Pokus o článok s outfitom

čtvrtek, května 12, 2016


Pekný deň vám prajem priatelia!
Dnes som tu s článkom, ktorý na tomto blogu vidíte asi prvý a posledný krát. Zároveň vám rovno aj v krátkosti objasním pár faktov o mne, hlavne čo sa týka módy. 
Čo sa týka módy som dosť ľahkomyselná..
Dlhé rozmýšľanie o jednotlivých kúskov hodiacich sa k sebe je pre mňa takmer neznáme, väčšinou na sebe nahádžem to v čom sa cítim najlepšie, alebo čo si myslím,že mi pristane.. 

Preto dosť často obdivujem hlavne fashion blogerky, ale aj žienky,ktoré sa dokážu perfektne zladiť, vytvoriť outfit, ktorý nevidíte na každej druhej slečne. To je podľa mňa umenie v tejto dobe kde je dostupné už takmer všetko, medze sa nekladú takmer v ničom! A to práve ja nedokážem a to je práve dôvod, prečo nemôžem byť napríklad fashion blogerka alebo nedaj bože nejaká fashion guru..  

V deň kedy som mala na sebe tento outfit, som mala celkom náladu "nahodiť sa" a konečne vymeniť tenisky aj za niečo iné..
Zbožňujem tenisky, mám doma niekoľko párov, najlepšie sa mi v nich chodí, verím tomu,že nepokazím s nimi nič. Nie som moc opätková lady, hoci keď som bola malá som milovala klopkanie vysokých topánok. 

Preto bol pre mňa celkom sviatok,že som si dala opätky na normálny bežný deň..Podarilo sa mi teda vytvoriť takýto outfit, ktorý pozostáva hlavne z tmavších kúskov, posúďte sami..:)



Ak by niekoho zaujímalo čo mám na sebe: 
Topánky - www.asos.com
Nohavice - Pull&Bear
Tričko - New Yorker 
"Sačko" - www.boohoo.com
Kabelka - www.ebay.com

Dúfam,že sa vám článok páčil aspoň trošku ..:))


You Might Also Like

7 Lovely reactions

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook