My new foots.

čtvrtek, března 21, 2013

Ja ako ne/známa dievčina vo Vansoch a v Converskách mám srdce aj pre topánočky s vysokými podpätkami. Aká by som to bola žena keby som nemala na svojej poličke s topánkami aj nejaké tie vysoké.  Tieto sú už síce v poradí druhé, no už oslávili druhý rôčik a preto bolo treba aktualizovať na scénu nové.
Tieto som si zamilovala na prvý pohľad, ale pri kúpe som chvíľu váhala. Nakoniec som sa rozhodla práve pre tieto,ktoré mi zároveň ladia aj mojím novým šatám.


Moje nové lásky nie sú až tak príliš moc vysoké a nemajú ani takú mega platformu takže mi nehrozí žiadny úraz. Môžem sa pochváliť,že od fázi - chôdza vo vysokých topánkach ako kačka - som už prešla teraz si môžem kupovať už len vyššie a vyššie.


Moje krásky stáli 24,90 € a sú z Deichmanu.


Všetko to vlastne naštartovali tieto krásne vybíjané kúsky.

Páčia sa Vám? 

You Might Also Like

5 Lovely reactions

  1. tak tieto sú suprové!! wow! :)) veľmi sa mi páčia

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou krásnýý! obdivuju tě že umíš chodit na takových podpatcích, já jsem na to levá :D

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezke nizky podpatecek idealni na chozeni:-)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Wau, ty botičky jsou překrásné! Můžu se zeptat kolik měří podpatek? Nevypadají totiž jako takové ty vražedně vysoké jehly :D Mě by se takové docela hodily, ale musí mít max 10cm, nebo jinak bych měla skoro 2 metry na výšku :D

    www.candy-in-my-pocket.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ti vážne neviem povedať, ale určite nemajú viac ako 10 cm :)) ..nie sú to vôbec vražedné podpäťky takže by si v nich mohla v pohode chodiť a ja osobne sa v nich aj dobre cítim. mám nohu 39 a vôbec nič ma zatiaľ netlačilo ani nič :))inak presne tieto mali aj v krémovej farbe a tie boli tiež krásne :))

      Vymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook