Holy grail - vlasy #1

středa, července 06, 2016



Dnešný článok by som chcela venovať produktom na vlasy,ktoré som si už kúpila druhý alebo niekoľký krát, čiže im verím a myslím si,že stoja za to. Na svojom zozname mám ešte pár takýchto produktov, ale zatiaľ by som vám chcela ukázať tieto. A zas nabudúce vám ukážem ďalšie. Vždy si rada prečítam o produktoch,ktorým veríte a kupujete si ich neustále, takže mi môžete o nich kľudne napísať :) 

M I L K  S H A K E | Glistening argan oil

Tento olejček som asi pred dvoma rokmi objavila na beautybay.com. Zo srandy som si objednala lebo som vtedy potrebovala nejaký olejček. Keď mi prišiel domov nemohla som sa nabažiť tej krásnej vône. Na zadnej strane sa píše,že sa predáva v salónoch, takže možno naň natrafíte aj v nejakom dobrom salóne, ale našla som ho aj na slovenských stránkach,bohužiaľ tie ceny sú ale veľmi vysoké,preto sa podľa mňa viac oplatí na beautybay.com. Ako som už spomínala,vôňa je úžasná, až priam omámna. Mal by to byť teda prírodný produkt. Je VÝBORNÝ na krepovité vlasy. Ja mám veľmi krepovité, nepoddajné a husté vlasy. Krásne vlasy vyživí, prevonia. Olejček je dosť hustý,takže ku korienkom si ho nikdy nedávam, lebo to by zas naopak vlasy zbytočne zaťažilo. Na končeky je však výborný. Používam ho hlavne po fénovaní, ale aj po žehlení či kulmovaní. POZOR! Nikdy nie je pred tepelnou úpravou, pretože to vlasy akurát tak ešte viac zničí.
Toto je už moje druhé balenie, ale určite nie posledné.


K É R A S T A S E | Ciment Thermique - termo ochrana na vlasy 

Nasleduje vlna trošku drahších produktov, ale za to 100% fungujúcich. 
Kérastase je bohužiaľ dosť drahá značka a navyše testuje aj na zvieratkách čo ma dosť mrzí..ale za to produkty od nich sú proste takmer vždy vynikajúce.
Tento produkt som si objednala tak isto asi rok dozadu. Vlasy si dosť fénujém čím ich zaťažujem a preto som hľadala niečo čo by mi vlasy počas fénovania ochránilo, ale zároveň ich nezaťažilo. Keď ich nechám voľne usušiť, vlasy sú dosť splihlé a mastia sa mi oveľa rýchlejšie. Toto "blow dry" mliečko zmenilo môj vlasový život! Ja si na svoje vlasy dosť potrpím, kedže som ich ešte donedávna farbila takmer každý druhý mesiac - červené vlasy dajú zabrať. Takže v podstate mi nerobí problém dať za šampón alebo za akýkoľvek produkt na vlasy aj 20€. Vždy čakám,že sa mi investícia vráti, a tento produkt je dôkazom toho,že áno vrátilo sa mi to. Vlasy si vždy po umytí presuším uterákom, a dám si na ne toto mliečko. Pekne si potom vlasy ešte rožčešem hrebeňom na mokré vlasy a vyfénujem si ich, snažím sa vždy na najnižšom stupni. Určite ste si všimli,že po fénovaní máte niekedy vlasy rozlietané,suché. S touto vecičkou sa mi to nikdy nestalo, vlasy sú po tomto produkte pevnejšie na dotyk, nepôsobia tak fádne a bez lesku, nekrepovatia sa mi tak a navyše krásne voňajú. Produkt je určený hlavne pre slabšie vlasy a to ja milujeeem. Na moje slabé, polamané a občas zničené končeky si už nič iné neviem predstaviť. Ja jednoducho tento produkt milujem a potrebujem nutne opäť ďalšie balenie. Odporúčam vám ho všetkými desiatimi.



K É R A S T A S E | Šampón 

Ďalší Kérastase produkt na vlasy. Po tom ako som skúsila prvý produkt od Kérastase som chcela vyskúšať ďalšie a preto som sa rozhodla pre šampón. Toto je najdrahší šampón za celý môj život, ale vôbec toho neľutujem. Balenie má totižto 250ml a kupovala som ho takmer za 23€. Čo je teda extrémne veľa, ale chvalabohu..tá investícia sa mi opäť do tých vlasov vrátila.
Už pri prvom umývaní som cítila na mokrých vlasoch,že sú krásne jemné, skrátka som nemala potrebu používať kondicionér. Po umývaní som jednoducho nemohla uveriť čo sa to s mojimi vlasmi stalo. V živote sa mi nestalo aby moje vlasy boli aj bez kondicionéra tak ľahko rožčesatelné, hodvábne, absolútne jemné na dotyk, lesklé a také čisté a rovné. Toto je pre mňa ako zázrak! Nemám žiadne zlé slovo na tento šampón, jedine tá cena :(
 Veľmi si ho aj preto šetrím a používam ho vtedy keď cítim,že vlasy potrebujú extra výživu a chcem ich mať pekné už na prvý pohľad. Na husté, suché a zničené vlasy je tento voňavý zázrak fakt brutálny. Vrelo odporúčam, ja bežím kúpiť ďalšie balenie.


M A C A D A M I A   N A T U R A L  O I L | Maska na vlasy

O tomto produkte som písala tu na blogu už veľmi dávno. Neviem či vám mám prikladať odkaz pretože to bolo ešte v roku 2012. Verte mi alebo neverte, toto je moje tretie balenie tejto masky. V živote som lepšiu masku na vlasoch nemala, a už ani lepšiu..asi..nechcem. Toto je najlepšie voňajúca, najviac vyživujúca a najúžasnejšia maska. Jej obsah je 250 ml a hoci si na vlasy dávam fakt veľkú kopu, tá maska sa proste nemíňa. Vôňa je absolútne krásna a na vlasoch ju cítim ešte aj vtedy keď si vlasy znova po dvoch-troch dňoch umývam. Na balení ešte pred týmto, bolo písané,že maska má pôsobiť 20 minút, na tejto novej je už iba 7 minút. Neviem z akého dôvodu to zmenili,ale ja ju aj tak nechávam niekedy aj 30 minúť. Nehovorte mi,že po 20 minútach tá maska na tých vlasoch nič neurobí. Po použití mám vlasy krásne zacelené, silné, zdravo vyzerajúce a ozdravené (neviem či mám používať ešte slovo vyživené, pretože mi príde ako nezmyselné,nespisovné :D). Mala som doma pár masiek na vlasy, ale vždy sa rada vraciam k tejto, nedám si na ňu dopustiť. Mala som už aj kondicionér od tejto značky, ale neočaril ma na toľko ako táto skvelá maska. Jednoducho holy hrail ako vyšitý. Dlhoročný kamoš na vlasy. Opäť vrelo odporúčam.  


Pól roka používania, a z masky neubudlo takmer nič.
Tak aké sú vaše najobľúbenejšie produkty na vlasy? Na ktoré nedáte dopustiť vy? :)

You Might Also Like

10 Lovely reactions

  1. Jé díky za tip, zrovna jsem si chtěla arganový objednávat na obličej, ale když vidím, že existuje i tento na vlasy, tak ten budu muset také vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  2. Šampón vyzerá skvelo, určite ho raz vyskúšam. A masku som si chcela dávnejšie objednať, no nevedela som, aká je. Vďaka za tip. :)
    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. ten sampon je riadna palka ale ak to funguje tak parada ja teraz ficim na loreal professional lepidium ktory sa snazi zachranit moje vlasky
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím,že už som čo to o tom šampóne počula,ale ešte som ho neskúšala..ale vďaka za tip :))

      Vymazat
  4. Já mám ráda všechny možné olejíčky a v poslední době hodně i masky na vlasy :)


    | KOSMETIKA PŘÍRODNĚ |

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný článek i fotky :) já se musím přiznat, že péči o vlasy moc nedám, používám jenom šampon od Head&shoulders a sem tam si na ně dám kokosový olej :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja by som teda nevydržala asi len so šampónom :) ..ale naopak ak tvoje vlásky nepotrebujú viac :)

      Vymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook