Ochrancovia pred potom, ktorí nestoja za to

neděle, července 28, 2013


Prajem vám príjemnú nedeľu. 
Za posledných pár dní som si všimla,že kupujem skoro len samé zlé veci a dobré obchádzam, tie ďalšie dobré veci zabúdam a ostatok asi nekomentujem. Pred pár dňami som navštívila kúpalisko a kedže ma premohol neskutočný hlad šla som si kúpiť varenú kukuricu. Od toľkého hladu som predavačke nechala výdavok skoro 4 €. Aspoň, že tá kukurica bola dobrá. Tak dosť bolo mojich zážitkov dnes sa pozrieme na zúbok prvej várke tých zlých vecí. 


Nivea Energy Fresh
Tento antiperspirant som dostala a vlastne som aj rada,že som si ho sama nekúpila. Pre veľa ľudí má príliš ťažkú chemickú vôňu. Moja mama to nemôže ani cítiť. Mne sa naopak vôňa celkom páči. Pre mňa je to celkom svieža vôňa aj keď možno trošku prehnaná. Citrónovú trávu si predstavujem trošililinku inak. 48 hodinová ochrana je tam napísaná len na okrasu pretože to nevydrží ani tých 10 hodín. Našťastie nepatrím do tej skupiny ľudí, ktorí sa nadmerne potia, ale keď mi nemá vydržať ani toto, potom fakt netuším. 

Nivea pearl & beauty
Tento zázrak bol našťastie opäť len darčekom. No a teraz ak niekto vraví energy fresh chemická vôňa, tak potom necítil asi ešte toto. Pre mňa je toto neskutočný smrad. Netuším ako to miniem, ale asi to budem používať ako osviežovač do topánok. Ak majú takto voňať perly tak potom nie. Samozrejmou blbosťou je opäť tá 48 hodinová ochrana. A o tom, že by to malo nejako pôsobiť na chĺpky podpazuším o tom ani nehovorím. Nepocítila som žiadny rozdiel medzi dňami kedy si podpazušie holím. Navyše oba produkty robia biele škrvny na oblečení. Teda Nivea sklamala na plnej čiare. 

Adidas 3 action
A tu sa dostávame k produktu, ktorým som si neni tak celkom istá. Vyskúšala som už asi všetky vône z tejto rady a vždy som sa k nemu vrátila. Všetky okrem modrej majú príjemenú vôňu. Počas dňa cítim ako sa postupne vôňa podpazuším uvoľňuje a tak mám istý pocit, že necítim žiadny pot. Navyše si myslím, že tá ochrana pred potom je určite dlhšia ako pri Nivea. Pokiaľ sa nepotíte abnormálne a sprchujete sa každý deň, potom by práve tento antiperspirant mohol byť pre vás vyhovujúci. V opačnom prípade som si už neni tak istá. A síce, je tu nejaká tá chybička krásy. Sprej má na môj vkus až príliš silné vystrekovanie. To spôsobuje, že podpazuším chvíľku štípe a to teda najlepšie nieje pre nikoho. Plusom je aj, že nezanecháva škvrny na oblečení. Takže tento objavo-prepadák je tak 50 na 50.

Dove - Go fresh 
Ja priam milujem všetko čo je z vôňou uhorky. Podľa mňa je to najlepšia kozmetická vôňa akú kedy mohli vymyslieť. Preto som si kúpila aj práve tento Dove. Povedala som si,že po toľkých sprejoch by som mohla vyskúšať nejaký ten tuhý zázrak. A hold, ono ma to zas koplo. Vôňa je síce fakt nádherná a tak isto ako pri Adidas sa uvoľňuje postupne a tak máte na sebe len sviežu vôňu. Výdrž je celkom slušná. Dávam si ho väčšinou ráno a keď vyrážam niekam večer. Vydržal tancovanie aj kolotočovanie na jarmoku. Škoda je asi len to,že zanecháva škaredé biele fľaky na oblečení. Viete predsa ako sa to potom ťažko perie a ako škaredo to vyzerá. Napriek tomu si myslím,že je to opäť niečo medzi prepadákom a objavom.  

Tak aké dezodoranty alebo antiperspiranty mi poradíte vy?


post signature

You Might Also Like

2 Lovely reactions

  1. Ja som si ten energy fresh kúpila tiež nedávno a je to katastrofa keď sa nastriekam, najprv mi ostane biely fľak a pri každom pohybe mi sneží z podpazušia :D

    OdpovědětVymazat
  2. Nivea antiperspiranty už dávno sklamali aj mňa..

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook