Current Wishlist

sobota, dubna 23, 2016



Už dlhšiu dobu som nezdieľala žiadny wishlist. Už niekoľko krát som mala otvorený Polyvore s tým,že si idem urobiť nejaký zoznam, ale nikdy som nevedela čo tam presne chcem dať. Až k dnešnému dňa som zhodnotila všetky svoje priania a dala ich takto na "papier" :D
Poviem vám,že čím viac sa rozrastá moja zbierka kozmetiky, tým som náročnejšia na nové produkty.
Akosi si už nevyberám lacné veci, skôr naopak..čím samozrejme trpí len moja peňaženka. 


1.Laura Mercier Invisible Loose Setting Powder - už dlhšie po ňom túžim a kedže sa dostať k nemu nie je vôbec ľahké, ešte to aj chvíľu potrvá kým sa uskutoční nákup. O tomto púdre sú myslím len samé chvály, a mne sa to len pozdáva. 
2.Mini/Normal Beauty Blender - momentálne mám doma len hubičku od Real Techniques, ale už sa z nej pomaličky stáva dôchodca takže bude treba zakúpiť novú a to chcem siahnúť už trošku po kvalitnejšom kúsku.
  3.Kevyn Aucoin The Sculpting Powder - od Kevyna mám už doma sculpting creamy duo a nemôžem si ho vynachváliť. Tá cena je teda rozhodne dosť vysoká vzhľadom k tomu aké je balenie malé. 
4.Real Techniques Gold brushes - Rose Gold Brushes zažívajú svoje najväčšie boom. O týchto štetcoch som počula,že sú mimoriadne jemnučké a navyše aj skvelo vyzerajú. Tie už prakticky putujú ku mne domov.
  5.Burberry Warm Glow Bronzer - ja sa akosi nemôžem stále rozhodnúť, ktorý bronzér by som presne chcela. Rozmýšľa som aj nad Dior Nude, ale tam je tá cena už skutočne veľmi vysoká :(
6.Nails Inc - o tejto značke som už veľa počula a taktiež by som chcela aspoň jeden lak vyskúšať.
7.Nars Foundation - nie som si úplne istá v tomto bode, pretože netuším ešte akej značky by som makeup chcela viac, ale jedno viem,že to musí byť bomba. Musí mi 100% sadnúť, musí byť skrátka dokonalý. Takže to vidím na dlhé hľadanie..
8.Ole Henriksen - viem,že toto sa neradí medzi dekoratívku, ale tento krém som sem musela dať. Často objednávam z feelunique a pri konečnom platení sa mi vždy zobrazia možnosti na nejaké vzorčeky. Medzi nimi bol asi aj pravdepodobne tento krém. Prišiel domov a brala som to ako klasickú vzorku, ktorú som odložila na bok. Neskôr som sa k nej vrátila a otestovala ju teda. V živote mi žiaden krém nesadol ta perfektne ako tento. Vtedy som vedela,že je to ten krém,ktorý potrebujem k svojmu životu. No a potom som videla jeho cenu..
9.Hourglass  Highligther - tak isto jedna z tých drahších položiek. Zatiaľ si ju nechávam bokom pretože mám ešte stále moju lásku od Mary Lou Manizer. Ešte jej nie je vidno ani dno, takže ešte zatiaľ s kúpou mám čas.
10.Charlotte Tilbury - môj kozmetický sen. To balenie je nádherne luxusné. Nikdy ma moc nezaujímali rúže od Channel, Dior a podobne, ale tento rúž mi učaroval hneď.
11. Lancôme Eyeliner Artliner - táto položka bude myslím,že zo všetkých najviac využitá. O tejto linke som počula,že je perfektná. Krásne vraj drží, je čierno čierna a má super štetček. 


Aké sú vaše kozmetické želania ? :) Kľudne mi môžete dať do komentárov svoje wishlisty, rada sa na ne dívam :)) 

You Might Also Like

4 Lovely reactions

  1. Ty tam máš toľko toho čo zaujíma aj mňa! :D

    OdpovědětVymazat
  2. a to som tu neukázala ani všetko :(( :D

    OdpovědětVymazat
  3. Kevyna by som tiež rada skúsila, už je u mňa poriadne dlho na wishliste, ale neviem, či by mi sadol podtón, ...každopádne momentálne mi videá totálne predali paletku od Charlotte Tilbury, no a samozrejme, že neostalo len pri nej. Rada by som tiež vyskúšala tekuté rúže od Kat von D a Anastasie Beverly Hills, no a ďalšie vecičky, ale keby to mám všetko vypísať asi by som tu sedela do večera:DD

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook