Blue Line mood

středa, října 19, 2016



V článku s nákupmi od ColourPop som vám ukazovala modrú gélovú linku. Nedávno som na ňu dostala náladu a chcela som ju vyskúšať. A tak som stvorila také jednoduchšie líčenie, aj keď na druhú stranu som sa celkom vyhrala. Linky som nakoniec potiahla do vnútorných kútikov a vzniklo z toho také celkom zaujímavé líčenie. Konečne som aj spotrebovala umelé mihalnice, ktoré som si kedysi objednala z ebay, ale nesadli mi pretože boli príliš veľké. Stále sa,ale mám čo s tými riasami učiť..




Čo sa týka linky, nie som z nej až tak nadšená, Neviem či je to tým,že mám zlý štetec, alebo čím, ale s linkou sa nepracovalo najlepšie. Farba je síce pekná, ale potom sa mi linka trošku aj otláčala a celkovo by som si vedela predstaviť aj lepšiu. Na perách mám Lippie Stix od ColourPop v odtieni Pillow Talk.

Ako sa vám páči líčenie? :)

You Might Also Like

2 Lovely reactions

  1. super denné líčenie :) nepáči sa mi jedine ten rúž, ja nemám rada až takto veľmi vysušujúce, ale to je vec preferencii :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. áno musím povedať,že tento vysušuje teda dosť..:) ale zas mne to nevadí..zatiaľ na tých matných tekutých rúžoch fičím :D :)

      Vymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook