Prečo mne BIODERMA nepomáha ?

neděle, února 24, 2013

Dúfam,že ma tu dnes nikto za tento článok nezbombarduje,že ako je možné,že práve mne všetkými ospevovaná Bioderma nepomáha.

Pekne od začiatku. Mám problematickú pleť asi od 14 rokov. Moja mama tvrdí,že problémy s akné mi spôsobil jeden nemenovaný prípravok na čierne bodky. Práve čierne bodky boli slabý začiatok mojej aknóznej pleti. Mala som ich na nose a kedže mi vadili, rozhodla som sa kúpiť si prípravok, ktorý by mal moje problémy vyriešiť. Tomu sa však nestalo a stav mojej pleti sa ešte zhoršil. Neskôr sa začal boj, ktorý trvá až do dnes. Skúsila som už všeličo možné od produktov z drogérie až po produkty z lekárne.

Keď na internete a blogoch vypukla invázia BIODERMY, chcela som ju vyskúšať tiež. Ako prvú som si objednala teda micelárnu vodu na ktorú som robila aj recezenciu. Bola som s nej naozaj nadšená a preto som sa teda rozhodla zaobstarať si aj ďalšiu starostlivosť. Na Vianoce som dostala mycí gél a sérum na problematickú pleť.


Mycelárka
Fotky sú fotené trošku dávnejšie asi týždeň po Vianociach a tak teraz micelárku asi 2 týždeň nemám.
Využila som ju až do prázdna a nemôžem na ňu povedať,že by mi na pleti spôsobovala neporiadok, ale nemôžem povedať ani,že urobila nejaké obrovské zázraky. Na odličovanie je to výborná vec pretože je hypoalergénná,pleť po nej nebola suchá ani šupinkovatá čo sa pri iných odličovačoch bežne stáva. Napriek tomu by som si už druhé balenie nekúpila.

Sérum
Práve o sérach a krémoch som si myslela,že by mali pomáhať ešte skôr ako micelárne vody. Toto sa má používať každý druhý večer na vyčistenú pleť. Tak som aj robila od Vianoc. Sérum sa môže používať na celú pleť ja som ho používala lokálne. Snažila som sa správne používanie dodržiavať, no napriek tomu  nevidím žiadne výsledky. Po nanesení miesto väčšinou zaštípalo, to by však nebol problém keby to štípanie aj k niečomu pomohlo. Môj názor je,že produkt takmer za 20 € by mal problémy riešiť a nie ich rozširovať.  Často krát sa mi stávalo,že na druhý deň ráno som sa zobudila s tým,že moju pleť prišiel navštíviť ďalší nevítaný hosť s bielou čiapkou..



Mycí gél
O mýcich géloch by som vedela rozprávať zatiaľ len o tom ako mi nepomohli. Naozaj neviem či mám takú zlú pleť alebo si vyberám nevhodné produkty. Do postele neodídem bez toho aby som nepoužila mycí gél, ktorý vyčistí moju pleť od make up-u a iných nečistôt. Tento sa ku pleti chová naozaj veľmi jemne, dokonca je určený aj na holenie nôh. Myslím si však,že pleť až tak dokonale nevyčistí a je potreba po ňom ešte dočistiť pleť vatovým tampónikom, nehovrím,že pri iných sa to nerobí. Gél je ako väčšina Bioderma produktov hypoalergénný, nevysušuje pleť a mal by pôsobiť antibakteriálne. Tento mycí gél naozaj neurazí, a na bežné umývanie je v pohode, no stále som asi očakávala niečo viac ..


Teraz by som chcela počuť váš názor na to aké máte skúsenosti s Biodermov VY.

You Might Also Like

14 Lovely reactions

  1. Mám zrejme ten istý problém s pokožkou ako ty. Ja som vyskúšala už naozaj veľa vecí a zatiaľ mi nič nepomohlo. Čierne bodky sú zrejme nezničiteľné :D
    Ale s akné mi pomohla micelárka od Biodermy a potom pár prípravkov, ktoré mi predpísala kožná, takže ak si nebola, mala by si zájsť :)
    Hlavne sa mi pleť zlepšila potom ako som prestala dennodenne používať make-up. Ale bolo veľmi ťažké si na to zvyknúť :D
    Teraz sa snažím jesť zdravšie a piť veľa tekutín, takže dúfam, že mi to pomôže aj s pokožkou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tiež sa teraz snažím nemaľovať sa každý deň a všimla som si,že bez toho sa žiť dá. ja mám zas ten problém,že dosť často jem sladké a to je asi dosť veľká chyba ..len keď ja si od toho neviem odvyknúť .. :(

      Vymazat
  2. Mne biodermu odporučili v lekárni, zatiaľ ju používam len pár dní, no myslím, že trošku pomáha. No žiadny zázrak :D Aj keď za tú cenu by sa to dalo očakávať :D Tiež som pred pár rokmi bola u kožnej, tá mi dala nejaké krémy, no tiež mi potom odporúčala biodermu a čistenie pleti u kozmetičky. A určite tiež pomáha pitný režim. Snáď raz vymyslia niečo čo nám trpiacim naozaj viditeľne pomôže!

    Máš pekný blog a odteraz aj nového čitateľa :)

    Budem veľmi rada, ak navštíviš môj blog majka-m87.blogspot.com a prípadne followuješ späť :)

    Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ďakujem, pravidelnú návštevu kozmetičky odporúčala aj mne, no nie vždy sa to dá všetko stihnúť. a pitný režim určite :)

      Vymazat
  3. Ahoj, já používám jen jejich vodu, že by s mou pletí dělala zázraky, to ne, ale jsem vděčná za to, že mi tu pleť nezhoršuje, nevysušuje a nemastí, protože mám mílie, a když použiju něco více mastnějšího nebo nevhodného, tak se mi hned mílie udělají, což je zlo. Podle mě je to ten nejlepší odličovač, co jsem doposud měla ( z těch co jsem vyzkoušela). Každému sedí něco jiného, snad někdy najdeš něco i ty, třeba by ti poradila dermatoložka. Já jsem třeba jednou zkusila všemi vychvalovaný Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion (naštěstí jen testr) a dostala jsem z něj nezkutečnou vyrážku, přitom jej všichni vychvalují. No já teda nemám moc ráda zkoušení nových produktů, když jen čekám, co mi to udělá s pletí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bola som u kožnej a tá mi predpísala už celkom dosť mastí ale tiež mi nejako nepomohli, ale tak dúfam aj ja,že snáď už konečne objavím niečo čo mi pomôže :)

      Vymazat
  4. Já používám jenom micelárku, zelenou. Musím říct, že pleť se nějak výrazně nezlepšila, ale pocit čistější pleti určitě mám. Stále na svůj zázračný produkt čekám.
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  5. Mne bioderma tiez nejako nesedi. Ked som mala asi 16 a mala som zlu plet dermatologicka mi ju odporucila a nepomohla mi vobec. Teraz je to uz ok dlho pouzivam micelarnu vodu od Vichy a neviem si ju vynachvalit. Akurat asi pred 2 tyzdnami mi dosla tak som si isla do lekarne kupit a nemali tu moju a kedze som naozaj uz vobec ziadnu nemala napadlo ma (zly napad :D) ze maju biodermu. minule si sice nepomohla ale ked ju setci ospevuju mozno pomoze. No hned ako som si ju dala na druhy den som bola totalne mastna a potom uz len take drobne vyrazky na cele. Naozaj nerozumiem :D ale je to tak zbohom bioderma uz si ju na tvar v zivote nedam (a rozmyslam co s tou ktoru som pouzila raz) asi ani nemusim hovorit ze ked som si kupila naspat vichy vsetko zazracne zmizlo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. môžeš mi prosím ťa napísať ako sa volá tá Vichy vodička ?:) bola by som ti veľmi vďačná,vyskúšala by som aspoň niečo čo by možno aj mne pomohlo :)

      Vymazat
    2. vichy micelarna voda normaderm pod nadpis taka do zelena ( ale mala som aj na citlivu plet a tiez ok) :) dufam ze ak vyskusas bude ti sediet mrzelo by ma keby to boli pre teba vyhodene prachy :)

      Vymazat
    3. kúpim a keď vyskušam dám ti vedieť :))

      Vymazat
  6. Neskusala si eryfluid? To su antibiotika na predpis-vodicka, je to s tym o dost lepsie. Bioderma je na nic:D

    OdpovědětVymazat
  7. ani mne bioderma nesedela...no a bohužiaľ ani žiadne iné prípravky z lekárne, či už tie voľno predajné alebo od kožnej...dlho, predlho som mala problémy s pleťou ako opisuješ ty a nič nezaberalo...celkom som z toho začala byť zúfalá...
    no a potom som si našla kožnú v inom meste a TA DÁAA...pleť mám ako detskú prdelku ;))) no možno nie až takú dokonalú :D, ale o mnoho lepšiu

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook