Makeup Revolution | Novinky - prvé dojmy

úterý, dubna 18, 2017

Prednedávnom sa na stránke www.makeuprevolution.cz  objavili novinky a ja som neodolala a urobila som si takú mini objednávku a rozhodla som sa že vám o nej rovno urobím článok, napíšem moje prvé dojmy a ukážem vám čo som si vlastne objednala.



Prvé čo ma na týchto novinkách zaujala sú určite obaly. Viete,že momentálne teraz sú dosť trendy tieto rose gold farby a rôzne iné rose farby, ja ich mám rada a preto aj balenie ma ako prvé očarili.
Myslím,že nie som jediná, ktorá to ma niekedy tak,že ju očarí skôr obal produktu ako samotný produkt.


Všetky produkty som skúšala v podstate iba možno 2 krát, takže toto sú ozaj také prvé dojmy.

Pro Fix Illuminating fixing sprej | Fixačný sprej

Momentálne u mňa beží také obdobie kedy chcem mať skôr pleť zdravšie vyzerajúcu a rozžiarenú ako príliš matne a fádne vyzerajúcu, aj keď niekedy mám také chute na matný vzhľad. Už som to tu písala najmenej sto krát, ale mám mastnú pleť a tak je to niekedy s ňou naozaj ťažké. Tento sprej som si objednala pretože som chcela vyskúšať aj niečo iné ako Mac Fix+.
 Milujem vecičky, ktoré sa jednoducho nastriekajú na tvár a nemáte viac roboty, za mňa je to zaručene najlepšia aplikácia. Zo spreju mám zatiaľ dobré pocity, po nanesení nemám na pleti lepkavý pocit a ani nezvýrazňuje suché a mastné miesta ako to iné fixačné robia. Pleť mám príjemne rozjasnenú a dokonca aj makeup celkom dlho vydrží. Takže zatiaľ to vyzerá viac než dobre, uvidíme ešte časom. Cena spreju bola 9,40€, čo je celkom primeraná cena.


Renaissance | rúž 

Odtiene rúžov som sa snažila zvoliť tak aby som náhodou doma podobné nemala. Prvé čo ma celkom dosť zarazilo,že tie farby sa mi až tak moc nepodobajú ako na obrázku na stránke. Domov mi ale našťastie prišli odtiene, ktoré sa mi celkom páčia. Vybrala som si odtieň Rebirth a Fortify. Rebirth sa podobá, ale Fortify som očakávala trošku inakší. Je to farbička ako stvorená na jar, taká ružovo korálová, úprimne ja takéto farby moc nemusím, ale táto je niečím výnimočná. Ďalšia vec je,že tento odtieň obsahuje shimmer, alebo teda je taký lesklejší sa hnevá ma,že na stránke o tom ani nepíšu. Odtieň Rebirth je krásna čokoládová, teplá hnedá. Takúto farbu naozaj ešte doma nemám a som za ňu rada, pretože sem tam sa mi po takejto presne žiada. Rúž má taký saténovo matný finish, ktorý ja absolútne milujem. Výdrž rúžov je celkom prekvapujúca, vydržal mi na perách asi 4-5 hodín a nepotrebovala som ho ani upravovať. Za mňa zaitaľ uspokojivo, výber zo super odtieňov, slušná výdrž. Mimochodom aký rúž vám pripomína obal týchto krásavcov? Cena rúžu je 7,51€.






Skin Kiss | Peach Kiss Highlighter

Produkt na ktorý som sa tešila snáď najviac. Čakala som však menšie balenie a prekvapilo ma toto megastické veľké balenie, ktoré mi vydrží asi 500 rokov. Čo je super na veľkých baleniach? Veľké zrkadlo! Rozhodne využiteľné. K highlighteru, priznám sa,že som mala spočiatku také zvláštne pocity. Keďže je tento rozjasňovač v takom narúžovelom až broskyňovom odtieni, myslím, že je vhodný na také krásne denné, ale aj večerné líčenie. Výhodou je aj že je ho možné použiť aj ako očný tieň. Ja som doma opäť nič takéto nemala a som rada,že som si niečo nové do zbierky pridala. Taktiež je pre mňa veľkou výhodou,že tento odtieň je v studenšom prevedení, ja mám studené tóny snáď najradšej a aj si myslím,že mi najviac pristanú. Rozjasňovač neobsahuje veľké kúsky trblietok, len taký jemnejší shimmer, a to je na tom to najlepšie. Dodá looku krásny, svieži, prirodzený vzhľad. Výdrž. Tú som ešte extra nesledovala, ale keď som si ho naniesla ráno a keď som prišla naspäť domov, highlighter tam stále bolo pekne vidieť. Za mňa teda taký produkt, ktorý vám vydrží dlho, aj tým,že je to naozaj veľké balenie, na výber sú aj pekné farbičky. Cena rozjasňovača je 11,28€.





Ako som spomínala na začiatku, pripravila som si pre vás opäť líčenie s oboma farbičkami na perách.

Rebirth na perách
V looku som na oči použila rozjasňovač aby ste teda videli, že sa to dá naozaj aj takto použiť. Celé viečko som potom už len vytieňovala mojími, teraz najobľúbenejšími farbičkami. Tu môžete aj krásne vidieť ten rozjasňovač.

Na perách Fortify

Dúfam,že sa vám článok páčil a do komentárov mi môžete napísať či sa vám moje úlovky páčia :) 

You Might Also Like

6 Lovely reactions

  1. Nejvíc mě zaujal ten highlighter, ten fakt nemá chybu :) S pletí to mám stejně, také jí mám mastnou, a vždycky jsem chtěla, abych byla co nejvíc matná. Jenže ono to nevypadá zrovna přirozeně, co si budeme povídat :) Tak se teď taky snažím s tím čarovat :) A rtěnky jsou pěkné, trošku víc se mi líbí Rebirth ♥ Skvělý článek :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  2. jeeej,ten fixačný sprej a rúže som si chcela tiež objednať :) nakoniec som dala prednosť iným produktom, a práve na ne čakám kedy mi budú doručené :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Rúže majú nádherné farby. :) Značku mám veľmi rada, ich paletky sú super a skvelo pigmentované. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle značku jsem sice ještě nevyzkoušela, ale jsem tak trochu ujetá na rtěnky, takže možná právě ty vyzkouším. Mají moc hezké odstíny a jestli i vydrží, tak je to super :) S tím rozdílným odstínem to tak občas je. Na Notinu.czmají některé rtěnky taky trochu jiný odstín.
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  5. Veľmi sa mi páči ten červeno-ružový rúž. Podľa mňa ide o naozaj krásnu farbu

    OdpovědětVymazat
  6. Kráááásne novinky !! Ten rozjasňovač ma zaujal asi najviac. Čo sa týka rúžov, tak k líčeniu na fotkách by som volila Rebirth :) Šikovne si si vybrala !
    NarodeninováMaryKayGIVEAWAY

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook