Essence - kolekcia Twilight / Shimmer Powder Bella´s secret

úterý, listopadu 13, 2012

Určite sa väčšina z Vás tešila na túto kolekciu, ktorá sa nesie práve v znamení Breaking Down, part 2.

Na druhú časť sa teším veľmi, ale ako to je s kolekciou od Essence podľa mňa ?


Musím sa priznať,že toto je asi prvá kolekcia, ktorá sa mi od Essence moc nepáči. Celkovo skoro všetky výrobky sú na mňa až príliš "pritrblietkované". Páčil sa mi len tento púder a tvárenka, ktorá bola v nádhernej silno červenej farbe. Myslím,že s mojími červenými vlasmi a s extra červenou farbou by som mojej pleti dodala až príliž veľký "nádych života" haha. Preto tvárenku možno nabudúce..

Vráťme sa teda k púdru. Veľmi sa mi páčilo balenie, ktoré je jednoduché, nič extra, ale predsa pekné.
Zaujala ma aj vôňa, ktorá je príjemná, ozaj púdrová, a asi aj preto sa volá púder "secret" pretože mi príde naozaj taká tajomná.
Ďalšiou vecou je,že ak ste si všimli už aj podľa názvu v púdri je dodaný ľahký shimmer.A to dúfam dávam veci jasnú hlavičku,že na celú tvár by som tento púder asi nepožívala. Púder je teda pre mňa skôr rozjasňovač. Ja osobne si ho dávam iba nad lícne kosti. Naozaj nič ním nepokazíte keď si ho dáte ako rozjasňovať, no samozrejme s mierou. Púder sa nepráši,a konzistencia je naozaj jemná, tak isto sa aj na tvári sa správa jemne.Shimmer nieje extra trblietavý naozaj len také jemné odlesky.

Myslím si,že sa ho oplatí vyskúšať a za tú cenu naozaj nemáte čo stratiť.

5/5 muffins.





V stojanoch Essence nájdete aj takýto letáčik kde máte napísané čo táto kolekcia obsahuje. Tak isto si to môžete pozrieť aj na stránke essence : http://www.essence.eu/sk/novinky/breaking-dawn/get-the-look.html

Tak isto sa môžete zapojiť aj do súťaže a možno budete mať šťastie a vyhráte celú kolekciu.

Páčila sa Vám táto minirecezencia ?
Máte už aj vy nejaký úlovok s tejto limitky ? 

You Might Also Like

2 Lovely reactions

  1. chcela by som nejaký takýto lacnejší štetec na tvárenku a jediný, ktorý som videla je tento od essence, len sa mi zdá moc gumený:D ako sa s ním pracuje??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nie rozhodne nie je gumený! ..je naozaj super,zmestí sa do kabelky do kozmetickej taštičky a ja veľmi jemný. Mám aj ten na púder a oba si chválim. Vôbec nepúšťajú ani štetinky.

      Vymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook