Princess blush from Etude House

pondělí, července 08, 2013

Ten kto poznáte videá od youtuberky Pearypie nemohli ste si nevšimnúť jej video pre spoluprácu s Etude House kde predstavovala celú krásne ružovú kolekciu s názvom Princess Etoinette. Ja mám toto video pozreté odpredu dozadu. 
Považujem to za jedno z jej najlepších videí. Ja som hrdým majiteľom produktu práve s tejto kolekcie a dnes vám ho chcem ukázať.


Keď som vo videu videla tieto srdcové líčka moje očičká sa rozžiarili. O to viac sa rozžiarili keď som ich náhodne našla na ebay. Kupovala som si ich len pred nedávnom, ale domov prišli veľmi rýchlo.
Všetko to krásne prišlo domov bez najmenšej chybičky dokonca ani krabička nebola poškodená.


Srdiečka boli zabalené pekne v plastovom obale, ktorý vám však bohužiaľ neukážem pretože som ho od radosti vyhodila a nestihla ho zaznamenať. Srdiečka sa potom krásne vysypala do tejto "krabičky" (vlastne ani neviem ako to nazvať). Líčka pôsobia veľmi prirodzeným dojmom aj na pleti vyzerajú akoby ste mali také ružové líčka už od prírody. Navyše krásne voňajú a pigmentácia je prirodzená farbe líčok. Nič extra ružové čiže po nanesení nebude vyzerať ako barbie.


Krabička obsahovala aj túto labutienku, ktorá je veľmi jemná a práve s ňou sa líčka nanášajú ešte lepšie ako so štetcom.

Neviem či sa mi podarí z kolekcie ešte niečo získať,ale ak áno určite by som siahla po rúžoch.
Okrem iného ešte v kolekcií môžte nájsť highlighter, rúžové, tekuté linky, laky na nechty a myslím,že aj nejaké štetce. Všetko by mohlo byť dostupné na ebay za celkom rozumnú cenu.

Ako sa Vám páči táto kolekcia? Máte skúsenosti s touto značkou ?






post signature

You Might Also Like

4 Lovely reactions

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook