Benefit Poreffesional vs. Maybelline Baby Skin

středa, prosince 07, 2016



Už si presne nepamätám kde presne som zahliadla informáciu o tom,že tieto dva produkty sú si veľmi podobné, alebo inak povedané = dupe. Pravdepodobne to bolo možno aj tu niekde na blogoch, na youtube. 
Každopádne keď už tieto dva produkty mám doma, rozhodla som sa ich otestovať a napísať vám o tom či si myslím,že je to pravda. 




Bestseller od značky Benefit s názvom Porefessional mám v mini balení, ktoré som kúpila v Sephore. To je vlastne aj jediné miesto kde tento produkt zakúpite, alebo potom už len online [napríklad na www.sephora.cz]. 
Zbožňujem tieto ich miniaturky, aspoň potom dokážem produkt ohodnotiť a zistiť či potrebujem aj full size balenie. Pravdu povediac už dlhšie som tento produkt chcela veľmi otestovať. No, cena sa mi nezdala a tak som si najskôr kúpila Maybelline Baby Skin, ktorý kúpite bežne v drogérií.

Oba produkty sľubujú zmatnenie pleti, minimalizovanie pórov a jemných liniek,dlhotrvácnosť makeupu.
Čo sa týka ceny, nemusím pripomínať,že Benefit je drahší. Toto malé 7,5 ml balenie stojí okolo 15 €ur, zatiaľ čo Maybelline kúpite v drogérií v 22 ml balení za 8 až 10 €ur. Cena je jasná.


Porefessional je taká nude zafarbená gélová konzistencia s príjemnou vôňou. Maybelline je naopak priesvitná gélová konzistencia bez vône.

T E S T 
Jeden týždeň som pravidelne každý deň oba produkty aplikovala na tvár, jeden na jednu stranu tváre, druhý na druhú stranu tváre.

Oba produkty majú v podstate takú silikónovú konzistenciu za účelom lepšieho rozotierania a aplikácie makeupu. Pri aplikácií makeupu som nespozorovala nejakú extra zmenu ani pri jednom produkte.
Primery po nanesení nechávajú pekný matný finish, ale práve Baby Skin sa mi zdá,že je na tvári trošku mastnejší. Tá konzistencia je o niečo viac silikónová ako Benefit.

Makeup som nanášala približne okolo 9tej ráno a odličovala som sa asi okolo 19stej večer.
Ak mám pravdu povedať, viac sa mi páčila strana na ktorú som nanášala Benefit.

Ako som spomínala, benefit je trošku viac príjemnejší pri nanášaní, nie je taký mastný ako baby skin. Pred odličovaním som dôkladne kontrolovala obe strany. Ja s mojou mastnou pleťou som už takmer na 100% zvyknutá,že na konci dňa mám vždy veľmi lesklú pleť. Produkty tomu trošku zabránili. ale samozrejme zázraky sa nekonali. Makeup sa mi pri oboch produktoch v podstate na pleti stále držal, ale práve strana s Benefit produktom je vždy o niečo krajšia. Benefit robí makeup ešte aj na konci dňa stále pekný a tá pleť vyzerá stále pekne. Baby skin svoju prácu robí tiež pekne, ale nie tak ako Benefit.

Takže vo výsledku si myslím,že Baby Skin od Maybelline nie je dupe na Poreffesional. Tá cena Benefitu v plnom balení sa mi síce nepáči, ale za tú investíciu sa to skutočne oplatí. Baby Skin by som odporúčala slečnám, ktoré síce majú póry, ale nemajú s nimi až taký problém, a nepotrebujú investovať do extrémne drahého produktu. Keď máte totižto väčšie póry a máte s nimi dlhodobejší problém, Baby Skin vám tieto problémy skôr skomplikuje ako uľahčí.


To je moja recenzia na tieto dva produkty, čo si myslíte vy ? :)




You Might Also Like

10 Lovely reactions

  1. Také si myslím, že se nejedná o dupe. Baby skin je mnohem víc silikonova. Benefit umí udělat hezčí pleť sám o sobě díky svému zbarvení.

    OdpovědětVymazat
  2. Ja podkladové bázy pod make-up vôbec nepoužívam, zatiaľ som nenašla takú čo by mojej pleti vyhovovala a mala vôbec nejaký efekt. Navyše, podobný problém už mám aj s pokladovými bázami pod očné tiene :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ..s podkladovými bázami pod očné tiene sa mi to tiež začína robiť..hlavne od Catrice Prime and fine alebo ako sa volá..tá teda zo začiatku na moje viečka bola,ale teraz už vôbec nie :/

      Vymazat
  3. Měla jsem vzorek Benefitu a jelikož mám celkem suchou pleť, tak mě extrémně vysušoval :/ Babyskin jsem ještě nezkoušela...
    Sim in the Bubblegum
    VÁNOČNÍ GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. áno zrejme na sucho pleť až taký vhodný nebude :))

      Vymazat
  4. Ja som neskusala ani jednu, pretoze moc bazy nepouzivam :)
    Pozyvam na luxusnu vianocnu GA o Lancome, Biodermu a Dermacol. Tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovědětVymazat
  5. Nemala som možnosť vyskúšať ani jednu, ale musím sa priznať, že oveľa viac ma zaujal Benefit ako Baby Skin :) Nemám síce s pórmi extrémny problém, ale radšej vsadím na overenú klasiku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. áno Benefit to má už v sebe :D ak nemáš problémy s pórmi..tak si to vyhrala jednoznačne :))

      Vymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook