NEW STUFF

pátek, července 12, 2013

Ahojte.
Tak ako si užívate letné prázdniny,dovolenku či leto? 
U mňa je to celkom bieda akosi som čakala niečo lepšie a stále nič. Aspoň sa to snažím vynahradiť mini nákupmi, ktoré mi vždy urobia radosť.  Dnes by som vám z nich chcela niečo ukázať a zároveň aj predstaviť moju obľúbený e-shop na nákup kozmetiky.
Skater Skirt - Tally Weijl | Shorts - H&M
Bra - H&M | Striped shirt - New Yorker
 Benefitcosmetic.com - Hoola & Thrrrob + vzorka Fake up korektoru
Sleekmakeup.com - Oh so special 



Tento e-shop som objavila niekde tu medzi blogerkami a odvtedy z neho veľmi rada objednávam. Mám odtiaľ obe paletky Urban  Decay aj tieto 3 krásne vecičky, ktoré mi dnes dorazili. Komunikácia s týmto e-shopom je perfektná! Zadarmo poštovné do všetkých krajín (myslím), máte to doma do týždňa aj nejaký ten dníček. Ceny mi neprídu vôbec prehnané a navyše je tam veľký sortiment. Na tieto produkty budú určite recenzie teda asi okrem toho laku na nechty, ale minimálne sa tu o ňom zmienim aspoň na chvíľu. Už teraz som si s ním lakovala nechty a je to nádherná tyrkysová farba. Štetček je mega veľký a úplne perfektne sadne na nechty takže si nalakujete aj to čo nechcete. A navyše 14 ml lak na nechty asi u nás ani nenájdete. Asi.  Je to odtieň 1032 Aquadelic.

Máte s e-shopom skúsenosti ?
post signature

You Might Also Like

12 Lovely reactions

  1. Nemám s e-shopem zkušenosti, ale rozhodně ho prozkoumám a nenechám si ho ujít! :) Krásné nákupy. Doufám, že potom podáš nějaké info o Benefit Fake me up, protože mě dost láká :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  2. šortky i sukně vypadají dobře :) bude recenze na korektor od Benefitu? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som z beautybay objednávala Naked a teda vôbec som nebola spokojná s rýchlosťou dopravy, trvalo to skoro mesiac. Takže aj keď majú veľmi dobré ceny, asi zvážim či z neho objednať aj nabudúce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak potom neviem v čom je chyba :)) ..ja som už 3 krát objednávala a vždy mi to prišlo do týždňa:)) tak potom netuším :))

      Vymazat
  4. Tie šortky a sukňa sú nádherné :3

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne úlovky :) v H&M je to teraz naozaj výhodné :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pekné šortky! :)

    http://mylifeisdarkparadise.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. skvelá sukňa, mám podobné šaty.:)

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook