Moje prvé dojmy s : URBAN DECAY

středa, března 20, 2013

Urban Decay Naked Basic 

Áno,áno mám paletku od Urban Decay. Všetkými oslavovaná Urban Decay v trošku menšej verzií tróni v mojom šuflíčku na kozmetiku a keby som mohla tak si ju dám každý večer pod vankúš aby mi víla s paletkami Urban Decay mohla doniesť každý jeden produkt od tejto značky..


Možno,že viete,že táto maličká paletka má aj kamošku s názvom Urban Decay Naked Flushed v takých istých malých rozmeroch,no neobsahuje tiene ale líčka. V tomto prípade je už samotný obal absolútny sen. Nikdy predtým som nedržala v ruke a už vôbec nevlastnila takéto niečo. Tiene sú vložené síce v plaste ako každé iné, ale tento plast je trošku inakší ako napríklad keď som si kúpila paletku Sleek alebo Coastal Scents. Veľké plus je aj veľké zrkadielko,ktoré na Vás vykukne hneď po otvorení. V popisovaní obalu som asi taká dobrá není, snáď sa polepším..


Myslím si,že až pri tejto paletke som mohla otestovať tiene,ktoré sú naozaj kvalitné. Konečne som mohla pochopiť prečo tak všetci chvália Urban Decay. Paletka obsahuje 5 matných tieňov a jeden s leskom(neviem ako presne to nazvať),ktoré sú naozaj kvalitne pigmentované. Veľké plus,ktoré na tejto paletke milujem je to,že každý tieň má svoj názov. Paletku testujem už 3 deň a dokonca sa za deň aj dva krát maľujem len aby som mohla vyskúšať čo najviac spôsobov ako týchto 6 nádherných tieňov vyskúšať. Výdrž je maximálne dlhá aj s obyčajnou bázou pod očné tiene od Elfu, neviem si predstaviť aké to bude s Urban Decay Bázou.

VENUS -  Tento tieň som jednak použila už aj samostatne na celé viečko, ale hlavne ho zatiaľ používam do vnútorných kútikov a pod obočie. Zároveň je tento tieň ako jediný s paletky,ktorý nie je matný. To však nič nemení na tom,že je to krásna slabunko lesknúca biela farbička ako s vesmíru.
FOXY - Názov tohto tieňa mi úplne presne sedí na samotnú farbu. Tieň sa stráca občas do podobných odleskov ako tieň, ktorý je hneď za ním, no v skutočnosti je to krásna žltkastá farba. Možno preto sa aj volá foxy,pretože sa tak falošne tvári.
W.O.S - Takto si predstavujem pravú telovú farbu. Žiadne oranžovo-žlto-hnedé, ale správne telové. Na oku sa skoro prispôsobí farbe viečka. Opäť krásne pigmentovaná!
NAKED 2 -  Pravdou je,že táto paletka je zároveň aj moja prvá, no Naked aj Naked 2 má poctivo odsledované a myslím,že bez takéhoto hnedého tieňa v línií Naked by ani Naked nemohlo byť.
FAINT - V preklade názov tohto tieňa znamená slabý,nevýrazný, ale mne sa osobne zdá tento tieň pravý opak. Matnú hnedú podobnej tejto, nájdete takmer všade. Ale tak správne pigmentovanú a pravú hnedú nájdete len v tejto paletke.
CRAVE - Dostávame sa k poslednému 6-tému tieňu v tejto paletke,ktorý je zároveň aj najviac pigmentovaný zo všetkých tieňov. Stačí naozaj maličká troška na štetec. Možno sa Vám zdá,že tieň je čierny, no v skutočnosti to je niečo tmavo-hnedou s troškou čiernej. Pre mňa je táto farba spolu s tieňom Foxy najobľúbenejšia s celej paletky.

Posledné čo môžem k paletku povedať je to,že som zaznamenla strašne zvláštnu vôňu tieňov a,že si konečne môžem urobiť štítok s názvom Urban Decay!

Na koniec Vám môžem napísať iba to,že ak nemáte ešte žiadnu paletku od Urban Decay a váhate či ju kúpiť, tak rozhodne neváhajte a kupujte! 

You Might Also Like

3 Lovely reactions

  1. Já chci tu 2, ale to by musely být penízky :D ale i tahle vypadá skvěle :))

    nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. mohla by som sa spýtať kde si paletku objednávala ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. beautybay.com ..zadarmo poštovné a do 2 týždňov je to doma :))

      Vymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook