peeling, napríklad z cukru a medu..alebo stačí len z cukru..potom naniesť nejaký hydratačný balzám aspoň na pól hodinku a naniesť rúž :)

      Vymazat
  3. ty tekuté rtěnky jsou opravdu krásné! a vypadají slibně i s výdrží a tím ostatním:)
    A tvářenky mají krásné barvy! ♥
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Práve nedávno som na oba písala recenziu a tie tvárenky sú jednoducho top!! Rúž mám v odtieni Creme Brule tiež a je to taký príjemný priemer :). Tiramisu vyzerá veľmi fajn :)

    OdpovědětVymazat
  5. Práve nedávno som na oba písala recenziu a tie tvárenky sú jednoducho top!! Rúž mám v odtieni Creme Brule tiež a je to taký príjemný priemer :). Tiramisu vyzerá veľmi fajn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. počula som už všeličo o týchto rúžoch..aj zlé aj dobré :) ..ale mne sa zatiaľ teda veľmi páčia :))

      Vymazat
  6. These blushes look amazing, the colors are so pretty! You have a wonderful blog, would you like to follow each other?

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook