WISHLIST for 2o13

úterý, ledna 01, 2013

Neskutočne čudne sa mi píše tá 13, ale snáď prinesie len to najlepšie.
Dúfam,že ste si Silvester užili v čo najlepšej atmosfére,že ste to príliš neprehnali a dúfam,že ste si povedali čo musíte v novom roku dosiahnúť a splniť si.
Na novo ročný článok som sa veľmi tešila,pretože som Vám chcela ukázať čo sa chystám počas tohoto roku dosiahnúť a čo si chcem kúpiť. Tak tu je teda môj big wishlist, ktorý ma v sebe aj tú kozmetickú stránku aj tú nekozmetickú.


  1. Mojím úplne najhlavnejším snom na tento rok je zrkadlovka. Viem,že počas minulého roka sa s nimi vysypalo jedno veľké vrece a,že v dnešnej dobe ju už má skoro každý, ale aj napriek tomu je to mojím veľkým snom. Fotenie ma baví a na ešte krajšie fotenie treba lepší foťák. To by bolo naopak aj veľké + pre  Beauty Muffin, lepšie a kvalitnejšie fotky. Na začiatok mi teda stačí snáď tá D3200.
  2. Druhou nie celkom lacnou záležitosťou je nový notebook, pretože mi ho už skutočne aj treba. Môj terajší ťahá už na jubilejný 5 rok a je už vo veľmi zvláštnom stave. Značku ešte presne neviem, ale Vaio je snáď zatiaľ dobrá voľba.
  3. The Balm nude tude. Táto paletka je môj obrovský kozmetický sen. Neskutočne sa mi páči jej dizajn, farby, balenie aj všetko. Dokonca sa mi viac páči ako UD paletka, tá sa mi naopak zdá príliš predražená.
  4. Benefit, MAC, Mua, Bobbi Brown, Sleek, Nyx cosmetic, Lush - aspoň z každého roška troška by som chcela vyskúšať. Pri benefite sa zameriam hlavne na sety, pretože sa mi zdajú výhodnejšie. 
  5. Štetce Zoeva - už som ich tu raz ukazovala, škoda je len to,že na stránke ZOEVA.SK nie sú stále na sklade.
  6. VANS - botičky už mám, teraz chcem hlavne tričká a kabelku by som chcela zo všetkého najviac.
  7. Dear Friends Clothing - značka je si veľmi podobná s Drop Dead, len tá je bohužial mimo Slovenskej sféry -_-, a Dear Friends chcem už veľmi dlho len to vždy nejako nevýjde.
  8. Lonsdale Floral Bag - kabelka mala byť darček pod stromček len stránka na ktorej som ju objednávala aj s priateľom sa akosi nečiní a nechodia ani e-maili ani kabelka 
  9. Vjstyle.com - túto stránku sledujem už dlhšiu dobu. Sú tam nádherné kabelky a doplnky, len s toho oblečenia si akosi nemôžem vybrať.
Rowenta žehlička na vlasy - od značky Rowenta mám zatiaľ iba fén, ale čítala som veľa dobrých recezencií na žehličky na vlasy. Som si 100% istá,že moja terajšia mi vydrží asi do leta, pretože môj milujúci králik zbožňuje káble všetkých druhov.

Z inej stránky si dávam každý rok predsavzatie,že sa naučím plynule hovoriť po anglicky a naučím sa aspoň na 60% slovnú zásobu. Plynule už možno aspoň trocha hovoriť viem, no tie slovíčka zanedbávam. Tento rok to však zmením a na konci roka Vám tu povinne napíšem anglické želanie na Nový rok.
Myslím si,že v minulom roku som postúpila do fázy zodpovednosti za samú seba a dokážem už konečne dodržiavať určité rutiny, ktoré som predtým zanedbávala. Tento rok to bude o ďalších 80% lepšie.
Ďalej by som sa chcela venovať všetkému čo ma baví a nehovoriť si,že na to nemám čas,že to nestíham a podobne. 
Posledným blogerským sľubom je,že budem svoje články aj naďalej obnovovať, písať pokiaľ budem môcť a budem sa snažiť aby sa Vám to tu hlavne páčilo. 

Aké sú Vaše plány? 

You Might Also Like

9 Lovely reactions

  1. Myslím že náš wishlist by byl velmi podobný akorát můj by byl ještě tak 3x větší :D.Vans botičky taky mám,ale nejhorší je,že bych chtěla další a další :D.Pěkný článek,dobrá inspirace na rozšíření mých přání která se nepsplní,ale snít je taky fajn :D

    OdpovědětVymazat
  2. No teda, to všetko by som chcela aj ja! :D (teda okrem tej žehličky, tú nepotrebujem:D) Tak dúfam ,že si toho splníš(splním :D) čo najviac :))

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mám takový w-list :D foťák bych chtěla taky a kosmetiku taky :D hlavně rtěnku YSL nebo MAC a pak jak píšeš ty sety Benefit :) Máš dost zajímavý blog :)

    OdpovědětVymazat
  4. S tou zrcadlovkou se shodneme! To je jeidná věc, kterou si v tomto roce opravdu chci a potřebuju koupit! :D

    OdpovědětVymazat
  5. ešte som chcela napísať jedno predsavzatie a to také,že si nebudem tak žehliť vlasy :D zatiaľ sa toho držím, uvidíme do konca roka :D
    zrkadlovka je jedno veľké muste-have :D :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zrcadlovka se mi splnila už minulý rok :) A je to focení na úplně jiném levlu. Takže ti moc přeju, ať se ti to splní a jsi taky šťastným majitelem :) Já bych si chtěla konečně pořídit lesk od Benefitu, ale docela mě rozčiluje, že je k dostání jen na netu. Nevíš o nějakém obchodě, kde se dá kosmetika B. koupit? :)

    OdpovědětVymazat
  7. ako vidím na wishliste máme veľa spoločného :) príď ma aj ty navštíviť:)
    www.monkeystyl.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Wendy: Ďakujem ti veľmi pekne, posnažím sa a poriadne :)

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook