theBalm | In theBalm Of Your Hand

neděle, května 08, 2016



Najviac preslávený od theBalm je podľa môjho skromného názoru rozjasňovač Mary-Lou Manizer. Tento produkt už určite všetky veľmi dobre poznáte, a ak nepoznáte, robíte dosť veľkú chybu. Pretože práve takýto produkt by vo vašej zbierke nemal chýbať. To isté platí napríklad aj o takej Hot Mama lícenke či Bahama Mama bronzéru. Ja som vlastnila len jeden produkt a to je práve prvý spomínaný, a kedže som chcela vyskúšať toho viac, rozhodla som sa pre túto skvelú vec, ktorú theBalm vymyslel a to : VŠETKO V JEDNOM !..teda, takmer všetko.. 



Reč je o tejto krásnej paletke v ktorej nájdete všetky bestsellery od tejto značky.
Tento produkt som dostala na Vianoce, takže som mala opäť dostatok času vyskúšať všetko čo táto paletka obsahuje. Kedže na paletke je napísané Vol. 1, určite bude mať pokračovanie na ktoré sa ja strašne teším. 


Paletka obsahuje päť produktov na tvár (vlastne šesť ak počítam aj Mary-Lou Manizer), jeden produkt na pery a päť očných tieňov. Myslím si,že tým pádom je táto paletka 100% využiteľná a výborná na cestovanie, kedže je v nej všetko. 


80% produktov som už poznala predtým, zvyšné boli pre mňa neznáme. Lícenky a bronzér boli úplná samozrejmosť, predsa len kto by nepoznal všade preslávené CabanaBoy či Bahama Mama. Bahama ma teda zo všetkého najviac lákala, už niekoľko krát som mala v košíku celé balenie, ale nekúpila som ho. Všetky "mini verzie" sú krásne pigmentované, žiaden z nich extra nepráši a výdrž je tak isto pekná. To isté platí aj o krémových produktoch, ktoré ma veľmi milo prekvapili. Lícenka má nádhernú farbu a kľudne by sa dala použiť aj ako rúž. Čakala som,že napríklad rúž z paletky theBalm Girls bude veľmi slabučký,málo pigmentovaný, ale opak je pravdou. 





Pokúsila som sa vám vyfotiť detailnejšie celú paletku, aby som vás o nič neukrátila. Pomocou tieňov sa dá vytvoriť aj denné líčenie, aj večerné. Shady Lady ma nikdy moc nezaujímala,ale za to tiene,ktorú sú v tejto palete sú veľmi pekné. Krásna sivá a ešte krajšia teplá zlato-hnedá, z tej som teda uchvátená. Zelená Balm Jovi bola pre mňa neznáma, ale takéto farby ja mám rada a dokonca ich aj rada nosím. Hlavne na také večerné tmavšie líčenie. NudeTude paletka bola moja vysnívaná ešte v kozmetických začiatkoch. Nikdy som si ju však nekúpila,pretože tento sníček nahradili iné paletky po ktorých som túžila viac. Aspoň jeden tieň z tejto paletky mám a vlastne aj práve ten, ktorý ma vždy v tej palete najviac zaujímal. 

Hot Mama, Instain, CabanaBoy, Bahama Mama

Mary-Lou Manizer, Bon Jovi, NudeTude, Shady Lady, Shady Lady

theBalm Girls Lipstick, How "bout them apples?"
Ak túžite po viac produktov od theBalm a chcete ich mať ešte k tomu v jednom balení, za mňa táto paletka určite áno! Krásne balenie, ale aj obsah! 

Čo vy a theBalm? Vlastníte nejaký produkt? 

You Might Also Like

6 Lovely reactions

  1. Pěkný článek i fotky :) od The Balm zatím nic nevlastním, ale takhle v jedné paletce je to vážně lákavé :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jej presne takuto paletku potrebujem na cestovanie kde by bolo vsetko, len by sa mi tam zisli este tiene na obocie a bolo by to dokonale :)

    OdpovědětVymazat
  3. Máš krásné vlasy. Moc se mi líbí jejich barva :)

    SOUTĚŽÍME! S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, dala jsem komentář omylem k jinému příspěvku, ale tak... nevadí. Vlasy máš i tak krásné :D :)

      Vymazat
  4. nad touto paletkou som premýšľala aj ja, páči sa mi tá kompaktnosť a možnosť mať na cesty tiene, bronzéry a rozjasňovače :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook