MANUFAKTURA - Pivný šampón a balzam

středa, listopadu 30, 2016



Dnes to bude len taká rýchlo recenzia na túto známu českú značku a ešte slávnejší pivný šampón a plus k tomu aj balzam. Myslím,že Manufakturu poznáte a tak ju ani netreba predstavovať. My Žilinčania máme to šťastie a máme jeden z tých deviatich obchodov na Slovensku. Ja vlastne ani neviem kedy sa u nás obchod otvoril, v podstate som ho dlho obchádzala.




Potom som však obchod začala objavovať hlbšie a teraz sa doňho rada vraciam. 
Môžete hádať prečo -  áno, krásne to tam vždy rozvoniava.
 Prvý krát som urobila radosť mojej kamarátke a mojej svokričke. Obom som šampóny kúpila na Vianoce. Neskôr som neodolala a kúpila som si aj ja túto sadu, ktorá bola myslím v zvýhodnenej cene. Čo sa týka cien, asi je to u každého inak. Mne sa to však zdá za šampón a balzam taká primeraná cena. 


Š A M P Ó N | 5,95 €

Oba produkty voňajú úžasne! Cítim z toho to pivo, ale také sladučké pivo. Viem,že mnohé keď počujete pivo, si predstavíte tú čistú pivovú vôňu. Nie však pri týchto produktoch. Šampón je super vyživujúci, povedala by som,že nie je ani vhodný na každodenné používanie. Vlasy sú po ňom krásne jemné a dlhotrvácne voňavé. Tým,že je taký vyživujúci by boli vlásky každodenným používaním síce hydratované, ale až moc. Používam ho vždy keď mám pocit,že vlasom chcem dodať extra výživu a lesk. Používa ho aj moja maminka a potvrdila to isté. Takže za mňa určite odporúčam, ale nie ako šampón na každodenné používanie. 


B A L Z A M | 6,40 € 

Zabudla som vlastne v úvode napísať,že moje vlasy sú dosť husté a ešte donedávna som mala dosť veľký problém z rozštiepenými končekmi. Potom som si však vlasy skrátila asi o 15 centimetrov a môj problém sa v podstate vyriešil. Stále však potrebujem silnejší kondicionér alebo balzam. Vlasy sa mi totižto bez neho v podstate nedajú rozčesať. Tento balzam krásne vonia, vlasy sú po ňom jemné a lesklé, dobre sa po ňom rozčesávajú, ale to je asi všetko.Vo svojej momentálnej zbierke mám aj lepšie balzamy. Tento neurazí, ale ani nenadchne. Ako som písala na začiatku, potrebujem trošku silnejší balzam alebo kondicionér. Ak nemáte takéto náročné podmienky, a stačí vám aj takýto balzam, tak potom hurá do Manufaktury. Ak ste však na vlasy trošku náročnejšie ako ja, tak potom asi viete ako to je. 



Tak ako ste na tom vy s Manufakturou? Máte nejaké výrobky od tejto značky ? 

You Might Also Like

4 Lovely reactions

  1. Ja Manufakturu zbožňujem. Je to výborná značka a už som od nich mala telové mlieka sprchové gély až po krémy na ruky a nikdy ma nesklamala.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  2. Naše Karlovarská kosmetika, je skvělá, přímo tuto pivní řadu jsem měla, je úžasná, levandulová je také skvělá :-)

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook