Beauty Haul #5

úterý, ledna 31, 2017

Ahojte pri prvom kozmetickom Haule za rok 2017!
V mesiaci Január som síce nakupovala a dosť, lenže veľa produktov mi ešte neprišlo a tak vám dnes ukážem len tie, ktoré tu zatiaľ mám. Sú to vlastne len nákupy zo slovenských internetových stránok a mám tu aj pár vecí z drogérie a z kamenného obchodu. Mesiac Január bol rozhodne v znamení paletiek, pretože tu mám až tri. Ja sa snažím nakupovať paletky fakt málo, väčšinou si kúpim tak jednu dve za rok, pretože si myslím,že to nemám šancu minúť a je mi to ľúto. Tento mesiac som si vlastne toto pravidlo už minula na celý rok 2017..:)




Ako prvé tu mám objednávku z krasotiky.sk kde som si objednala konečne všetkými oslavovanú paletku Morphe. Ja mám teda 35OS, ktorá je v shimmer verzii. Je celá perleťová a neobsahuje žiadny matný tieň. Keďže sa moje líčenie celkom posunulo (líčim aj iné slečny), povedala som si,že takáto paletka sa mi doma určite zíde. Tie tiene sú krásne maslové, nádherne pigmentované. Líčila som sa s ňou už pár krát a výdrž je tak tiež úchvatná. Keďže je paletka taká maslová, jednotlivé tiene, väčšinou tie bledšie, nanášam prstami. Tá intenzita tých tieňov na viečkach je ešte lepšia ako keď použijem štetec. O tejto paletke ešte určite budete veľa počuť, a určite s ňou uvidíte aj nejaké líčenia. Teraz sa však venujem skôr Urban Decay Ultimate  Basic paletke na ktorú chystám článok.

Riasenka W7 je zatiaľ bogužiaľ sklamanie. Ja nie som na riasenky extra odborník, našťastie mi vyhovuje takmer každá, ale na túto sa teda pozerám kritickým okom. Za prvé : má byť predlžujúca - nič takéto sa nedeje. Riasenka mi už od prvého použitia príde akoby bola vysušená, nepáči sa mi ani to,že nie je ani moc čierna. Mihalnice akurát tak vyčeše, trošku zahustí, ale inak sa nič nedeje. Po dvoch hodinách akoby som na očiach už ani riasenku nemala. Cena bola 4,80€ čo nie je veľa, takže ma to až tak nežerie. Na korektory od L.A. Girl som vám napísala recenziu, ktorú onedlho zverejním.



Moja Gosh Catchy Eyes bola už vysušená, táto riasenka je výborná, už som vám o nej viac krát písala.

Trošku som nakupovala v kamennom obchode Pupy, ktorý u nás v Žiline máme. Väčšinou tam nakupujem len v zľavách, alebo keď si tam chcem niečo naozaj kúpiť a je mi jedno koľko to stojí. Kontúrku Made to last Lips v odtieni 201 som kúpila ešte dávnejšie, ale neukazovala som vám ju. Je to taká príjemná farbička, ktorá mne pripomína trošku 90 roky. Je to automatická vysúvacia tužka aj so štetčekom. Je príjemne krémová, výdrž síce nie je bohvie čo, ale ja to v podstate ani nepotrebujem. Každý môj rúž, alebo kontúrka aj tak neabsolvuje jedlo, pretože mi to hrozne prekáža a pred jedlom si dávam rúže aj ceruzky z pier dole. Ďalšia ceruzka je True Eyes, ktorá je hnedá. Prišla som na to,že v podstate nemám doma žiadnu hnedú ceruzku, táto tam bola v zľave, tak som to napravila. Je celkom mäkká, pekne pigmentovaná. Výdrž je ku podivu celkom slušná. Nosievam ju niekedy rozmazanú na hornom viečku alebo normálne klasicky na dolnej linke a zatiaľ vždy pekne vydržala.


Posledný produkt na oči od Pupy je Made to Last v odtieni 017 krémová ceruzka v pere. Tak isto je automatická, takže nemáte problém zo strúhaním. Tento produkt ma veľmi milo prekvapil. Ceruzka je trošku taká tvrdšia, ale za to krásne kreslí a hlavná vec je,že sa nepohne z miesta. Nepotrebujete primer na viečka a plusom je aj to,že je vodeodolná. Čiže na leto bude toto úžasný produkt. Určite keď ju v Pupe uvidíte, berte ju!

NYC Get It All makeup v tyčinke som náhodou objavila v 101 drogérií a tak som si ho kúpila. Zatiaľ tento produkt testujem a určite ho ešte na blogu uvidíte.

Made to last - krémová ceruzka/ True eyes ceruzka na oči / Made to last lips - kontúrka 


Úplne posledným produktom od Pupy je tento bronzér, ktorý som ulovila len pár dní dozadu. Netuším aká bola toto limitka, ale tento bronzér mi rozhodne pripomína leto. Je to asi tým,že má krásnu teplú hnedú farbu a aj ten obal je taký letný. Priznám sa,že na pleti neobľubujem príliš takéto teplé farby, ale pri tomto nebol žiadny tester a tak som šla na náhodu. Koniec koncov ma tento produkt prekvapil. Tá pigmentácia je úžasná, stačí len trošku nabrať na štetec. Nevýhodou je však,že produkt práši ako blázon. Mám ho len pár dní a tak stále produkt testujem.

bronzér/ rozjasňovač
Catrice High Glow rozjasňovač. O tomto rozjasňovači som už čo to na blogoch čítala a všade som videla celkom chvály. Doma som chcela mať konečne nejaký rozjasňovač, ktorý je z drogérie a tak som si šla po tento. Zatiaľ je to celkom zaujímavý produkt, má krásnu studenú striebornú farbu. Na to,že je to zapečený produkt by mohol mať trošku väčšiu pigmentáciu, ale naopak na pleti vyzerá veľmi pekne. Neobsahuje žiadne trblietka, len shimmer. Zatiaľ sa mi tento produkt páči.


Druhé miesto paletky obsadila táto Makeup Revolution Fortune Favours the brave. V prvom rade sa mi veľmi páči to farebné prevedenie paletky.


Ja teda neholdujem moc farebným líčenia a tak ani u mňa doma nenájdete nijaké crazy farby ako zelená, fialová, oranžová, žltá. Nájdete, ale nie v takých výrazných prevedeniach. Paletka ma zaujala hlavne kvôli tieňom ,ktoré sú akoby zapečené. Určite bude tak isto podrobná recenzia na túto paletku, len čo ju otestujem.


Posledná paletka je od značky Catrice - Absolute Rose. Bol to darček od mojej kamarátky, ktorá mi ju dala, lebo ju nepoužívala. Ja sa drogériovým paletkám vyhýbam, ale tejto som sa potešila a aspoň mám doma aj ja nejakú drogériovú krásku. Tiene ma celkom prekvapili. Paletka obsahuje šesť tieňov z toho tri sú akoby matné. Tie matné sú tak stredne pigmentované, s primerom je to super. Tiene so shimmerom sú maslové a o niečo viac pigmentované. Tie, ktoré máte radi studenšie tiene, táto paletka by sa vám mohla páčiť. Dá sa s ňou pekne pracovať, výdrž s dobrým podkladom je kľudne aj na celý deň. Podľa mňa paletka po ktorej v drogérií určite môžete siahnúť.

Uvedomila som si,že vlastne v týchto beauty hauloch ukazujem skôr dekoratívnu kozmetiku a tak by ma zaujímalo či by vás zaujímala aj telová, pleťová a iná kozmetika. Určite mi dajte vedieť.

You Might Also Like

20 Lovely reactions

  1. Ta paletka Morphe je prostě nádherná :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja tvoje hauly zbožňujem! Morphe paletka je luxusná, zrejme si aj ja nejakú budem chcieť kúpiť, aj keď mne by skôr vyhovovala v menšej veľkosti. A mňa by určite zaujímala i pleťová a telová kozmetika :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to som veľmi rada za takýto krásny komentár :) tak budúci mesiac sa začnem venovať aj pleťovej a telovej kozmetike :)

      Vymazat
  3. Paletku od MUR mám tiež, a je úžasná. Dá sa s ňou vyčarovať veľa krásnych líčení. Morphe vyzerá luxusne, brúsim si na ňu zúbky. :D

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. to je skvelý haul :) neviem, čo by som si skôr vybrala :) máš skvelý vkus na kozmetiku :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. úžasné vecičky si si kúpila :) ja už dlho rozmýšľam že by som si niečo objednala z krasotiky :) tá prvá paletka je úžasná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. krasotika je výborný eshop..myslím,že tam určite nájdeš niečo po čom tvoje kozmetické srdce túži :D :)

      Vymazat
  6. Skvelý haul! :) Najviac sa mi páči paletka od MUR takže som zvedavá na recenziu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné věcičky, ani netuším, která se mi líbí nejvíc :D :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty produkty vypadají hrozně lákavě, hlavně ty paletky, ikdyz se moc nemaluju, tak doma nějaké paletky mám už z toho důvodu, že mě táhnou. Doma mám od catrice paletku a jsem s ní moc spokojená na tu Roses už několik tydnu pokukuji v drogerii:)

    OdpovědětVymazat
  9. Tá paletka Morphe ma strašne láka už dlho.vlastne všetky paletky tejto značky..a čím viac ich vidím na blogoch, tým viac po nej túžim :))) Inak rozjasňovač Catrice mám aj ja a je úúúúžasný ! :)
    BeautyByLenka

    OdpovědětVymazat
  10. Ta Morphe paletka vypadá skvěle.
    Také jsem si v lednu(kdy ji konečně opět naskladnili) koupila Fortune Favours the brave. Miluju jaké má barvy, ale jinak si nejsem úplně jistá, jestli je pro mě to pravé ořechové. Možná protože jsem se na ni tak těšila, čekala jsem něco víc.
    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja som si ju kúpila hlavne pretože bola v akcií a tie farby sa mi páčili :)

      Vymazat
  11. Ta paletka od revolution (fortune) je perfektna, uz sa na nu nejaky cas chystam :))
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  12. Pěkný článek i fotky :) koupila sis hezké kousky, ta paletka od MUR vypadá skvěle, i když já od nich mám jednu, která má docela podobné stíny, takže si ji asi pořizovat nebudu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. áno má veľa dosť podobných..tiež si myslím,že jedna Morphe zatiaľ stačí :)

      Vymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook