Make-upy z drogérie | Drugstore foundation

čtvrtek, března 30, 2017

Jeden takýto článok ste si u mňa na blogu už raz mohli prečítať, bolo to však už dávnejšie a už je nutné napísať nejaký update. Ja ešte nemám také silné nutkanie si kupovať príliš drahé makeupy a preto vždy volím cestu drogérkovú, alebo nejakú dostupnejšiu z internetu.
 Často krát vám však nepomôže ani drahý makeup, keď nemáte dobre pripravenú pleť. Podklad pod makeup je totižto najdôležitejší, bez neho vám nevydrží ani najdrahší make up, teda pokiaľ nemáte pleť zázračnú. 

O mojich veľmi obľúbených make upoch z drogérie ste mohli prečítať tu. Ďalšie vám predstavím dnes.



R I M M E L | Stay Matte 


Tento makeup som si kúpila vďaka zľavovej knižke z DM-ky, inak by som po ňom asi nesiahla.
 V prvom rade má veľmi zvláštnu konzistenciu, takú našľahanú, penovú, ale nie úplne tuhú.
 Mám ho v odtieni True Ivory a pri nanášaní mi príde trolilinku tmavší, potom sa však akoby pleti pekne prispôsobí a zjednotí ju. S jeho nanášaním som spočiatku mala problém, ale potom som sa naučila ako na to správne. Nanášam ho najskôr prstami na pleť a potom rozmazávam beauty blenderom, hneď po nanesení krému. Takýmto spôsobom mi rozmazávanie ide ľahučko, inak na pleti akoby zostáva a robí mi také mini mapky. Makeup má naozaj matný finish a tak nie je potreba ho potom zapúdrovať. Prekvapila ma aj jeho výdrž, ktorá je celkom slušná. Je jasné,že vám na pleti neostane celý deň bez pohnutia, ale rozhodne sa takých 8 hodín nemusíte s makeupom trápiť. Jeho veľkou nevýhodou je však to,že zvýrazňuje vrásky a suché miestečka, tým pádom bude úplne nevyhovujúci pre suchú pleť. Makeup je podľa mňa určite vhodný pre mastnejšiu, mladistvú pleť.

L O R É A L | Infallible 24h


Staršia sestra infallible v plastovom obale, ktorý je absolútne úchvatný. Tento má však jedinú chybičku, ktorá vlastne kazí celý dobrý dojem produktu. Skvelé krytie. Toto je hlavným plusom tohto makeupu. Niečo čo som vždy chcela. Makeup naozaj krásne zakryje či už začervenané miestečka, alebo vyrážku. Tu však krása tohto makeupu končí. Po nanesení vyzerá byť odtieň perfektný, po krátkej chvíli však na pleti zoxiduje. Čo je absolútna škoda, pretože inak by tento makeup mohol byť naozaj výborný. Najlepšie je ho teda nosiť vtedy keď na vás trošku slniečko počas leta posvieti a vy stmavnete, inak to nevidím. Preto tento makeup rozhodne neodporúčam. 

L O R E A L | True match


Kedysi môj veľmi obľúbený makeup, teraz je to opäť sklamanie. Pokým bol v starom balení, bol to pre mňa absolútne vyhovujúci makeup. Mal perfektne ružovkastý podtón, ktorý mne vyhovuje, super kryl, na pleti vyzeral prirodzene. Výdrž bola tak tiež veľmi slušná. Toto všetko tomuto makeupu ostalo, len sa zmenila jedna zásadná vec. Po nanesení začne oxidovať! Áno, ten istý problém ako aj pri makeupe vyššie, s tým,že tento začne oxidovať po dlhšom čase. Loreal, jednoznačne s tým niečo rob! 

R I M M E L | Fresher Skin


Konečne niečo lepšie a je ňou táto úchvatná novinka od Rimmel, ktorá si získala moje srdce! Jednoznačne najlepší makeup za tento rok. Jeho konzistencia je opäť zvláštna, je totižto taká želatínovo - gélová. Najviac super mi príde balenie! Už dlho som nemala doma nič v takomto balení a rozhodne si to chválim. Môžete si nabrať presne toľko, koľko potrebujete a navyše máte istotu,že makeup úplne celý miniete. Nanáša sa perfektne asi zo všetkými štetcami aj s hubičkou. Na pleti vyzerá naozaj p-r-e-k-r-á-s-n-e! Absolútne božsky, sviežo, akoby ste mali nadýchanú pleť. Krásne sadne, zjednotí pleť a ani neviete,že ho máte na pleti. Ja ho teda ešte po nanesení zapúdrujem,ale vy nemusíte. Výdrž je presne taká akú chcem, nerobia sa mi počas dňa mapky, to,že sa lesknem po nejakom čase už ignorujem pretože to sa mi robí skutočne aj keď nemám žiadny makeup. Naozaj odporúčam, myslím,že si ho budete rovnako pochvaľovať.

N Y C | Get it all 


Myslím si,že pravdepodobne je aj toto novinka a zatiaľ veľmi príjemná. Ja som nikdy makeupom v tyčinke neverila, ale v poslednom čase som natrafila na celkom dobré kúsky. Tak isto je to aj s týmto makeupom od NYC. Pravdu povediac som neočakávala žiadny zázrak keďže tento makeup stojí asi 4€, ale dala som mu šancu. Milujem takéto nanášanie pomocou tyčinky takže to si náramne užívam. Píšu,že sa má nanášať prstami, to ja však nerobím asi nikdy a tak používam kefkový štetec, alebo round štetec. Rozmazávanie je úplne jednoduché a šikovné. Po rozmazaní mám krásnu, zjednotenú pleť, odtieň mi navyše perfektne sadol. Páči sa mi,že pleť vyzerá pekne prirodzene a opäť ani neviete,že máte na tvári makeup. Krytie je také jemné až stredné, preto je určite potreba použiť ešte korektor. Inak si myslím,že tento makeup na denné nosenie, je úplne ideálny a rozhodne by som mu dala šancu!

M A Y B E L L I N E | Fit me  


O tomto makeupe ste už rozhodne mohli počuť minimálne sto krát. Ja som mu taktiež neodolala a chcela som ho vyskúšať. Nie som sklamaná, ale ani nadšená. Je na gélovej báze a tak teda nečakajte,že by bol makeup nejaký tuhší, práve naopak, je veľmi tekutý. Nanáša sa dobre a aj sa dobre rozotiera. Ako vždy, Maybelline dokáže aj najsvetlejší odtieň urobiť tmavý a tak aj na mňa je trošku tmavší. Používam ho hlavne vtedy keď som opálená samoopalovákom, alebo počas leta. Ďalšou jeho nevýhodou je rozhodne výdrž. Myslím,že ste u mňa na blogu čítali už 100 krát,že mám mastný typ pleti a tak sa tento makeup na mojej pleti udrží maximálne 3 hodiny. Viac ani ťuk. Už po 4 hodinách nemám čo na pleti odličovať, pretože makeup je fuč. Je mi to trošku ľúto, pretože makeup naozaj super, parádna konzistencia, krytie a aj to,že makeup vyzerá na pleti pekne. Odporúčam teda asi skôr pre slečny s normálnou, alebo suchšou pleťou. 

You Might Also Like

7 Lovely reactions

  1. Najviac ma zaujal True Match, Rimmel mi vôbec nesadol. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  2. to ma mrzí, že ti True Match oxiduje :( pre mňa je to rozhodne najlepší makeup a používam ho každý deň :) predošlé balenie som nepoužívala, takže neviem porovnať, ale som maximálne spokojná..každému sadne niečo iné :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Rimmel jsem dřív používala hodně, a netuším co se stalo, ale už mi absolutně nevyhovuje. L'Oréal makeupy mě nějak moc nelákají, ani nevím proč. A Fit Me mě pokoušel snad milionkrát, a jsem ráda, že jsem po něm nesáhla. Teď je u nás na trhu nově jeho Matte and Poreless verze, tak tu asi vyzkouším a uvidíme :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  4. Zkoušela jsem vzorek Rimmel Fresher skin a mě tedy neokouzlil. Pleť jsem měla hrozně rychle mastnou a moc mi nesedla jeho konzistence. Teď jsem si koupila Bourjois Air mat a pane bože.♥ Láska. Skvěle udržuje mou pleť bez lesku po několik hodin, což u mě byl hlavní cíl. Sice bych o něco zlepšila krytí, ale jinak jsem víc než spokojená.:)

    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ten makep od Rimmelu musím vyskúšať, som zvedavá, či aj mojej pleti sadne. Už to je nejaký ten rôčik, čo som naposledy mala makeup z drogérie, tak som zvedavá..

    Papi Lapi Blog

    OdpovědětVymazat
  6. Väčšinu z tvojich mám vyskušané a napriek tvojej nespokojnosti je u mna True Match jeden z naj makeupov aký som kedy mala. Kedysi som mala rada aj Inffaliable, no ten som momentálne nahradila Catrice Camouflage a teda to je momentálne moj top makeup.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj.. Už dlhšiu dobu mám problém zohnať makeup pre suchú pleť Keďže som študentka nakupujem prevažne v DM. Prosím, vedela by si mi odporučiť? Alebo niekto, kto ma odskúšaný a je spokojný
    Ďakujem veľmi pekne

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook