5

pondělí, dubna 11, 2016



Tento typ článku sa tu myslím,že objavil len raz alebo dva krát. Ide vlastne o to,že v článku 
s názvom "5" vám ukážem 5 vecí,ktoré som si za poslednú dobu obľúbila. Môžu to byť kozmetickí, ale aj nekozmetickí obľúbenci. Chcela by som tento typ článku zaradiť ako rubriku, aby som vám mesačne mohla priniesť nejakú inšpiráciu. Aby som nezabudla, myslím,že hlavným autorom článku je Veronika , ale môžete ho vidieť napríklad aj u Mii

Kedže teraz som tento článok už nepísala dlhšie, obsahuje obľúbencov za dlhšiu dobu, nie len za mesiac, ale nabudúce sľubujem,že to už budú obľúbenci len za jeden mesiac. 


Sklenený pohár so slamkou na drinky hlavne počas leta, som chcela už dlhšie, len som ho nemohla nikde nájsť. Nakoniec som ho našla na mojej obľúbenej stránke www.asos.com. Ak si myslíte, že tam nájdete len módne kúsky, tak už aspoň teraz viete,že tam nájdete aj veľa iného. Kúpila som si ho hlavne preto aby som ho mala stále po ruke a mala v ňom vodu. Som totižto strašne nezodpovedná čo sa týka pitného režimu..

Michael Kors kabelka je niečo s čím sa vám musím pochváliť, pretože toto je pre mňa asi 4 ročný sen, ktorý sa mi konečne splnil. Odvtedy ako viem,že Mišo Kors existuje, chcem jeho kabelku. Pravú, žiadnu napodobeninu. Pôvodne som mala vo svojom wishliste klasickú Jet Set Travel v inej farbe, ale kedže toto bol darček, nemohla som odmietnúť ani túto. Milujeme sa už 2 mesiace a myslím,že sa ešte veľmi dlho budeme..


Viem,že fotka neobsahuje len jednu vec takže to zhrnieme do slovného spojenia : 
Kórejska kozmetika. 
Možno ste sa teraz viaceré naľakali, alebo si povedali niečo samé pre seba, ale ja som sa do kórejskej kozmetiky bohužiaľ úplne zamilovala. Nakúpila som si veľmi veľa kozmetiky hlavne na pleť, ale aj niekoľko kúskov z dekoratívnej kozmetiky. Musím povedať,že som veľmi milo prekvapená, a rozmýšľala som aj nad krátkym/dlhým článkom kde by som vám aspoň niektoré veci predstavila.

http://reprosustavy-a-reproduktory.heureka.sk/jbl-go/

Značka JBL mi bola úplne neznáma až kým som na svoje meniny nedostala túto super vecičku! Milujem hudbu, hudbu, ktorá má dobrý beat a nestráca sa pri jej počúvaní to práve hudobné čaro (to som teda riadnu vec zo seba vypotila haha). Takže som sa rozhodla,že potrebujem nejaké reproduktory. Potom som dostala tento JBL GO prenosný reproduktor. Môžem vám však potvrdiť,že táto malá vecička hrá dajme tomu ako za dva lepšie reproduktory! Zdieľa hudbu prostredníctvom bluetoothu buď z mobilu,tabletu alebo aj s notebooku. Nie som moc veľký odborník v technike, ale určite vám môžem zaručiť,že táto vec je super!


Posledná vecička je tak isto zo stránky www.asos.com. Je to mini River Island peňaženka, ktorú som si kúpila hlavne na to keď nechcem zo sebou nosiť veľkú peňaženku a potrebujem iba pár dokladov. Ako napríklad občiansky a vodičský. Je maličká, z kvalitného materiálu a plus štýlová. Občas v nej dokonca nosím aj mobil.

Dúfam,že sa vám mojích 5 vecí páčilo a dala som vám nejakú inšpiráciu.
Aké sú vaše obľúbené hlavne nekozmetické obľúbence za posledný mesiac ? :) 

You Might Also Like

8 Lovely reactions

  1. Mne sa tento tvoj článok veľmi páči a určite by som uvítala takéto články častejšie:) Všetko to máš veľmi krásne nafotené. Iphone nemá chybu a aj kabelku ti v dobrom závidím, je kráaasna :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ďakujem veľmi pekne za pekný komentár a som rada,že sa článok páčil :)

      Vymazat
  2. Článok o kórejskej kozmetike určite sprav, ja som tiež po niekoľkých rokoch znova začala objavovať jej čaro, takže nejaké fajn tipy sa hodia :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to dobře, sice to není předmětem článku, ale líbí se mi ten polštářek na první fotce :)

    Piosek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vôbec nevadí :D vlastne aj tie sú moje obľúbené :D..mám 2 a sú z Jysku :)

      Vymazat
  4. prosím si článok o koréjskej kozmetike, pretože o nej viem prd :D ako vážne, tu moje informácie siahajú po BB od Missha, na ktorý sa už pol roka chystám, a to je tak všetko.
    Inak ten prvý pohár je geniálny, my máme také dva priehľadné prinesené z Kanady a teraz ich majú v Mobelix aj v Jisk som ich videla :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. článok bude čoskoro, aj o dekoratívnej kozmetike a aj o starostlivosti o pleť :) ..neviem či je niekde v mojom okolí Mobelix, ale v Jysku som bola a vidíš vôbec ma nenapadlo sa na ne pozrieť :( ..ale tak nabudúce ich tam budem poctivo hľadať, ďakujem za radu :))

      Vymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook