LUSH - maska, čistiaca roláda,pleťová voda a peeling na pery

úterý, ledna 17, 2017

Ahojte po novoročnej prestávke. Mala som a ešte stále mám teraz toho trošku viac, keďže je aj skúškové, takže nebolo veľa času na písanie. Dnes mám chvíľku čas a nejaké fotky na články mám pripravené a dnes som sa rozhodla,že vám ukážem produkty z Lush. Lush ešte na mojom blogu nebol tak snáď sa vám článok bude páčiť. 



Ja osobne mám Lush veľmi rada a najradšej by som vyskúšala všetky produkty. Zatiaľ som si ich nakúpila len pár, vždy keď som bola v Prahe. Praha je však ďaleko, ale našťastie Lush.cz posiela aj na Slovensko. Ešte pred Vianocami som chcela robiť objednávku, bohužiaľ stránka mala nejaké komplikácie a nechcela prijať moju objednávku. Nakoniec som na Lush zabudla a tak tu mám zatiaľ len tieto produkty. 


Mám doma túto pleťovú vodu, ktorá ma zatiaľ podľa mňa najmenší účinok. Vodička má takú osviežujúcu vôňu a obsahuje ako inak čajovník, ktorý je antibakteriálny. Používam ho hlavne večer. Pleť príjemne ukľudní, ale zároveň aj hydratuje. Necítim po ňom nijaký nepríjemný lepkavý, alebo pálivý pocit. Nie je to žiadny extra zázrak na vyrážky, alebo akné, ale myslím,že je to fajn produkt, ktorý neurazí. Či by som si ho kúpila druhý krát, to si nemyslím. 


Peeling na pery som chcela už veľmi dlho. Tento si v podstate s kľudom môžete vyrobiť aj vy sami doma. Ja som ho však videla v Lushi a nemohla som ho tam nechať. Je to super vecička ak hlavne rady nosíte tekuté rúže. Pery to krásne opeelinguje, zhydratuje a pripraví na rúž. Rovnako je výborný aj večer po odlíčení rúžu. Môže sa aj konzumovať, ale mne troška prekáža tá chuť. Nemám veľmi v obľube karamel :) 


Posledné dva produkty sú všetkým známa Mask of Magnaminty a čistiaca roláda na pleť a telo. O maske ste si myslím mohli prečítať už všelikde. Mne teda vyhovovala veľmi. Po maske mám vždy pleť hebučkú, jasnejšiu a bez začervenania. Pleť to pekne vyčistí a určite si dokáže poradiť aj s nejakým tou vyrážkou. Čistiaca roláda pleť bola pri kúpe pre mňa úplne nová vec. Nikdy predtým som nepočula nič o čistiacej roláde a preto som si ju vlastne aj kúpila. Myslím,že tento produkt je fakt super. Ja ho používam aj ráno aj večer, aj na pleť aj na telo. Naozaj pekne hĺbkovo vyčistí pleť, urobí vám taký jemný peeling a pleť máte potom krásne hebučkú. Okrem toho úplne zbožňujem tú vôňu tohto produktu. 

Toto sú moje produkty od Lush, samozrejme,že som už vyskúšala aj ich úžasné bomby, ktoré boli super! Jediné čo ma naozaj veľmi mrzí : 

produkty majú strašne krátku dobu záruky.

Nestíham produkty míňať a neviem ako mám pri tomto postupovať.

Používate tieto produkty aj po záruke keďže sú prírodné, alebo ich radšej vyhadzujete? A aké produkty by ste mi od Lush ešte odporúčili? :) 



You Might Also Like

5 Lovely reactions

  1. Ja som zatiaľ od Lush nič nevyskúšala, no veľmi ma zaujala maska s čistiacou roládou, vyzerajú úžasne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím,že roláda na pleť bola dobrá kúpa..určite sa po nejakej Lush roláde kukni..myslím majú viac druhov :)

      Vymazat
  2. Zaujala ma tá pleťová voda, vyzerá fakt skvelo ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Mask Of Magnaminty mám na "Lush wishlistu" už dlouho, ale vyzkoušela jsem Dark Angels a to byl jeden z nejlepších peelingů na pleť, které jsem vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. áno tak tiež si myslím,že je to výborný produkt! :)

      Vymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook