5 alebo Čo som si našla pod stromčekom

pondělí, ledna 02, 2017

Ahojte v novom roku 2017! 

Dúfam,že ste si vianočné sviatky aj nový rok užili na plno, že ste sa moc neprejedli a na Silvestra moc neprepili. Ja som aj celkom nešťastná,že tie sviatky tak rýchlo ubehli. Za 9 dní mám prvú skúšku v tomto roku a tak sa až tak moc neteším. Chcela by som ešte naposledy nahliadnúť do starého roku a ukázať vám pár kúskov, ktoré som si našla pod vianočným stromčekom. Zaradila som to do mojej rubriky 5, ktorú tu na blogu mám a ukážem vám 5 vecí,ktoré mi urobili najväčšiu radosť. 




C A R P I S A  K a b e l k a

Darček, ktorý mi urobil nesmiernu radosť. Pri nákupe darčekov pre iných som pátrala všelikde a nemohla som vynechať Carpisu. Tam som našla túto krásku, samozrejme,že to bola láska na prvý pohľad. Naznačila som to aj môjmu chlapcovi a nakoniec som si ju našla pod Vianočným stromčekom. Ani som si nevšimla,že je kabelka z kolekcie Penélope a Mónici Cruz. Kabelka je nádherná a navyše bola zabalená ešte aj v tom vrecúšku,ktoré sa dáva ku drahým značkovým kabelkám. Kabelky sú proste moja slabosť a presne takáto červená mi v mojej zbierke chýbala.


Ž U P A N 

Milujem chlpaté veci a obzvlášť župany. Celú zimu v podstate doma nosím len overaly a župany. Minulý rok som dostala na Vianoce od mami dlhý župan a teraz som dostala krátky od svokričky. Je mäkučký, hebučký a je mi v ňom hlavne teplo. Ja totižto nie som osoba,ktorá obľubuje zimu. 


K O Z M E T I C K Á  T A Š T I Č K A | Pupa 

Síce mám doma kozmetických taštičiek dosť, ale je to vec,ktorá sa zíde vždy. Táto mi urobila veľkú radosť, pretože je presne taká akú potrebujem na krátke výlety, napchám do nej všetko potrebné. Je z Pupy a boli v podstate v nej nejaké krémiky a nejaká starostlivosť pre staršiu pleť, to putovalo ku ďalšej majiteľke a mne ostala taštička. 


J Y S K  M Y D I E L K A v tvare ružičiek 

Ja som človek,ktorého potešia maličkosti a obzvlášť tie ktoré aj využijem. Tieto mydielka sa dajú použiť buď len na ozdobu, ako klasické mydlo, alebo do vane keď si robíte kúpeľ. Ja som zatiaľ použila jednu na vyskúšanie, ale plánujem ich použiť na kúpeľ.


O R I F L A M E  H O D I N K Y 

Ja hodinky moc nenosím, väčšinou len keď ma napadne,že ich vôbec doma mám, alebo keď idem niekde kde chcem byť fakt za fešáčku :D Tieto hodinky som mala už na jednej oslave a pôsobia vlastne ako taký šperk, takže vám ozvláštnia aspoň outfit. 

Dúfam,že sa vám mojich 5 vecí páčilo. Vidíme sa pri ďalšom článku, ahojte. 

You Might Also Like

11 Lovely reactions

  1. Župany taktiež obľubujem, no vlastním len také tenšie saténové, ktoré ma moc nezahrejú. Takýto chlpatučký by sa mi teda hodil, musím si nejaký zaobstarať. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja práve naopak teraz zháňam nejaký saténový..:)

      Vymazat
  2. všetko sa mi páči :) aj županček, aj kabelka.. :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Kabelka so županom sú top, nádhera! A držím palce na skúšku :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta kabelka je naozaj nádherná. Inak aj ten župan by sa mi zišiel, keď idem do bazéna v nejakom hoteli :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ..no veru ku bazénu sa hodí vždy ..aj po sprche, či kúpeli :)

      Vymazat
  5. Kabelka je krásna a podobný župan mám doma, ten materiál je taký skvelý, že mám také nakoniec aj pyžamo a aj deku :)

    CALLAESTHETICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. treba sa bambušiť aj doma v týchto zimách :) ja som sa nakoniec dozvedela, že županček je z lídla :)

      Vymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook