SWAP s Katkou

středa, ledna 04, 2017

Ešte pred Vianocami som na stránku www.swaplace.com pridala "inzerát" na swap. Ozvala sa mi Katka z blogu čo je dobré to musím mať. Swap mal mať aspoň trošku vianočnú tematiku, mal obsahovať veci do 50€ a balíček sme si mali poslať jedna druhej do Vianoce.  Bohužiaľ, ja mám asi fakt šťastie, a balíček Katke do Vianoc nestihol prísť..

Katka bola pre mňa tak trošku ťažší oriešok, keďže takmer vôbec nepoužíva dekoratívnu kozmetiku a zaujímajú ju veci, ktoré naopak mňa moc nie. To čo som jej v balíčku poslala ja môžete nájsť tu




Na konci článku vám pridávam fotku ako vyzeral balíček hneď po rozbalení. Keďže som vtedy balík rozbaľovala už podvečer, nedalo sa mi už nafotiť pekné fotky a tak som produkty vyfotila až teraz.


V balíčku som si našla naozaj pestrý výber. Katka mi pribalila veci z každého rožku trošku.


Produkty na vlasy ako napríklad Milva vlasová voda, alebo Batiste suchý šampón, ktorý som v takomto prevední ešte nevidela. Suchý šampón naozaj krásne vonia. Veľmi zaujímavým darčekom bola pre mňa aj Rexona anti perspirant. Od rexony som už pár dezodorantov mala, ale tento som nijako nespozorovala. Najskôr mi strašne prekážala tá nie moc pekná vôňa, ale nakoniec som prišla na to,že je to naozaj dobrý anti perspirant, ktorý s potom naozaj bojuje. Myslím,že o ňom ešte pár riadkov na blogu budete čítať.

Ďalej som dostala napríklad sviečku, ktorá síce nevonia, ale je veľmi pekná,už som si dokonca aj zapálila. Do mojej nechtovej zbierky pribudol Oriflame gél na nechtovú kožičku, ktorý som mimochodom naozaj veľmi potrebovala. Z manikúry som si našla v balíčku ešte pár ozdôb na nechty, krásny lak na nechty a trblietky na nechty. Okrem iného mi aj veľkú radosť urobila manikúra na nechty, ktorá mi tak isto chýbala.

Katka mi chcela urobiť radosť a tak mi pribalila aj Tchibo paletku, ktorá obsahuje lesk na pery, riasenku, farbu na líčka a štyri očné tiene (vzorovaná krabička na ľavo). Paletka má krásne balenie.

Lesky na pery nenosím a tak putoval aj tento NYC lesk na pery mame, ktorá ma z neho ohromnú radosť.


V balíčku som si našla aj pár drobnosti ako papiere na písanie s guľôčkovým perom, ktoré som používala naposledy asi na základnej škole a preto som dostala aj miernu nostalgiu keď som to pero uvidela. Ďalej medovníček, ktorý mi však prišiel už rozbitý, maďarské lízatko, srdiečko na pamiatku či pilulky, ktoré obsahujú papierik na ktorý môžete niečo napísať. Ďalším zaujímavý predmetom bola voda na vyrážky od značky Milva. Začala som ju teraz používať naozaj vo veľkom a zatiaľ mi celkom vyhovuje. Na leto mi Katka pribalila veľmi užitočnú vec a to sprej na komáre, ktorý určite využijem v lete. Tak isto som si v balíčku našla zubnú pastu Colgate. Ja mám celkom dosť citlivé zuby a preto väčšinou používam zubné pasty na citlivé zuby, ale v podstate sa hodila celej rodine a používame ju všetci.


Posledným vtipným darčekom boli ponožky so žraločím vzorom. Doma ich nosím veľmi rada.

Katke Ďakujem,že sa mi na Swaplace ozvala a reagovala na môj inzerát a zároveň jej aj Ďakujem za balíček a jeho obsah :)) 


You Might Also Like

11 Lovely reactions

  1. videla som už to čo si ty poslala na Katkinom blogu :) myslím, že toto bol naozaj vydarený swap :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne veci ste si kočky poslali, chválim výber. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Som rada, že ťa balíček naozaj potešil a že tento pestrý výber naozaj využiješ. Veľmi ma mrzí, že perníček sa po ceste rozbil a to aj napriek tomu, že som ho zabalila do bublinkovej fólie. No na druhej strane som rada, že ťa ostatné veci potešili alebo že ich využije tvoja rodina - Zubná pasta, lesk na pery. Tvoj balíček ma inak velmi potešil :) a ďakujem ti tiež za Swap

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný swap.. :) Swap je sám o sobě celkem fajn nápad, ale já jsem ho ještě nějak nezkoušela, každopádně mě to láká.. Tak třeba jednou vyzkouším.

    Ps. Vrátila jsem se teď po xx měsících k psaní, obnovila jsem a předělala svůj blog, začínám od znova. Budu moc ráda, když se podíváš.

    Vanilková holka

    OdpovědětVymazat
  5. Vydarený swap, je v ňom veľa vecí, čo by potešili každého :)

    OdpovědětVymazat
  6. Wow naozaj bohatý balíček :) tie ponožky som aj ja kupovala švagrovi, sú super

    TheDaniellaBlog

    OdpovědětVymazat
  7. Super balíček, ty tabletky s papírky jsou roztomilé, nevíš kde se dají sehnat?
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to netuším :/..asi skôr keď opýtaš Katky :)

      Vymazat
    2. tak to netuším :/..asi skôr keď opýtaš Katky :)

      Vymazat
  8. zaujímavá výmena, ponožky sú výborný nápad :) hneď idem pozrieť, čo si Katke poslala ty :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook