Moje tipy na darčeky | Pre ňu

čtvrtek, prosince 15, 2016

Dovolila som si pre vás pripraviť také mini tipy na darčeky. Dnes tu mám niečo pre ňu a posnažím sa urobiť niečo aj pre neho, ale to bude asi trošku ťažší oriešok. Dnes je 14.tého to znamená,že ešte desať krát sa vyspíme a sú to Vianoce. Juchúú! Neviem ako vy, ale ja sa najviac teším na tú atmosféru, na ten výborný šalátik a rybku a kapustnicu, oblátku s medom. To,že dostanem ešte aj darček je pre mňa len plus. Dúfam,že sa vám moje tipy budú páčiť. 





Mám tu pre vás nejaké tipy, ktoré som našla doma a prišli mi ako vhodný darček. Ako prvé tu mám túto sadu Multiglam set na vlasy od značky Rowenta. Ja osobne túto sadu používam už asi štvrť roka. Kúpila som si ju sama na narodeniny, ale myslím si,že je to vhodný darček ako pre mamu,kamarátku,ale aj pre babku,ktorá si rada styluje vlasy. 


Ďalší tip je Instax. Na blogoch ste ho už nepochybne videli. Podľa mňa je to skvelý darček hlavne pre kamarátku. Keď už kamarátka má instax, určite ju potešíte aj náhradnými fotkami do nej. Je v rôznych prevedeniach a podľa mňa je to ideálna vec, kedže akosi už pomaly ale isto vymierajú tlačené fotky..


Sviečkami nikdy nič nepokazíte a tými od Yankee Candle už vôbec nie. Sú prakticky v troch veľkostiach, ale môžete kúpiť napríklad aj svietník, či vosk. Ja osobne mám doma teraz tieto tri a neviem sa ich nabažiť, hlavne vôňou Soft Blanket. 


Tak isto tip či už pre kamarátku, ale aj mamu by ste tým určite potešili je Pandora. 
Pandora má jednu obrovskú výhodu a to tú,že môžete na dlhší čas na ňu kupovať akýkoľvek prívesok aký sa vám páči. Ja mám momentálne prasiatko, znamenie panny, srdiečko s kľúčikom a od kamarátky som dostala ako znak priateľstvo ležiacu osmičku. V predajni nájdete okrem náramkov aj prstienky a myslím,že aj niečo na krk. 


Posledným tipom sú tieto písmenka I love Kuku od Soni Skoncovej. Ja Soňu zbožňujem, a kedže bol black friday, urobila som radosť sebe a ešte aj dvom kamarátkam. Prívesok môžete použiť na kľúč, kabelku, na krk, alebo hocikde kde sa vám páči. 
Predávajú sa aj prívesky pre zvieratká. 

To sú tipy, ktoré som našla doma a ešte tu mám pár tipov v koláži. 



Páčia sa Vám moje tipy ? :) 


You Might Also Like

12 Lovely reactions

  1. Instax je super :) chcela som ho na narodky, ale potom som si povedala, že to bude asi len taká hračka nachvíľku :) každopádne by to potešilo :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no v podstate je to taká hračka..ale veľmi milá hračka :D

      Vymazat
  2. Mně by se líbil pod stromečkem Velvet Smooth :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten Instax bych chtěla, ale jak se znám, použila bych ho 3x a pak nic. :/ A proto si ho raději nepřeju.
    Pěkné tipy.
    Přeji krásné Vánoce.
    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. noo tiež som si to myslela, ale často si ho zo sebou brávam..najmä na všelijaké špeciálne príležitosti a momenty kedy viem,že chcem fotiť :)

      Vymazat
  4. Skvelé koláže, všade vidím Instax a stále viac ho chcem! :D

    OdpovědětVymazat
  5. super vyber, kopec veci by ma uplne potesilo :)
    Pozyvam na luxusnu GA o Lancome, Biodermu a Dermacol tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook