5

neděle, října 28, 2012

Druhý krát s podrubrikou five, v ktorej sa zahŕňajú veci,ktoré mi počas tohto týždňa urobili radosť.



Avon - Planet Spa Thailand Lotus flower, body cream
Apsolútne prvá vec,ktorú zanedbávam je práve krémovanie.Vďaka tomuto krému som sa však vrátila do bábätkovských čias kde sa bábätka natierajú aj niekoľko krát denne :DD. Natierala by som sa s ním aj 50 krát za deň.Je to ozaj luxusný krém s nádhernou vôňou Thajských lotosových kvetov.Ulahodí nielen vášmu nošteku, ale aj pokožke.


Canon PowerShot A810 - digital camera
Druhá vec, ktorá mi urobila asi najväčšiu radosť za tento týždeň je môj nový mini foťáčik.Je to dočasná náhrada kým si nenašetrím na moju vysnívanú zrkadlovku.Na všetko treba čas.Tak či tak mám z neho veľkú radosť.


EMMA - November
Na Novembrovú Emmu som sa tak tešila,že som ju celú prečítala asi za dve hodiny.Sú tam ako vždy zaujímavé články a rady.Navyše Titulovka sa mi tak páči,že si asi spravím make up ako Gga.Pre mňa najlepší časopis.


Candle DM drogéria - 1,99 €
Pre mňa teraz začína ako tomu ja hovorím "sviečkové obdobie".Prichádza zima a v tento čas nieje nič lepšie ako sa zabaliť do teplej deky,uvariť si horúci bylinkový čaj,zapáliť voňavú sviečku a čítať nejakú dobrú knihu.Sviečok na mojom blogu uvidíte ešte určite dosť.


Accessory Gate -Ring 
Posledná vec,ktorou som si urobila radosť sama je tento dvojprsteň z Gate.Na retiazky,prstene,náramky či náušnice som bola kedysi maniak.Teraz to akosi zo mňa opadalo a mám toho doma už len to čo som si nechala na pamiatku.No,teraz ma to opäť začína chytať a chystám sa si nakúpiť pár nových kúskov bižutérie.

Čo urobilo radosť vám za posledný týždeň či mesiac? 

You Might Also Like

2 Lovely reactions

  1. emma je super, pravidelne si ju kupujem a moja zbierka sa rozrasta.

    OdpovědětVymazat
  2. sme na tom podobne ale ešte nemám toľko čísiel :)

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook