LIPSTICK MANIA

neděle, listopadu 29, 2015


Ahojteee! 

Po nejakom čase sa opäť ozývam! Ako klasicky sa idem vyjadriť k počasiu, ktoré teraz práve panuje vonku a môžem k tomu povedať len jedno : NENÁVIDÍM ZIMU ! Neviem či sa vôbec dá niečo vonku robiť a k tomu mám ešte pocit,že vonku je svetlo asi len keď sa ráno zobudím..ale o tom inokedy. Dnes som sa rozhodla napísať vám niečo o mojej mánií, ktorá ma drží už asi pól roka. 




Verím tomu,že každý má svoje obdobie kedy má "úchylku" na niečo iné, a tak isto to mám teraz aj ja. Už dlhší čas som úplne posadnutá všetkým čo sa dáva na pery. Či už kontúrky alebo rúže. Jediné čo ma stále nechytilo a myslím (dúfam), že ma ani nikdy nechytí sú lesky na pery. 
Preto som si pre vás dnes pripravila moje TOP produkty na pery, ktoré používam a striedam teraz poslednou dobou stále a niečo vám o nich porozprávam.


Začnem trošku zhurta, ale myslím si,že aj tak ma aspoň 50% žien ak nie aj viac pochopí,že tak isto som spadla do tohto hitu tmavých mauve pier. Spočiatku som si to skôr nevšímala, ale potom prišiel moment kedy som absolútne zatúžila po úplne krásnych vampy perách. Mám tu pre vás 4 typy.


O Milani rúžoch ste podľa mňa toho počuli až až (ja tiež), ale len teraz som začala tvoriť svoju zbierku. Doma mám odtieň Matte Fearless čo je úplne krásna tmavá vampy farba, presne ako som hovorila. Bohužiaľ ju nosím len doma, keď sa chcem odfotiť :( ..bojím sa ju vytiahnúť medzi ľudí a bojím sa tých pohľadov, takže zatiaľ ju asi nechávam doma na takéto foto príležitosti. 

Druhé miesto Milani obsadil odtieň Matte Love. Táto farbička je naozaj ako láska. Nie je ani tmavá, ani bledá, je skrátka krásna. Takejto farby by malo byť podľa mňa každé nakreslené srdiečko :D Všetky rúže, ktoré zatiaľ od Milani mám doma sú matné, krémové sú krásne pigmentované, dlhotrvácné, pekne sa s nimi pracuje. Obsahuje také drobné trblietavé čiastočky, ale nie je to nič strašné, práve naopak to dodáva pekný efekt. Obal je podľa mňa veľmi vkusný a na to,že je to celkom lacný rúž je až priam luxusný ! 

Predposledný typ je od Astoru. Je to vlastne to masielko na pery, ktoré má podľa mňa najlepšie práve Astor. Na obale je síce písané,že je matný, ale vôbec perám neublíži, nevysušuje ich tak ako niektoré matné rúže. Toto bol môj oficiálne prvý mauve odtieň, ktorý som mala doma a je skvelý. Krásne vonia, farbička je nádherná a na rozdiel od iných masielok naozaj aj farbí, nezanecháva na perách len mastný fľak. Už som pokukovala aj po iných odtieňoch, takže ak budete mať cestu okolo Astor isto sa mrknite :). Jedine čo je trošku mínus je výdrž, ale to sa dalo čakať. Po jedle a pití je potreba opäť rúž naniesť, ale myslím,že to nebude robiť problém žiadnej z nás vzhľadom k tomu,že na perách vyzerá super.

Matte Love / Matte Fearless
Astor - Royal Diva
NYX je už dosť dlhý čas moja obľúbená značka. Milujem ich kozmetiku a stále je toho dosť čo by som od nich chcela. Jeden veľký článok o tejto kozmetiku som už písala tu a práve o soft matte lip cream som písala tiež. Ja absolútne zbožňujem tieto tekuté rúže, milujem ich odtiene, perfektnú výdrž, krásnu vôňu a dostatok odtieňov, pre každú slečnu. Konzistencia je ozaj taká krémová, bezproblémovo sa s ním pracuje. Mám odtieň Copenhagen, ktorý je však málo kedy dostupný. Objednávala som z ebay od jedného predajcu, ktorý ponúka široký sortiment práve NYX produktov, ale aj množstvo iných ako LA Girl,Real Techniques a iné (nájdete ho tu)

Táto farba je absolútne stunning ! Krásna tmavo slivková farba, milujem ju! 



Prikladám fotky z archívu mobilu : 

Matte Fearless (kamarátka mi povedala,že vyzerám ako smutné šteniatko :D :( ) 

Nyx - Copenhagen


Ďalej tu mám 5 typov na takú skoro klasiku. Ja zbožňujem nude pery, ale skôr v studenejších tónoch ako v teplých, pretože si myslím,že teplé mi nepristanú. 


Posledný rúž od Milani mám v odtieni Matte Naked a toto je zároveň aj môj najobľúbenejší. Rúž stvorený úplne ako pre mňa! Krásna studená nude farba, voňavý, dlhotrvácný, ja vlastne nemám čo vytknúť. Milujem ho v kombinácií s kontúrkou od essence (Satin Mauve), ktorú vám ešte v dnešnom článku ukážem. 

Môj prvý produkt od Nars a rovnako aj od Sephora. O limitovanej edícií Nars Audacious ste určite počuli a ja som práve vždy chcela odtieň Anita. Prišiel mi najprirodzenejší a ja volím pri drahšej kozmetike vždy prirodzenejšie odtiene, lebo som si istá,že ich určite viac využijem. Keď som rúž videla v Sephore v Prahe, nemohla som ho tam už nechať. Poviem vám,že tie slečny, ktoré bývate blízko Sephory, úprimne vám strašne závidím, ale rovnako ľutujem aj vaše peňaženky :D
Odtieň Anita je o čosi tmavší ako moja prirodzená farba pier, je krémový, hydratačný.Vydrží aj nejaké to pitie, aj nejaký kus kus, ale samozrejme nie je to nič extra, kedže je dosť krémový. Na perách je absolútne nádherný. Magnetický obal je premyslený, rovnako aj samotný výzor rúžu. Sen o Nars splnený! 

Sephora //
 Nars - Anita //
 Milani - Matte Naked
Sephorácke rúže ma celkom prekvapili aj keď som si myslela,že to bude nič moc. Celkom som smutná,že tieto rúže nemajú žiadne označenie ani odtiene, čísla. Majú celkom pekný obal, nie je to žiadny luxus, ale nie je to ani na zahodenie. Na fotke vyzerá skoro rovnako ako Anita od Narsu, ale na perách je o dosť tmavší a správa sa aj trošku matnejšie. Tým,že je taký maličký krásne sa nanáša na pery. Do čoho som sa úplne najviac zamilovala je vôňa. Tento rúž vonia ako lesné maliny, úplne mi pripomína nejakú prechádzku po ovocnom sade :D Trvácnosť je fakt pekná, pila som,jedla, smiala sa a rúž na perách stále bol. Dúfam,že najbližšiu dobu sa chystám do Sephory aspoň do Ostravy a určite chcem ďalšie.


Tekutý rúž od Milani - 02 Amore bol posledný na sklade keď som sa snažila robiť prvú objednávku na milanicosmetics.eu. Táto konzistencia je o niečo tekutejšia ako od Nyx, a rozhodne o dosť matnejšia. Po tomto ostanú pery úplne, ale naozaj úplne matné. Má maximálnu výdrž, sľubujem vám,že ho bude mať problém dať vôbec dole z pier,takže si určite pripravte nejaké balzamy. Je to krásna studená bledunká nude farba, presne taká aká mne sedí. Škoda,že to bola len limitka, pretože by som brala aj viac odtieňov. O NYX sa už rozpisovať moc nejdem, platí to isté ako som písala hore, toto je úplne nádherný odtieň Abu Dhabi. 


Dostávame sa už ku klasickej červenej a myslím,že aj ku celkom dosť známym rúžom. 
Prvým je Mac - Ruby Woo, môj prvý rúž kupovaný mnou samou v kamennom obchode. Je to klasická červená Mac retro farba o ktorej počula asi aj moja pra-babka a jej mačka. Kedže je matná, ale naozaj matná, trošku ťažšie sa nanáša na pery, ale za to tá výdrž potom stojí za to. Rúže od Mac sú skrátka jedna romantická básnička a keď raz do toho spadneš, nie je cesty späť. Potrebujem minimálne všetky odtiene..choroba.



A druhým je Loreál Jullianne´s Pure Red. Toto je moja pýcha v kozmetickej zbierke. Ak vidíte na mne nejakú červenú farbu, na 90% je to táto od Loréal. Keď vyšla červená edícia, musela som ísť nájsť svoju červenú a toto je ona. Konzistencia je skrátka niečo čo som pri inom rúži ešte nevidela, ani nie matná, ani nie lesklá, je to niečo medzi a to práve robí tieto rúže tak originálnymi. Výdrž je perfektná, tak isto aj farba. Jednoducho :
Go ahead and find your red !

Loreal
Mac


Dostávame sa ku koncu kde vám ešte chcem v rýchlosti ukázať moje najobľúbenejšie kontúrky. Sú to od Essence, mám už doma všetky odtiene, pretože sú asi najlepšie aké v drogérií máme, ale možno sa aj mýlim. Sú krémové, mäkké, dá sa s nimi bez problémov vykresliť kontúra pier. Majú všetky odtiene od nude až po tmavo červenú. Moja úplne najobľúbenejšia je 06 Satin Mauve, chystám sa nakúpiť do zásoby aspoň 10 takýchto, lebo keď ich prestanú vyrábať neviem čo budem robiť.



Všetky fotky sú upravované bez efektov aby ste mohli vidieť reálne farby. 

Dúfam,že sa vám dnešný článok páčil
a určite mi môžete napísať do komentárov, aké sú vaše obľúbené rúže, prípadne mi dať nejaký tip.

Ahojte :) 

You Might Also Like

6 Lovely reactions

  1. Pěkná zásoba :) Strašně se mi líbí ty zlaté obaly :D Tmavé rtěnky ti moc sluší, ovšem nepochybuji, že to stejné platí i u nude a rudých rtěnkách :) Já nejvíce používám nude odstíny
    Infinity of Colors

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ďakujem :) nude odtiene sú klasika,ktorá nikomu nemôže ublížiť :))

      Vymazat
  2. Já se momentálně k výrazným rtěnkám teprve dostávám a jsou to hlavně červené, fialová mne ještě nechytla, ale tobě neskutečně sluší! I když mám pocit, že tvému obličeji musí slušet všechno :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jeeej ďakujem veľmi pekne..:) ale je toho naozaj dosť čo mi nepristane napríklad moc rúžové odtiene :)) na všetko treba ísť pomaličky..tiež som začínala od červenej a teraz beriem červenú farbičku skoro ako klasickú nude :)) prestala som sa jej báť :)) ..

      Vymazat
  3. Téda ta tmavá rtěnka Nyx ti moc sluší! Jinak pěkná zásobička :)
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook