Beauty Haul #2

neděle, června 19, 2016



Po dlhšej dobe sa vám opäť ozývam. Mala som teraz niekoľko starostí, ktoré som chcela vyriešiť. Ešte nie sú všetky v poriadku, úplný pokoj v duši budem mať snáď už zajtra (bodaj by).
Ale! Mám nafotené fotky na niekoľko článkov, len nebolo času ich spísať. Dúfam,že tento týždeň sa už k tomu dostanem. Dnes vám prinášam článok o mojich kozmetických novinkách za posledné obdobie. Posledný haul tu bol asi pred 3 mesiacmi, takže hádam sa dnes nenahneváte.


Už ste si na mojom blogu mohli všimnúť,že rada nakupujem cez internet. Tento krát to nebolo inak, ale mám tu nákupy aj z kamenných obchodov. 


Ako prvé vám ukážem nákupy z internetu, konkrétne z ebay. Kúpila som si tam  dve balenia kórejskej masky na čierne bodky.  Myslím si,že ste si všimli,že už boli tieto masky ospevované, napríklad na youtube kanáloch ich skúšala Petra. Ja som ich chcela vyskúšať tiež a kedže dve balenia boli výhodnejšie, kúpila som si ich. Na tento produkt uvidíte určite nejakú recenziu.

Ďalej som si z ebay ešte objednala My Lip Patch masky na pery a Kosé olejový odličovač. S oboma produktmi som zatiaľ nad mieru spokojná, hlavne s odličovačom,ale aj masky ma prekvapili. Na všetko chystám tak isto recenziu, myslím,že sa máte na čo tešiť.

No a posledné, v lete nemôže chýbať v žiadnom prípade osviežujúci sprej. Tento je od Balea a ja ho používam aj ako finish na makeup, keď mám niekedy pocit,že vyzerám moc prepúdrovane. 


Guerlain Terracota joli teint bronzér bol neplánovaný nákup, ale za to som z neho veľmi rada. Neradí sa síce medzi tie najlacnejšie nákupy, ale myslím si,že o pekný bronzér mám opäť na tie 3 roky postarané. Neobsahuje žiadne trblietka ani shimmer, ale za to je dvojfarebný. Testujem ho zatiaľ len krátučko. 

Missha BB cream bol tak isto neplánovaný nákup. V Žiline nám už dávnejšie otvorili priamo obchod s Missha, ja som tam zamierila až teraz. Na leto som chcela niečo ľahšie ako makeup. Missha obsahuje SPF42 aj PA+++, takže ideálne. BB je veľmi príjemný, vyhovuje mi zatiaľ. Chceli by ste recenziu na tento BB?
 Makeup od Mary Kay nie je tak isto zlý, ale zdá sa mi moc žltý. Teraz nosím makeup fakt minimálne takže som nemala šancu ho ešte poriadne otestovať. 


Iman makeup v tyčinke som objednávala vo veľmi tmavom odtieni pretože som ho chcela používať na kontúrovanie. Tyčinka je super, konzistencia je skvelá. S výdržou to zatiaľ tiež nevyzerá zle.

Za posledný mesiac som bola až dva krát v Sephore a odniesla som si odtiaľ celkom pekné nákupy. Všetkými milovaný Benefit Porefessional primer, chystám porovnanie s Maybelline Baby Skin. vraj sú si podobný. Uvidíme! 
Ako darček k nákupu som dostala pár vzoriek a tieto 3 očné tiene v tomto rozkošnom balení. Tie tiene sú celkom použiteľné.



Konečne som si kúpila originál Beauty Blender! A to rovno dva. Mini a klasickú verziu. Som z nich trošku sklamaná. Makeup sa s nimi síce nanáša super, vidieť,že hubičky sú kvalitnejšie. Doteraz som používala hubičku od Real Techniques, ktorá je už ale bohužiaľ v dôchodkovom veku a tak som chcela vyskúšať originály. Hubičky mi strašne púšťajú farbu. Neviem či ich zle umývam, alebo čo robím zle..Bojím sa ich už aj umývať aby sa mi náhodou nerozpadli. Prosím napíšte mi do komentárov či ste mali s nimi aj vy taký problém..


Posledný úlovok zo Sephory tu mám tužku na oči v odtieni Nacre (dúfam,že je to odtieň) s ktorej som absolútne u-ne-se-ná! Tá farba je nádherná a výdrž perfektná. Keď pôjdem najbližšie do Sephory potrebujem z týchto miláčikov ešte aspoň tri odtiene. 

A posledné tú mám dve najväčšie lásky na pery za poslednú dobu. Gerard cosmetics Hydra Matte v odtieni Immortal. Oficiálne prehlasujem,že som našla svoju červenú. Toto je odtieň,ktorý som hľadala celý svoj kozmetický život. Konečne! Super farba,výdrž. Fakt skvelý tekutý rúž. A ako druhé tu mám Colour Pop Ultra Matte Lip v odtieni Solow. Môžem povedať,že toto je ozaj ultra matte. Jedenie, pitie, zvládne všetko. Žiadalo sa mi trošku narúžovelejšieho a toto skvele vyhovuje. Určite bude ešte nejaký článok s obľúbenými rúžmi. 

Immortal//Solow//tužka od Sephory

A čo ste si za poslednú dobu kúpili vy ? :) 


You Might Also Like

9 Lovely reactions

  1. tie beauty blendery ti závidím,lebo tiež by som si rada taký vyskúšala, keď ho teraz všade na blogoch vidím :) ale po tom ako píšeš že púšťajú,tak neviem neviem...nechcela by som byť sklamaná...asi by som dala prednosť tomu väčšiemu
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aj mňa to veľmi sklamala..ale mám taký pocit,že už to prestáva teraz postupom času púšťať tú farbu..ale aj tak ma to mrzí,už nie je taký pekný červený :D

      Vymazat
  2. Krásne produkty. Tá ceruzka od Sephory má neskutočne pekný odtieň, tento týždeň sa akurát do Sephory chystám, tak sa určite po ich ceruzkách (samozrejme nielen po nich :D ) pozriem. Make-up od Mary Kay mám tiež, a súhlasím, odtieň je skutočne dosť žltý, a to ja ho mám v odtieni ivory. Missha bb-čko zbožňujem, používam každý deň :)

    OdpovědětVymazat
  3. perfiš nákupy, Immortal je top rúž, na každej dobovej akcii, kde sme boli, nám ho všetci obdivovali - kamoške som ho kúpila tiež, takže obe s ním vždy chodíme :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja som teda s ním tiež veľmi spokojná..ešte by sa mi žiadalo pár odtieňov :D :)

      Vymazat
  4. Mne sa páčia tie tiene od Sephory. Fakt dobre využiteľný darček. :)

    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. áno áno..veľmi ma potešili,že som ich dostala k nákupu :)

      Vymazat
  5. ahoj, teraz som narazila na tento clanok a s Beauty blenderom mma rovnaky problem. chcela som skusit original - krasny ruzovy a pusta farbu. skusala som rozne sampony, skusala som,c i to nie je prilis teplou vodou a niekedy pusta menej, no vacsinou vtedy ani nie je dobre ocisteny. ak ho cistim viac, cimkolvek,tak pusta. tiez ma to vcelku sklamalo. ved lacny zrovna nie je. a hlavne vyzera, ako keby ho mam uz najmenej rok.

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook