Elf Beauty Eye Book & Complexion Brush

sobota, července 21, 2012

Kedže naše leto sa nám stále hrá na jar, spravila som si menšiu radosť sama doma.


V prvom rade som prišla na to,že som veľmi zvláštna osoba. Nikdy predtým som očné tiene nepoužívala a 
dokonca mi to prišlo vrchovlom zmaľovanosti. Možno by to tak ostalo doteraz keby mi neprišlo moje líčenie  linka + špirála nudné. Doma som mala 6 tekutých liniek a aspoň 10 špirál. Teraz mám doma v poradí 3 mini paletku s očnými tieňami a stále sa mi zdá,že ich mám málo. Dosť bolo kecania ..Tu sú moje elf radosti



1) Elf - Complexion Brush
Tento štetec je proste jedným z najlepších aký mám. Keby som vedela,že Bamboo brush sú také dobré hneď zo začiatku si objednám celú sadu. Aj tak sa ale chystám si ešte nejaké Bamboo štetce zadovážiť.
Už z názvu vyplýva,že štetec je na celú tvár či už na tekutý alebo suchý make up. Ja som nevedela
či ho používať na tekutý alebo na suchý. Nakoniec som sa rozhodla pre suchý. 
Aplikátor bol balený v obale v akom bývajú všetky aplikátory od Elfu. Keby bol obal väčší určite ho používam ako cestovný. 

Štetinky sú proste luxusne jemnučké a mali by byť antibakteriálne, keby som mohla tak s nimi aj zaspávam.
Zachytávajú dosť púdru tak,že na tvár sa aj napriek extra jemnosti púder určite dopracuje.Tak isto drevená rúčka je proste sama o sebe luxus. Určite sa oplatí. A myslím,že to aj mnohé viete. 

2) Elf - Beauty Book - Bronzed Eye Set
Pôvodne som si chcela objednať paletku s 32 očnými tieňami ale ako naschvál ju nemali na sklade.Možno nabudúce. 
 Priznajmne si,že elf paletky niesú nejaké super Urban Decay, ale myslím si,že s mojími antitelentovými ručičkami to na začiatok stačí. Možno niekedy keď sa budem tomu aktívne venovať. Ale tak či tak začalo ma to naozaj baviť takže nejakú tú paletku za smiešné 4 € si dovoliť môžem. 
K veci. Paletka vyzerá asi takto nejako :



Balenie : Myslela som si,že "knižka" bude fungovať na spôsob nejakých magnetiek ale v skutočnosti je to normálny tvrdý obal s gumičkou ktorá knižku drží aby Vám z nej nič nevypadlo.Balenie tiež obsahuje 6 očných tieňov, hnedú ceruzku na oči, obojstranný aplikátor, a primer. V mojom balení už bohužial neni preto,že som ho darovala kamarátke. (Doma mám 4 primery + jeden DIY ďalší by mi bol na nič.) 
Na jednej strane je návod na líčenie. Síce v angličtine ale dás a to pochopiť. Všetko v 6 bodoch.
Na druhej strane sú tiene a všetko čo som spomínla pri balení. A aby som nezabudla zrkadielko.
A ďalšia vec, ktorá je celkom veľkou výhodou je,že druhá strana paletky je zakrytá fóliou. Aspoň 
by sa pri mojej šikovnosti nespôsobilo,že by bola celá paletka zapatlaná.


a) Primer - je normálny ako ten veľký od Elfu.
b)  Aplikátor -  Klasický aplikátor. Ani som ho ešte nepoužiala.
c) Ceruzka na oči - Brightening Eyeliner Coffee - Tak tejto ceruzke som vôbec neverila. Myslela som si,že to bude nejaká lacnôtka, ktorá bude buď extra suchá alebo extra mastná a nebude sa s ňou dať urobiť ani jeden ťah. No opak je pravdou. Proste ma prekvapila. Farba ceruzky je ozaj kávová hnedá  s trblietkami.
Žiadne extra trblietky. To mi vyhovuje. Trošku mastnejšia ale nebojím sa s ňou robiť linky.Nevýhodou je asi len to,že je malá a rýchlo sa míňa. Inak proste ceruzka je naozaj dobrá.


d) Eyeshadows -  Farby sú pekné naozaj bronzové a na bronzové líčenie najvhodnejšie ale obsahujú príliš veľa trblietok. Aj malé množstvo nanesené na viečko spôsobí,že trblietky mi padajú po celej tvári. Jedinou záchranou je asi primer alebo používanie vhodného, napr.plochého štetca.

Myslím si,že pri tomto produkte platí pravidlo cena = kvalita.

You Might Also Like

2 Lovely reactions

  1. Práve pozerám túto paletku na elf stránke, tak som sa snažila niečo vygoogliť. Píšeš, že stála 4€, avšak momentálne je tam za 7,49€, čiže som na pochybách či do toho ísť. Lebo pri mojom šťastí s ju dnes objednám a zajtra bude zlacnená o 50% :D

    OdpovědětVymazat
  2. no ako vidím tak je tam už naozaj drahšia. Tak teraz asi už len počkať kedy bude zas lacnejšia. Alebo neviem :)

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook