Current Wishlist

sobota, prosince 03, 2016

Current Wishlist





V prvom rade by som vás chcela poprosiť, či by ste mi mohli dať radu ohľadom toho, kde vytvárate svoje wishlisty. Ja som ich odjakživa tvorila cez polyvore.com, lenže teraz sa mi to tam už prestalo páčiť. Takže vás prosím o mini radu.

A pokračujeme teda týmto mojím opäť raz "skromným" wishlistom. Viem,že Vianoce sú už skoro za rohom a wishlist by mal byť teraz vianočný, ale čím som staršia, tým menej si na tie darčeky počas Vianoc zakladám. Teším sa už skôr na tu atmosféru, na zemiakový šalát a dobrú rybičku a samozrejme na oplátky s medom. A potom na tú pohodu. Tie darčeky sú už len také plus. Tento wishlist je skôr taký, čo by som asi tak momentálne chcela. Aj keď som vlastne teraz musela rozmýšľať, čo by som to vlastne chcela..
Prišla som na to,že mi chýbajú nejaké pekné vianočné hrnčeky. Rada by som si vypila čokoládu,čaj,punč z nejakého pekného hrnčeku. 
Na jar ma čaká asi dosť veľké trápenie, pretože chcem nový kabátLenže za :
1. Mne asi nepristane absolútne žiadny kabát.
2.Som malá, chudá a ešte mám aj nohy krátke, takže neviem ani akú dĺžku a strih potrebujem...
Jednoznačne by som chcela metalický lak na nechty. Buď strieborný, ružový, alebo hocijakú peknú farbičku. 
Úplne mi učarovala vôňa Stella McCartney Pop. Úplne krásna,sladká,ženská vôňa, skoro ako pre mňa. Tomuto darčeku by som sa teda fakt potešila aj keby som si ho našla pod stromčekom. 
Na zimu by som si ešte chcela zaobstarať fajnú čapicu a pekné vianočné ponožky
Ako inak. Ja stále proste potrebujem novú kabelku. To už so mnou nie je normálne. Teraz som si vymyslela,že by som chcela takúto vreckovú kabelku a neurazila by som sa ani mini ruksačiku. Ďalej mám na svojom wishliste, mini horčicovú kabelku, jednu praktickú kabelku do školy......
Posledné dve veci sú také viac menej dekoračné. Nemám žiadnu lampičku na stôl, a nutne potrebujem nový skladovač na vatové tampóniky a prípadne aj na tyčinky do uší. Ten starý je totižto taký nepekný zošuverený. 

To by bolo k môjmu wishlistu všetko. Čo by ste si momentálne priali vy? :) 

You Might Also Like

2 Lovely reactions

  1. Nejvíc se mi líbí čepice a ponožky. WIshlisty dělám pouze ve své mysli 😊 kabát bych doporučila krátký a jednoduchý. Jednou jsem si ze zoufalství nechala ušít a jsem velmi spokojena

    OdpovědětVymazat
  2. Bývam v Holandsku a som dnes šťastná žena? Ja som si povedal, že každý veriteľ, ktorý by mohol zmeniť môj život a život mojej rodiny, doporučím im každú osobu, ktorá hľadá pôžičku. Ak potrebujete pôžičku a ste si stopercentne istí, že pôžičku splatíte, kontaktujte ich a povedzte im, že sa na vás obrátila pani Fayeová. sabinhelps@gmail.com alebo jej odkaz na +79267494861.

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook