Choose something ..

úterý, července 03, 2012




Milujem Tally Weijl. Keby som mohla tak v tom obchode
asi aj spím.



Toto leto som sa celkom oneskorela a nemám ešte žiadne plavky. Mám. Ale len zo starého roka. A tie sa mi zdajú..nezdajú dobré. Ktorá kolekcia sa páči vám ?


A nesmie chýbať ani moje letné MUST HAVE na ktoré si chcem počas letnej brigády zarobiť.


Po vansoch túžim už aspoň rok a stále som sa nedostala k objednávaniu. No konečne som sa rozhodla,že som "poslúchala" tak si už o týždeň objednávam. Hrozne sa teším.

Fotoaparát bude môj narodeninový darček na, ktorý sa tiež hrozne teším pretože naša domácnosť okrem starých nedigitálných foťákov žiadne iné neobsahuje ..okrem tých mobilových foťákov, samozrejme.Moja voľba je práve Nikon Coolpix i keď to nieje zrkadlovka ale aj k tej sa postupne dostanem.

A DropDead je značka môjho najobľúbenejšieho chlapčenského idola Olivera Sykesa. Zbožňujem jeho tetovania, jeho vlasy a jeho štýl.Typickým znakom tejto značky je mačka s trčiacim mozgom (skvelý popis :D). Na začiatok som sa rozhodla aspoň pre tričko. Kedže na Slovensku je ich veeeľmi ťažko zohnať (teda aspoň ja som sa k žiadnému dobrému zdroju nedostala).


http://store.iheartdropdead.com/


Prikladám aj nejaké foto a stránku.

Sen.



Dúfam,že sa vám aspoň niečo s tohto príspevku páči.

Prajem krásny zvyšok letného dňa.

You Might Also Like

4 Lovely reactions

  1. mačka s trčiacim mozgom :D:D
    abeilleslife.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Ten foťák jsem si kdysi také vybrala, za vysvědčení ho dostala a za měsíc jsem rozbila displej:/ Foťák sice fotí, ale nejdou měnit režimy, nebo mazat fotky.. Hold ho už nepoužívám. Buď chytřejší a kup si na něj obal :) Takhle se mi rozbil v kabelce.
    Jinak fajn článek :)

    OdpovědětVymazat
  3. takže vravíš inak,že je celkom dobrý ten foťák ? ..len to s tým mazaním fotiek a režimu ? ..chcem si kúpiť na narodeniny nejaký ozaj dobrý foťák aby som potom neľutovala,že som si kúpila zlý :/.
    a inak Ďakujem ti :))

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook