L.A.Girl pro.conceal

čtvrtek, března 09, 2017

O značke L.A. Girl ste už určite počuli a myslím,že ani tieto korektory nie sú pre vás nijaká novinka. Na internete som videla snáď asi všetky youtuberky ako tento korektor používajú a tak som ich samozrejme musela vyskúšať aj ja. Rozhodla som sa,že vám niečo o týchto korektoroch napíšem keďže viem,že možno aj vy by ste ho niektoré chceli vyskúšať. 



Vlastním odtiene Espresso, Green Corrector a mám dva krát Porcelain. Porcelain a Expresso som objednávala cez ebay, Green Corrector na wwww.krasotika.sk a keď sa tak teraz dívam, neviem či práve na krasotike nájdete odtieň Porcelain. Hľadala som, ale nanašla som ho tam.


Čo sa týka balenia, je to teda tubička, ktorá má taký strapčekový aplikátor a pred každým použitím musíte tubičku stlačiť aby vám produkt vyšiel. Mne takýto aplikátor celkom vyhovuje, nemám voči nemu žiadne výhrady, ale možno naopak by niekomu nevyhovoval. Pri stláčaní ku podivu nevystrelí celý produkt naraz ako to niektoré takéto podobné produkty majú vo zvyku robiť. 

Samotný produkt v odtieni porcelain má pekný odtieň, zakryje naozaj všetko a výdrž je tiež pekná. Po zapúdrovaní vydrží v kľude aj celý deň. Výhodou je síce,že produkt je naozaj pekne pigmentovaný, ale naopak nevýhodou,že ho musíte veľmi rýchlo zapracovať. Konzistencia je trošku  hustejšia, tým pádom produkt rýchlejšie schne. Mne sa po zapracovaní zlieva do vrások. Preto ho zapracovávam beauty blenderom na ktorý si dávam pár kvapiek olejčeka. Počula som,že je dobré dať pod korektor primer, to som však ešte neskúšala. Za mňa nie zlý produkt, ale už by som si ho druhý krát nemala potrebu kupovať. 

Espersso mi bohužiaľ nevyhovuje. Používam ho samozrejme na kontúrovanie. Odtieň je na mňa až príliš tmavý, mám radšej studenšie odtiene, tento je viac teplejší. Tým,že je produkt taký hustý a rýchlo schne a vytvára mi po rozmazaní šmuhy. Jednoducho mi tento odtieň nesadol a na kontúrovanie mi príde pre mňa nevyhovujúci. 

Green Corrector som si kúpila nedávno a ten mi z týchto troch vyhovuje najlepšie. Používam ho na začervenané miestečka, ktorých mám na pleti strašne veľa. Príde mi viac tekutejší ako predošlé odtiene a lepšie sa mi zapracováva. O tomto odtieni sa dá povedať asi len to,že červenú naozaj neutralizuje. Ja ho pre istotu ešte prekrývam korektorom v odtieni mojej pleti a na to ešte zapracujem makeup. Ak ho však nezakryjem korektorom a dám naň rovno makeup nič sa nestane, zelenú spopod nie je vidieť. 


Moje pocity z týchto korektorov sú zmiešané. Na jednej strane sa mu páčia a na druhej strane sa mi až tak nepáčia. 

Máte nejaké skúsenosti s týmito korektormi? 

You Might Also Like

5 Lovely reactions

  1. Já bych je chtěla také vyzkoušet, ale nevím, zda si s ním budu úplně rozumět kvůli té hutné konzistenci :/
    Mimochodem moc pěkný blog, máš nového followera :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych potřebovala nějaký hooodně růžový :)

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook